26 / 04 / 2024

Mahall Ankara'ya ODTÜ ziyareti!

Mahall Ankara'ya ODTÜ ziyareti!

Türkerler İnşaat İş Geliştirme Müdürü Mehmet Sokullu ve Genel Müdür Yardımcısı Tolga Açıksöz'ün eşlik ettiği ziyarette ODTÜ akademisyenlerinden Dr. Onur Pekcan ve Dr.A.Petek Gürsel öğrencilere Mahall Ankara'yı anlattı.



Türkerler İnşaat tarafından Kasım 2013'te inşaatına başlanan Mahall Ankara, ODTÜ'lü öğrenciler ve akademisyenler tarafından ziyaret edildi. Türkerler İnşaat İş Geliştirme Müdürü Mehmet Sokullu ve Genel Müdür Yardımcısı Tolga Açıksöz'ün eşlik ettiği ziyarette ODTÜ akademisyenlerinden Dr. Onur Pekcan ve Dr.A.Petek Gürsel öğrencilere Mahall Ankara'yı anlattı. Ziyarette öğrenciler projeyi ve satış ofisini gezerek gözlem yapma imkanı da buldu. 

4 ana bölümden oluşuyor Arsa alanı 40 bin 628 metrekare, inşaat alanı 283 bin 700 metrekare olan Mahall Ankara'da 226 adet ofis, 246 adet konut, 117 adet home-offıce, 78 adet city-suite, 129 odalı otel ve 42 adet mağaza bulunuyor. Projede dört büyük ana bölümün dışında 2 bin 739 araç kapasiteli kapalı otopark, yürüyüş yollan, çocuk oyun alanları, çok amaçlı sahalar, yüzme havuzu ve çok amaçlı sosyal tesis yer alıyor. 


Star Ankara


Geri Dön