25 / 04 / 2024

Nusret Et Lokantası

Nusret Et Lokantası

Yolculuğuna İstanbul 'da başlayan, Ankara ve Bodrum Yalıkavak 'ta devam eden Nusr-Et, ülke sınırlarını aşmak için hazırlıklara başladı, Nusr-Et bu kış New York'ta da şube açmayı planlıyor...

Ferit Şahenk, Capri Adası'nın en lüks otelini aldı!

Doğuş Holding patronu Ferit Şahenk, İtalya'nın Akdeniz'deki gözde tatil beldesi Capri Adası'nın en lüks otelini aldı

Ankara'daki tarihi konak yıkılma tehlikesi altında!

Ankara'da Mangal Et Lokantası’nın bulunduğu tarihi konak kaderine terk edildi. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Fatih Tekeci söz konusu konağın akıbetini kaleme aldı. 

Nusret Gökçe yeni şubesini Mikonos’ta açacak!

Tuzlama hareketiyle fenomenleşen Nusret Gökçe, yeni şubesini Yunanistan’ın gözde tatil noktası Mikonos’ta açacak. Ünlü işletmeci bundan sonraki et servislerini de drone ile yapacak...

Nusret Gökçe'den yeni şirket!

Doğuş Grubu’nun patronu Ferit Şahenk’in de ortaklarından olduğu ünlü et restoranı Nusr-et’in bir diğer ortağı Nusret Gökçe bugün yeni bir şirket kurdu. 

Nusret Erzurum'da yaptırdığı külliyesinde öğrencilerle buluştu!

Et restoranı zinciri sahibi Nusret Gökçe, memleketine yaptırdığı külliyenin kütüphanesinde öğrencilerle buluştu. Öğrencilerin isteklerini tek tek dinleyen Gökçe, "Biz okuyamadık siz okuyun" dedi. 

İşte Nusret Gökçe'nin doğduğu ev!

Et imparatoru olan Nusret Gökçe, memleketi Erzurum'a gitti. Dünya çapında üne kavuşan Nusret, doğduğu evi ziyaret etti.

Nusret'in Erzurum'daki külliyesi açıldı!

Sosyal medya paylaşımları ve tuz serpme (saltbae) hareketiyle dünya çapında üne kavuşan et restoranı zinciri sahibi Nusret Gökçe’nin, memleketi Erzurum Şenkaya’ya ilçesine bağlı Paşalı köyüne yaptırdığı külliye törenle açıldı.

Nusret’in Erzurum'daki külliyesi tamamlanıyor!

Dünya çapında üne kavuşan et restoranı sahibi Nusret Gökçe’nin, Erzurum’un Şenkaya ilçesine bağlı Paşalı köyünde yaptırdığı külliyede sona yaklaşıldı. 

Nusret, köyüne külliye yaptırıyor!

Et lokantaları sahibi Nusret Gökçe, Erzurum'un Şenkaya ilçesinde külliye yaptıracak. Külliyenin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Ağaoğlu Maslak 1453’te Nusret Et açılacak!

Nusret Gökçe, Ağaoğlu Maslak 1453’e giderek proje hakkında bilgi aldı. Gökçe, ‘Nusret Et’ için uygun alanları gezdi.

Nusret, Zorlu Center Residence'dan ev aldı!

Et imparatorluğunun ortağı olan ve dünyaca tanınan Nusret Gökçe Zorlu Center Residence'dan daire satın aldı. Nusret, 180 metrekarelik yeni evi için 2 milyon dolar ödedi.

Nusret Londra ve New York'ta yeni restoranlar açacak!

Sosyal medyada yaptığı tuzlama hareketi ile ünü tüm dünyaya yayılan Nusr-Et restoranlarının sahibi Nusret Gökçe yeni restoranlar açmaya hazırlanıyor.

Nusret, Londra'da şube açıyor!

İnternette yayınladığı ‘et tuzlama’ paylaşımlarıyla yurt dışında da üne kavuşan Nusr-et Restoranları’nın sahibi Nusret Gökçe, bu rüzgarla yatırımda gaza bastı. Nusret, New York 56. Cadde ve Londra Knightsbridge’de şube açıyor.

Mithat Erdem ve Nusret Gökçe Ferit Şahenk'le ortak olacak!

Venüs'ü 22 milyon dolara satın alan ortakları Mithat Erdem ile Nusret Gökçe et işinden sonra pasta işinde de ortak olmak için Ferit Şahenk'le el sıkıştı.

Nusret Et Lokantası Haberi

Nusret Et Lokantası


Etiler'de başladığı yolculuğuna Ankara ve Bodrum Yalıkavak'ta devam eden Nusr-Et, ülke sınırlarını aşmaya hazırlanıyor. Bu kış New York'ta da şubesi açılacakmış. Ama yenilikler bununla da sınırlı değil. Başka nerelerde şube açacağını, hep birlikte göreceğiz. Bu arada Nusr-Et Etiler'in az ilerisinde bulunan GQ geçen yıl sükseyle açılmış, ama umduğunu bulamamıştı. Bu yıl konsept değiştirip fine dining restoran olarak hizmet verecekmiş. Amaç Papermoon'a rakip...