25 / 04 / 2024

ödemiş Ortak Hizmet Protokolü

ödemiş Ortak Hizmet Protokolü

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ödemiş Belediyesi işbirliğinde ilçede yapılacak üç tesis için toplam 2.5 milyon lira katkıda bulunma kararı aldı...

Ortak alınan tarlanın paylaşımı nasıl olur?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Eşim, babası ile ortak tarla almış ve parasını yarı yarıya ödemişler. Ama eşim parayı bırakıp işine dönmüş. Baba da tarlayı kendi adına yapmış. Şimdi eşim hakkı olan yarısını istiyor, ağabeyi ise vermiyor. Bunu nasıl alırız?' sorusunu yanıtladı.

TÜGEM MLS sistemi ile portföylerini paylaşacaklar!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği, TÜGEM MLS sistemi, emlak işletmelerinin yetki belgeli portföyleri üzerinden kapalı devre bir sistemde portföylerini listeleme, paylaşma, ortak hizmet vermeyi sağlayan bir hizmet sunuyor...

Beykoz Tokatköy Şehr-i Sitare projesi İBB'den geçti!

Beykoz’un ilk kentsel yenileme projesi Tokatköy Şehr-i Sitare projesine yönelik hazırlanan ortak hizmet protokolü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden geçti. 

Tarihi Yarımada’yı koruma protokolü imzalandı!

İstanbul’daki tarihi yarımadanın korunması adına Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında 10 yıllık ‘Ortak Hizmet Protokolü’ için imzalar atıldı. 

İzmir Ödemiş'e yeni halı sahalar yapılıyor!

Spor Toto Genel Müdürlüğü’nün desteği ile Ödemiş’e halı sahalar yapılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde protokolü imzalanan iki yeni ortak kullanımlı halı saha için yerinde incelemeler yapıldı.

Ödemiş Barınma Evi hizmete girdi!

Ödemiş’te muhtaç duruma düşmüş vatandaşların kalıcı çözümler bulununcaya kadar kimseye muhtaç olmadan yaşamlarını sürdürdüğü Barınma Evi, Sağlık İşleri Müdürlüğü hizmet binasına taşındı.

Ödemiş Kültürpark'a yeni dinlenme alanı!

Ödemiş Belediyesi, günün stresinden uzaklaşmak isteyenlere yeni bir dinlenme alanıyla hizmet verecek. Yeşiller içinde, göl manzaralı dinlenme alanı çok yakında 125. Yıl Kültürpark içinde hizmet verecek.

İzmir Ödemiş Emekli Konutları'na bin 300'den fazla başvuru geldi!

Ödemiş'te "Emeklilere Konut Edindirme Projesi" için başvuru sayısı 1300'ü aştı. Son tarihin 5 Şubat olduğu başvuruların ardından gözler TOKİ'ye çevrilecek. Ödemiş Belediye Hizmet binası zemin katındaki ofiste 4 Ocak'tan bu yana 1320 başvuru yapıldı.

TOKİ İzmir Ödemiş 250 yataklı hastane ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ İzmir ili Ödemiş ilçesi 250 yataklı devlet hastanesi inşaatı ikmal işi ihalesi bugün saat 15.00'te TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleşecek.

Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksek Okulu'nun inşaatı tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Selçuk Belediyesi'nin ortak hizmet protokolü kapsamında inşaatı tamamlanan Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksek Okulu öğrencilerini bekliyor.

İZBAN hattı Tire ile Ödemiş'e kadar uzayacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Tire'de Hizmet Merkezi açtı. Başkan Kocaoğlu, 100 kilometrelik İZBAN hattının Torbalı ve Selçuk'tan sonra Tire ile Ödemiş'e kadar uzayacağını da açıkladı Hizmetler ilçelere taşınıyor

Beylikdüzü Marmara Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi açılıyor!

Yer temini yapılan yer; Aile Sağlığı Merkezi olarak Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün ortak hizmet vermesi için hazırlanan bir protokolle Beylikdüzü halkının hizmetine açılacak.

Beylikdüzü Marmara Mahallesi'ne Aile Sağlığı Merkezi geliyor!

Beylikdüzü Belediyesi,her mahalleye aile sağlık merkezi kurmayı hedefleyen yönetim, Marmara Mahallesi’nde Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün ortak hizmet vereceği aile sağlık merkezinin yer temini yapıldı.

ödemiş Ortak Hizmet Protokolü Haberi

ödemiş Ortak Hizmet Protokolü

Ödemiş'te düzenlenen törende İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin arasında "Ortak Hizmet Protokolü" imzalandı. Protokole göre İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ödemiş'te yapımına başlanan toptancı hali, et kombina tesisi ile otogar yatırımlarına toplam 2.5 milyon liralık katkı sağlayacak. 


CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, çok sayıda ilçe belediye başkanı, meclis üyesi ve vatandaşların katıldığı yeni nikah salonundaki protokol töreninde konuşan Başkan Aziz Kocaoğlu, Ankara'da hazırlanan projelerin ve yapılan planların İzmir'e uymadığını belirtti.


Ankara'dan olmuyor

Kocaoğlu, "Belediye başkanının en büyük görevi, kentteki cevherleri bulup çıkarmak ve yeni cevherler yaratmaktır. Ankara'dan verilen kararlar, yapılan planlar, hazırlanan projeler yerele oturmuyor. Tesadüfen oturuyor. Tabi ki yapılan işlere karşı değiliz ama ihtiyaçlar hiyerarşisi, kente getireceği fayda ve öncelik sıralamasına baktığınızda Ankara'dan yapılan projelerde...