27 / 04 / 2024

Nusret Turizm kimin

Nusret Turizm kimin

Doğuş Grubu’nun patronu Ferit Şahenk’in de ortaklarından olduğu ünlü et restoranı Nusr-et’in bir diğer ortağı Nusret Gökçe bugün yeni bir şirket kurdu. 

Nusret Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Nusret Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta kuruldu.

Nusret Turizm Tedarik İnşaat Lojistik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Nusret Turizm Tedarik İnşaat Lojistik Sanayi Limited Şirketi bugün Şişli'de 420 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Kersü tarafından kuruldu.

Nusret Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Nusret Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta kuruldu.

Sözüer Mühendislik Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sözüer Mühendislik Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Nusret Sözüer ve Kaan Sözüer ortaklığında kuruldu.

Sky Partners Turizm Otelcilik Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Partners Turizm Otelcilik Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nusret Ahmet Köker, Kazım Yıldırım ve Şaner Solak ortaklığında kuruldu.

Güneşhan Enerji İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşhan Enerji İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Han ve Ahmet Güneş ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Ataşehir, Kayışdağı Mahallesi, Nusret Sokak'ta kuruldu.

Altınel Grup'un acı günü! Nusret Altınel vefat etti!

ALTINEL GRUP Yönetim Kurulu Başkanı, Sayın Şaban ve Ayşe Altınel'in oğlu işadamı Nusret Altınel vefat etti. Nusret Altınel'in vefatı üzerine Altınel Otelcilik Turizm ve İnşaat A.Ş. başsağlığı mesajı yayınladı.

Nusret Bey Turizm ve İnşaat Hizmetler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nusret Bey Turizm ve İnşaat Hizmetler Ticaret Limited Şirketi, 450 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de Fatih, Eminönü, Hocapaşa Mahallesi, Ebusuud Caddesi, No:43'de kuruldu.

Karmen Yapı Taahhüt İnşaat Turizm ve Tekstil Ticaret Anonim Şirketi kimin?

Karmen Yapı Taahhüt İnşaat Turizm ve Tekstil Ticaret Anonim Şirketi, Metal Yapı Konut A.Ş'ye bağlı bir ortaklık firmasıdır. Karmen Yapı 27 Nisan 2009 tarihinde kuruldu...

Gies Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gies Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi, Haydar Kocaman, Nusret Kaba, Yasin Kocaman tarafından 99 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Aralık'ta kuruldu.

Sankay Otelcilik Turizm Seyahat ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sankay Otelcilik Turizm Seyahat ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Nusret Sancak ve Sertan Kaymakçı tarafından 15 milyon TL'lik sermaye ile 13 Haziran'da kuruldu

Fikret İnandan yeni şirket! Fi Turizm Otelcilik Hizmetleri A.Ş.!

Fikret İnan, Ahmet Nusret İnan, Kerim İnan, Mehmet Behçet İnan ve Taha İnan tarafından kurulan Fi Turizm Otelcilik Hizmetleri Anonim Şirketi, 3 milyon TL sermaye değerine sahip durumda...

Samsun 'da 49 yıllığına iki turizm tesisi!

Samsun Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü mülkiyeti Hazine 'ye ait olan İlkadım Liman mevkiindeki iki turizm tesisinin 49 yıllık üst kullanım haklarını ihaleye çıkardığını açıkladı

Ataköy sakinleri turizm merkezi projesine karşı çıkıyor!

TOKİ 'nin Ataköy sahil şeridindeki 80 dönümlük araziyi satmasına başından beri karşı çıkan Ataköylüler, ihaleyi kazanan inşaat şirketinin onay bekleyen turizm merkezi projesinin görüntülerini   “ele geçirdi ” ve seslerini yükseltiyor

Nusret Turizm kimin Haberi

Nusret Turizm kimin

Doğuş Grubu’nun patronu Ferit Şahenk’in de ortaklarından olduğu ünlü et restoranı Nusr-et’in bir diğer ortağı Nusret Gökçe bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile yeni şirket kurdu. 

Son dönemlerin fenomen ismi olmayı başaran Nusret Gökçe inşaat ve turizm sektörüne adım attı. Nusret Gökçe Beşiktaş'ta Nusret Turizm Yatırım Anonim Şirketi'ni kurdu. 

Erzurum'da külliye yaptırdı

Sosyal medya paylaşımları ve tuz serpme (saltbae) hareketiyle dünya çapında ün elde eden et restoranı zinciri sahibi Nusret Gökçe, memleketi Erzurum Şenkaya ilçesine bağlı Paşalı köyünde külliye inşa ettirdi. Külliye 2018 Haziran ayında açıldı. 

Paşalı köyünde 4 bin metrekare üzerine yaptırılan külliye yaklaşık 4,5 milyon liraya mal oldu. Külliye cami, kütüphane, imam evi, taziye evi ve gasilhaneden meydana geliyor. 

Nusret Turizm Yatırım Anonim Şirketi'nin amaç ve konusu başlıca şunlardır;
Her türlü...