19 / 04 / 2024

Kartal’ı tasarlayan mimarlık öğrencileri projelerini Altınok Öz’e sundu!

Kartal’ı tasarlayan mimarlık öğrencileri projelerini Altınok Öz’e sundu!

Doğuş Üniversitesi’nden 120 Mimarlık Fakültesi öğrencisi, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e, Kartal’la ilgili hazırladıkları kentsel tasarım projelerini sundular. 



Doğuş Üniversitesi’nde gerçekleşen sunuma, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra; Kartal Belediye Başkan Yardımcıları, Doğuş Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Semih Eryıldız ve çok sayıda Kartal Belediyesi birim müdürü ile akademisyenler katılım gösterdiler. 

Yaklaşık 3 saat süren sunumlarda, 120 Mimarlık öğrencisi gruplar halinde Başkan Altınok Öz’e ve ekibine, Kartal ile ilgili hazırladıkları kentsel tasarımları tanıttı. Sunumlarda, öğrenciler hazırladıkları maketler eşliğinde projelerini detaylı olarak anlattı.

Kartal’ı tasarlayan mimarlık öğrencileri projelerini Altınok Öz’e sundu!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, mimarlık öğrencilerine teşekkür ederek; “Bugün, Doğuş Üniversitesi’nde Mimarlık Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Semih Eryıldız öncülüğünde, mimar adayı öğrencilerimizle bir araya geldik. Yaklaşık 3 saat süren sunumlarıyla bizlere ilçemizle ilgili hazırladıkları kentsel tasarımları tanıttılar. Gençlerimiz ciddi bir çalışma gerçekleştirmişler. Hepsine tek tek teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kartal’da hayata geçireceğimiz projelerde, gençlerin fikirlerini almamak olmazdı. Kartal Belediyesi, kent yönetiminde gençlerin fikirlerine çok önem veriyor ve onları her zaman destekliyor” diye açıklama yaptı. 

 


Geri Dön