18 / 04 / 2024

ODTÜ Yolu yeni adı

ODTÜ Yolu yeni adı

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, yapımı süren ve ay sonunda açılışı yapılması planlanan, “ODTÜ Bulvarı” olarak anılan yeni yolun “1071 Malazgirt Bulvarı” olarak isimlendirilmesini oy birliği ile kabul etti...

ODTÜ Tünel Yol Bağlantısı imar planı askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, Bilkent Şehir Hastanesi-Eskişehir Yolu-ODTÜ Tünel Yol Bağlantısına ilişkin koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planları askıya çıkarıldı...

Melih Gökçek'ten ODTÜ yolu açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, Melih Gökçek, “Ankara’nın akademik ulaşım ana planı 2038” planını, parça parça açıklıyor. Gökçek, daha önce bir çok tartışmaya sebep olan ODTÜ yolu için bir açıklama daha yaptı.

Melih Gökçek, ODTÜ'den yeni yol istiyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Gelin bakalım ODTÜ’den alabilirseniz alın. İnşallah ODTÜ okey der. Bu konuda beni hep mahcup etmediler, inşallah mahcup ederler de açarız yolu” dedi.

ODTÜ yol çalışmaları sürüyor!

Eskişehir yolu üzerindeki Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) girişindeki köşe arazide peyder pey yapılan çalışmalar, kafalarda soru işareti yarattı.

ODTÜ girişindeki araziye ne yapılacak?

Eskişehir yolu üzerindeki Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) girişindeki köşe arazide yapılan periyodik çalışmalar merak konusu oldu. ODTÜ, ağaçlık alandaki birçok ağacı kendisi keserek boş bir alan oluşturdu.

ODTÜ 2. yol dava karmaşası!

ODTÜ arazisinden geçirilmesi planlanan tek güzergah var. Bunlardan birinci etabı, ODTÜ ormanı ile 100. Yıl ve Çiğdem mahallelerinden geçerek Eskişehir Yolu ile Konya Yolu'nu, birbirine bağlaması planlanan ODTÜ Yolu projesi.

Tahir Çalgüner'den mimarlar odasına çağrı!

ODTÜ Yolu örneğinde görüldüğü üzere; parça parça yollara açılan ulaşım projesi yol davalarının toplam "güzergah iptal davalarına"çevrilmesini söyleyenTahir Çalgüner; Mimarlar odası ve Şehir plancıları odasına bir çağrıda bulundu.

ODTÜ arazisine AVM yapılacak mı?

ODTÜ' de, Bilkent yolu ve Eskisehir yolu köşesindeki ODTÜ arazisi içinde hafriyat çalışmasının hız kazanması ve alanın kelleşmesi fotoğrafları bazı soru işaretlerini gündeme getirdi.

ODTÜ Yolu'nda gecekondu sorunu çözülemiyor!

Büyük tartışmalara neden olan ve açıldığında trafiği rahatlatan ODTÜ Yolu'nun devamı olan 1071 Malazgirt Bulvarı'nın Öveçler kısmında gecekondu krizi devam ediyor. Kriz 7 yıldır çözülemiyor.

ODTÜ Yolu'na protokol ertelemesi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 1071 Malazgirt Bulvarı’nda bakım çalışması nedeniyle aldığı 28-29 Kasım’da trafiğe kapatma kararını, yarın Papa’nın, 1 Aralık’ta ise Putin’in Ankara ziyaretleri nedeniyle erteledi.

Ankara 1071 Malazgirt Bulvarı'ndan her gün 60 bin araç geçiyor!

ODTÜ ile Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni karşı karşıya getiren; eski adıyla ODTÜ Yolu, yeni adıyla 1071 Malazgirt Bulvarı'nda günde 60 bin araç geçişi gerçekleşiyor. 1071 Malazgirt Yolu; Eskişehir, Konya ve İstanbul yolunu rahatlatıyor...

ODTÜ Yolu yine çöktü!

100. Yıl ve Çiğdem Mahalleleri sakinlerinin, ODTÜ'lülerin ve Ankaralı yurttaşların tepkilerine karşın 6 ayda tamamlanan ve teknik incelemeler yapılmadan planlandığı gerekçesiyle eleştirilen ODTÜ Yolu'nda yine çökme meydana geldi.

ODTÜ Yolu 1071 Malazgirt Bulvarı oldu!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, yapımı süren ve ay sonunda açılışı yapılması planlanan, “ODTÜ Bulvarı” olarak anılan yeni yolun “1071 Malazgirt Bulvarı” olarak isimlendirilmesini oy birliği ile kabul etti...

ODTÜ Yolu yeni adı Haberi

ODTÜ Yolu yeni adı


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, yapımı süren ve ay sonunda açılışı yapılması planlanan, “ODTÜ Bulvarı” olarak anılan yeni yolun “1071 Malazgirt Bulvarı” olarak isimlendirilmesini oy birliği ile kabul etti.


Belediye meclisinde ayrıca, Batıkent’te yapımı devam eden ve 1695 Cadde olarak bilinen yeni bulvarın da “Batı Bulvarı” olarak isimlendirilmesine ilişkin Başkanlık yazısını ise oy çokluğu ile...