25 / 04 / 2024

odtü yolundaki asfalt çalışmaları

odtü yolundaki asfalt çalışmaları

Ankara’ da tartışmalara neden olan ve Anadolu Bulvarı’ nı Konya Yolu’ na bağlayacak olan yolun Ortadoğu Teknik Üniversitesi' nin içinden geçen bölümünde asfalt çalışması başladı...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden ODTÜ arazilerine ilişkin açıklama!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, basında çıkan "ODTÜ yolundaki araziler satışa çıkarıldı" haberlerine ilişkin yazılı açıklamada bulundu. 

Antalya Doğanca’daki asfalt çalışmaları tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa’nın Doğanca Grup Yolu’na dökülecek olan 7 kilometrelik sıcak asfaltın startını verdi. Bu bölümün de asfaltlanmasıyla 29 kilometrelik grup yolundaki çalışmalar tamamlanmış olacak.

Kocaeli Bağırganlı-Seyrek yolu asfaltlandı!

Kocaeli Kandıra ilçesinde yer alan Bağırganlı- Seyrek yolundaki asfalt çalışmaları tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri Kandıra'da yol çalışmalarına devam edileceğini belirtti.

Gaziantep-Kilis Karayolu çalışmaları devam ediyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Gaziantep-Kilis kara yolundaki asfalt yenileme çalışmaları devam ediyor.

Şahinbey Yeşilvadi yolundaki asfalt çalışmalarında sona gelindi!

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi tarafından kent trafiğini rahatlatmak için havalimanı ile Kilis yolunu birbirine bağlayacak 12 şeritli Yeşilvadi Bulvarı'nda asfaltlama çalışmaları parça parça bitirilerek yol trafiğe açılıyor.

Mustafa Bolat asfalt çalışmalarını inceledi!

Özel İdaresi ekipleri Kamu Hastaneleri Birliğ hizmete açılacak olan prefabrik hastane çevresinin asfalt yapılması için çalışma başlattı. Çalışmalarını denetleyen Genel Sekreter Bolat, yapılan arıtma tesisi yolundaki asfaltı da inceledi.

İl Özel İdaresi yeni hastanenin çevresinde asfalt çalışması başlattı!

İl Özel İdaresi (İÖD) ekipleri, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile yapılan protokol doğrultusunda hizmete açılacak olan prefabrik hastane çevresinin asfalt yapılması için çalışma başlattı.

Pazarköy ve Harunusta arasında asfalt çalışması!

Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Akyazı'da devam ettirilen alt yapı, üst yapı güçlendirme çalışmaları Pazarköy ve Harunusta Mahallesi arasında Büyükşehir Belediyesi ve Akyazı Belediyesi işbirliği ile asfalt serimine başlandı

Pazarköy ve Harunusta arasında asfalt çalışmaları başladı!

Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Akyazı'da devam ettirilen alt yapı, üst yapı güçlendirme çalışmaları kapsamında Pazarköy ve Harunusta Mahallesi arasında Büyükşehir Belediyesi ve Akyazı Belediyesi işbirliği ile asfalt serimine başlandı

Ankara'da yılın ilk yarısında 2 milyon 265 bin asfalt serildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, sınırlarına yeni katılan ilçe ve köyler de dahil olmak üzere yapılan asfalt çalışmaları hız kesmeden 7/24 devam ediyor.Ankara'da yılın ilk yarısında 2 milyon 265 bin asfalt serildi.

Antalya'da köylere ilk asfalt döküldü!

Antalya Büyükşehir Belediyesi sınırlarının bütün ili kapsamasıyla Antalya’nın en ücra köşelerine kadar hizmet götüren Antalya Büyükşehir Belediyesi, köylerini de ilk kez sıcak asfalt ile buluşturuyor.

ODTÜ Planı'nda sit değişikliği yok!

Çevre Bakanlığı, ODTÜ Planı'nda değişiklik yapılarak Eymir Gölü'nün sit derecesinin 2'den l'e düşürüldüğü ve gölün çevresinin yapılaşmaya açıldığı iddialarına cevap verdi. Bakanlık, sit sınırlarında herhangi değişiklik yapılmadığını bildirdi.

Mega projeler asfalt sektörüne ivme kazandıracak!

Türkiye beton ve asfalt sektörü, 2014 yılında da yoğun bir çalışma temposu geçiriyor. Gündemdeki üçüncü Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu gibi mega projelerin, sektörün büyümesine ivme katması bekleniyor.

odtü yolundaki asfalt çalışmaları Haberi

odtü yolundaki asfalt çalışmaları


Anadolu Bulvarı’nın devamı olan ve bir bölümü ODTÜ arazisi içinde kalan yolun yapımı için bin 500 personel, 350 kamyon ve 100 iş makinesi ile çalışmalar sürüyor.


Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapımı devam eden bulvarın ODTÜ arazisi içinde kalan kısmında bir taraftan yol açım çalışmaları devam ederken, diğer taraftan asfalt öncesi yol alt temel çalışması ve mekanik çalışmaları da sürdürülüyor.


Çalışmalar hakkında bilgi veren Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, “Yapımı devam eden bulvarın ODTÜ arazisi içinde kalan iki kilometrelik bölümünde bir taraftan yeni yol açım, yol alt temel, mekanik çalışmaları devam ederken asfalt serim çalışmalarına da başlandı” diye konuştu.


ODTÜ arazisi içinde kalan bölümde yol çalışmasının hızla sürdürüldüğünü anlatan Vedat Üçpınar, “Gece gündüz çalışmalar hızla sürdürülerek yolun yapımını...