29 / 03 / 2024

Odea

Odea

Odea, 2 ayda 9 şube açacak...

300 bin TL'si olana asgari ücret kadar para verilecek... Odea, Akbank, Garanti, ING hepsi tek tek açıkladı

300 bin TL'si olan vatandaşlara yönelik asgari ücret tutarında faiz getirisi veriliyor. Bankaların faiz oranları da tek tek açıklandı.

Khalil El Debs kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Kaç yaşında?

Odea Bank A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Kredi Komitesi Üyesi Khalil El Debs kimdir? Kaç yaşında? Khalil El Debs daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Khalil El Debs'in eğitim hayatı nasıldı?

Tamer Ghazaleh kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Odea Bank A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tamer Ghazaleh kimdir? Kaç yaşında? Tamer Ghazaleh daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?  Tamer Ghazaleh'in eğitim hayatı nasıldı?

Reysaş GYO, Odea Bank'tan 7 milyon 220 bin Euro kredi kullanacak!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yatırımları için Odea Bank A.Ş.'den 1,5 yılı anapara ödemesiz toplam 8 yıl vadeli 7 milyon 220 bin EURO tutarında, 3 ayda bir anapara ve faiz ödemeli nakit kredi kullanılmasına karar verdi.

Odea Bank, 2013 yılında 25 şube açmayı hedefliyor!

Lübnanlı Odea Bank, 2013'te 25 şube açarak, kredilerde 2 milyar dolar, mevduatlarda ise 1.5-2 milyar dolar büyüklüğe ulaşmayı planlıyor...

Odea, 9 şube açıyor!

Odea, 2 ayda 9 şube açacak...

Odea Haberi

Odea

Lübnanlı Audi Bank, Türkiye'de faaliyet izni alan Odeabank'ın ilk 5 şubesini İstanbul'da bunu takip ederek Ankara'da ve İzmir'de şubeler açması...