23 / 04 / 2024

ODTÜ Mimarlık öğrencileri bodrum

ODTÜ Mimarlık öğrencileri bodrum

ODTÜ Mimarlık Fakültesi öğretim üyeleri ile son sınıf öğrencileri, Bodrum’daki Çatal Ada’da başlattıkları öğrenci projesi kapsamında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Üniversite öğrencilerinden Uygarlık Tarihinde Mimarlık sergisi!

Haliç Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri kültür sanat faaliyetlerini online platforma taşıdı. Öğrencilerin ortaya çıkardığı projeler arasında "Mimarlıkta Disiplinler Arası Yaklaşımlar", "Tarihi Kentsel Dokuda Çağdaş Tasarım" ve "Uygarlık Tarihinde Mimarlık"  başlıklı ürünle

Basamaklar'19 TSMD Mimarlık Merkezi'nde açılışını yaptı!

TürkSMD Mimarlık Öğrencileri Proje Sergisi “Basamaklar”a TSMD Mimarlık Merkezi 6. kez ev sahipliği yaptı...

Ankara'da BETONART Mimarlık Yaz Okulu başladı! 

Türkiye'nin dört bir yanından gelen mimarlık öğrencileri BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisi için TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde buluştu.

Kartal’ı tasarlayan mimarlık öğrencileri projelerini Altınok Öz’e sundu!

Doğuş Üniversitesi’nden 120 Mimarlık Fakültesi öğrencisi, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e, Kartal’la ilgili hazırladıkları kentsel tasarım projelerini sundular. 

Kalebodur, mimarlık öğrencileri ile buluştu!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, üniversitelerle işbirliğine giderek, mimarlık öğrencilerine destek olmayı hedefliyor.

YTÜ Mimarlık öğrencileri Kartal projelerini sergiledi!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri Kartal için 40 proje hazırladı, öğrenciler hazırladıkları projeleri sergiledi.

ODTÜ'lü öğrenciler Samsun'u planladı!

Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü dördüncü sınıf öğrencileri, Samsun için hazırladıkları projeleri tamamladı.

ODTÜ Mimarlık öğrencilerinden Mehmet Kocadon’a ziyaret!

ODTÜ Mimarlık Fakültesi öğretim üyeleri ile son sınıf öğrencileri, Bodrum’daki Çatal Ada’da başlattıkları öğrenci projesi kapsamında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Ayvacık Belediyesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri Ayvacık'ta!

19 Mayıs Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri, proje üretmek için Ayvacık İlçesini seçtiler.

AÜ Mimarlık Fakültesi'nde Evin Halleri konferansı düzenlendi!

Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü, "Evin Hâlleri" adlı bir konferans düzenledi. ODTÜ Mimarlık Fakültesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Lale Özgenel'in konuşmacı olarak katıldığı etkinlik, Mühendislik Fakültesi Seminer Salonunda yapıldı.

ARCHIPRIX-Türkiye Mimarlık Öğrencileri yarışması sonuçlandı!

ARCHIPRIX- Türkiye 2016 Mimarlık Öğrencileri Bitirme Projesi Ulusal Yarışması 21. yılında 256 proje başvurusu ve rekor katılım ile sonuçlandı.

ODTÜ Mimarlık Fakültesi öğrencileri Bafra'da!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ODTÜ’lü şehir planlayıcı adaylarını konuk etti. ODTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama öğrencilerine Bafra Öğretmen Evi’nde Belediye İmar Müdürlüğü yetkilileri tarafından ilçe hakkında brifing verildi.

Trakya Üniversitesi mimarlık öğrencilerinin ilk ödevi Selimiye Camii!

Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi birinci sınıf öğrencileri, ilk ödevlerini Mimar Sinan'ın ustalık eseri Selimiye Camisi'ni inceleyerek yapıyor.

ODTÜ Mimarlık öğrencileri bodrum Haberi

ODTÜ Mimarlık öğrencileri bodrum



Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mimarlık Fakültesi öğretim üyeleri ile son sınıf öğrencileri, Bodrum’daki Çatal Ada’da başlattıkları öğrenci projesi kapsamında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.


ODTÜ Mimarlık Bölümü öğrencileri, Bodrum Turgutreis açıklarındaki Çatal Ada’da dostluk ve barış temasıyla Ege kültürünü araştırma merkezi ve müzesini de kapsayan açık alan düzenlemesi, kısmen kapalı alanlara sahip proje için düğmeye bastı. Çalışmalarıyla bölgeye sanatsal ve kültürel bir ivme kazandırılmasına da olanak sunacak olan ekip, Muğla Mimarlar Odası ile Mimarlar Odası Bodrum temsilciliğinin de destek verdiği proje kapsamında Çatal Ada’ya ve çevresine yapmış oldukları araştırma gezilerinin ardından, Başkan Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti. Ziyarete, Prof. Dr. Celal Abdi Güzer ile Doç. Dr. Lale Özgenel, öğretim görevlisi Yeşim Hatırlı, araştırma görevlisi Nihan Büşra...