29 / 03 / 2024

nurullah cahan uşak halısı tanıtım projesi

nurullah cahan uşak halısı tanıtım projesi

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte önem verdikleri kültür donelerinin başında Uşak Halıları’nın geldiğini ve bu konuda ciddi bir çalışma başlatacaklarını söyledi. Cahan, Uşak Halıları'nın hiçbir zaman ölmeyeceğini de sözlerine ekledi...

Uşak dönüşümle gelişecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan “Kentpark, mahalle konakları, köprülü kavşaklar, kentsel dönüşüm, modern yollar, park ve bahçeler gibi çalışmalarımızla halkımıza en iyi hizmeti vermek için gayret gösterdik” diye konuştu.

Uşak'ın çehresini değiştiren projeler yapılıyor!

Kentsel dönüşüm alanında örnek gösterilen projelerinin yanında Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak’ın kültürel derinliğini gün yüzüne çıkaracak çalışmalara da imza atıyor.

Uşak'ta dönüşüm için 450 milyon lira harcandı!

Milliyet Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Engin Uğur Ağır, Uşak’ın Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan’ı ziyaret etti. Cahan, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Uşak Belediyesi’nden kentsel dönüşüm atağı!

Deri fabrikalarından boşalan alana bin 51 konut 923 işyeri inşa edildi. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentsel dönüşümde sınıfı geçtiklerini açıkladı.

Uşak Kent Park Projesi yıkımları başladı!

Uşak'ta hayata geçirilen Kent Park Projesi kapsamında yıkımlar başladı. İlk balyozu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan vurdu.

Uşak Kent Meydanı projesinde çalışmalar sürüyor!

Uşak Belediye Meclisi 2017 Temmuz ayı ilk birleşiminde önemli kararlar aldı. Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın 2014 yerel seçimlerde lanse ettiği lokomotif projesi Kent Meydanı projesinde adımlar atılmaya devam ediyor.

Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak'taki kentsel dönüşüm projesiyle ilgili açıklama yaptı. Başkan Cahan hak sahiplerinin konut ve işyerlerinin teslim edildiğini açıkladı

Uşak'ta TOKİ tarafından 353 daire ve 490 iş yeri satışa çıkarıldı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentsel dönüşüm bölgesindeki 353 daire ile 490 iş yerinin TOKİ tarafından satışa çıkarılacağını açıkladı.

Uşak Kent Park çalışmaları sürüyor!

Uşak Kent Park projesinde çalışmalar sürüyor. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve Uşak Sportif Kulübü yetkilileri Kent Park projesini inceledi.

Uşak Atatürk Spor Salonu 30 Ağustos'a yetişecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, belediye tarafından inşa edilen Atatürk Spor Salonu'nda incelemelerde bulundu. Cahan, 3 bin kişilik yeni spor salonunun 30 Ağustos’ta yetiştirilmesini istedi.

Uşak kentsel dönüşümünde mutlu son!

Kentsel Dönüşüm Projesi tamamlandı, kuralar çekildi. 450 milyon TL'lik projede bin 51 konut, 923 işyeri mevcut. Uşak Belediye Başkanı Cahan, 10 yıldır süren bir çalışmada mutlu sona gelindiğini belirtti.

Nurullah Cahan: Uşak'ı yeniden inşa ediyoruz!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, belediye olarak yeni Uşak'ı inşaat etmek için gece gündüz çalıştıklarını belirtti.

Uşak'ta yol yatırımlarına hız verildi!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentin her noktasında 7/24 yol yapım çalışmaların süreceğine değinirken, “Söz verilen Uşak’ın inşası için gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.

nurullah cahan uşak halısı tanıtım projesi Haberi

nurullah cahan uşak halısı tanıtım projesi


Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte önem verdikleri kültür donelerinin başında Uşak Halıları’nın geldiğini ve bu konuda ciddi bir çalışma başlatacaklarını söyledi.


Cahan öncelikli çalışmalarının arasına Uşak Halısı’nın kendi memleketinde her eve girmesi olduğunu kaydetti. Bu konuda Dokur Evi’nde bir çalışma başlatacaklarını işaretini veren Cahan, vatandaşların Uşak halılarına yönleneceği projeler peşinde olduklarını aktardı. Belediyede ve konu ile ilgili tüm birimlerde halılara ilginin artması için görüşmelerin başlayacağını dile getiren Cahan, " İlimizde Uşak halısı gibi asırlarca dillere desten olan bir değerimiz var. Bu değerin sadece az sayıda insanın evinde olması bizleri derinden yaralıyor. Bu nedenle biz daha çok eve halımızın girmesini istiyoruz. bu konu ile ilgili çalışmalarımız ise yakın zamanda start alacak” dedi.


Uşaklı olanların evlerinde Uşak’ın öz kültür değerinin olmamasının üzücü...