29 / 03 / 2024

nuvo dragos maltepe satılık daireler

nuvo dragos maltepe satılık daireler

Nuvo Dragos Konutları kampanyalı ödeme şekli kapsamında peşin ödemelerde liste fiyatları üzerinden yüzde 15 indirim sağlanıyor. Proje İstanbul Maltepe'de inşa ediliyor...

Maltepe Nuvo Dragos'un değeri belli oldu!

Özderici GYO, Maltepe Nuvo Dragos Projesi'nin 2021 değerleme raporunu yayınladı. Peki Maltepe Nuvo Dragos'un değeri ne kadar ?

Maltepe Nuvo Dragos 120 ay vade kampanyası!

Maltepe Nuvo Dragos 120 ay vade kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Projenin satış süreci devam ediyor.

Maltepe Nuvo Dragos'ta 0,98 faiz 120 ay vade yüzde 0 KDV!

Yaşamın başladığı Maltepe Nuvo Dragos projesinde 0,98 faiz 120 ay vade yüzde 0 KDV avantajı sunuluyor.

Nuvo Dragos'ta yüzde 20 indirim!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Maltepe'de hayata geçirdiği Nuvo Dragos projesinde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor...

Nuvo Dragos'ta 120 ay 0,98 faiz fırsatı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Maltepe ilçesinde hayata geçirilen Nuvo Dragos'ta 120 ay 0,98 faiz fırsatı ile daire sahibi olunabiliyor. 

Nuvo Dragos'ta yüzde 20 indirim imkanı!

Özderici GYO tarafından Maltepe'de inşa edilen Nuvo Dragos projesinde hemen tapu ve hemen teslim fırsatı bulunuyor. Projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanıyor. 

Nuvo Dragos'ta hemen teslim hemen tapu fırsatı!

Maltepe'de inşa edilen Nuvo Dragos projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projede hemen tapu ve hemen teslim imkanı sunuluyor..

Özderici Nuvo Dragos ödeme planı!

Özderici Nuvo Dragos ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Özderici GYO imzasını taşıyan proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor.

Nuvo Dragos'ta 2+1 daireler 4 bin TL taksitle!

Özderici GYO imzası ile Maltepe'de hayata geçirilen Nuvo Dragos'ta yüzde 20 indirim avantajı devam ediyor. Nuvo Dragos'ta hemen tapu fırsatı sunuluyor..

Nuvo Dragos'ta peşinde yüzde 20 indirim fırsatı!

Maltepe’de yükselen adalar manzaralı Nuvo Dragos’un konforlu daireleri, anında yaşamaya ve kazandırmaya hazır. Projedeki konutlar peşinde yüzde 20 indirim avantajıyla satışta...

Özderici Nuvo Dragos'ta yüzde 20 indirim!

Özderici Nuvo Dragos'ta yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Özderici GYO tarafından Maltepe'de inşa edilen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Nuvo Dragos fiyat bilgisi!

Nuvo Dragos fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Özderici GYO imzasıyla İstanbul Maltepe'de hayata geçirilen projede 120 ay 0.98 faiz oranı ile ödemeler yapılıyor. 

Nuvo Dragos’ta 120 ay 0.98 faiz oranı!

Nuvo Dragos’ta 120 ay 0.98 faiz oranı ile ödemeler yapılıyor. Özderici GYO imzası ile Maltepe'de hayata geçirilen projede Adalar manzaralı ferah ve konforlu 3+1 daireler, 2+1 fiyatına satılıyor.

nuvo dragos maltepe satılık daireler Haberi

nuvo dragos maltepe satılık daireler

52 bin metrekarelik alana sahip Nuvo Dragos projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor. Nuvo Dragos projesi konum olarak; E3, TEM, sahil ve minibüs yolu ulaşım alternatiflerine ve Carrefour Maltepe Park AVM'ye yakın mesafede yükseliyor. 
 

Nuvo Dragos'un 2 bloktan oluşan ilk etabında 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks dairelerin olmak üzere 484 adet daire ve 8 ticari ünite yer alıyor. 3 bloktan oluşan ikinci etapta ise 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks olmak üzere 515 daire yer alıyor.
 
Eski Singer fabrikasının yerinde yükselen Nuvo Dragos Evleri'nde daire sahiplerine açık ve kapalı 2 adet yüzme havuzu, çocuk havuzu, tenis kortu, basketbol, voleybol sahaları, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, seyir terasları, koşu ve yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, güneşlenme terasları ve köpek gezdirme alanları...