26 / 04 / 2024

ödül yapı konut projeleri

ödül yapı konut projeleri

Ödül Yapı tarafından Balıkesir Altınoluk'ta hayata geçirilen Altınoluk Confor projesinde 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 228 bin TL'den başlıyor.

Kentsel dönüşümde projelere 'sigorta zorunluluğu' önerisi! Dönüşüm nasıl yapılmalı? 

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, kentsel dönüşüm ve konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki kentsel dönüşüm nasıl yapılmalı? Nasıl hızlandırılmalı? İşte ayrıntılar...

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

5 soruda TOKİ Iğdır Sosyal Konut Projesi 2022! Iğdır ucuz konut projesinde dahilinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak

TOKİ Iğdır konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Iğdır ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Lüks semtlerde satılık konut kalmadı!

İstanbul genelinde gayrimenkullerin satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışlar özellikle lüks semtlere  yansıdı. Lüks Konut Uzmanı Sezgi Bilge yaşanan artışı değerlendirdi.

Kiralık ve satılık konut fiyatları çıldırdı! Peki diğer ülkeler ne yapıyor?

Ülkemizde konut fiyatları hızlı bir şekilde artarken, birçok vatandaş için ev satın almak hayal haline geldi. Peki dünyada kira kontrolleri nasıl yapılıyor?

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

TOKİ ucuz konut başvurusu nasıl yapılır? Şartlar neler?

TOKİ'nin ucuz konutları en çok araştırılan konulardan biri. Konut sahibi olmayı düşleyen birçok vatandaş, konuyu merak ediyor. Peki TOKİ ucuz konut başvurusu nasıl yapılır ve şartları neler? İşte detaylar...

Huzzak Yapı Amsterdam’da lüks konut üretecek!

Son birkaç yıldır yurt dışı yatırımları için fizibilite çalışması gerçekleştirdiklerini dile getiren Huzzak Yapı Amsterdam’da lüks konut üretecek!

Konut kredisi yapılandırması nedir, nasıl yapılır?

Yüksek faizle kredi çekenlerin faizlerin düşmesiyle kredi yapılandırma beklentisi daha da yükseldi. Peki, konut kredisi yapılandırma nedir, nasıl yapılır? İşte konut kredisi yapılandırmayla ilgili detaylar...

Düşük faiz oranlı konut kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Ev satışlarında rekor kırılırken konut sahibi olmak isteyenler de düşük faizli konut kredisi şartlarını araştırıyor. Peki konut kredisi başvurusu nasıl yapılır? Başvuru için gerekenler neler?

0,64 faiz oranlı konut kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, ekonomik anlamda sıkıntıları da beraberinde getirirken, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açıklanan yeni paket, hem konut hem de otomobil piyasasını hareketlendirdi.  Peki 0,64 faiz oranlı konut kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Düşük faizli konut kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Kamu bankalarının başlattığı konut kredisi kampanyası, konuta olan talebi artırdı. Peki düşük faizli konut kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte düşük faizli konut kredisi başvuru ve örnek hesaplama...

Konut kredisi yapılandırma işlemi nasıl yapılır?

Yüksek faizle kredi çekenlerin faizlerin düşmesiyle kredi yapılandırma beklentisi daha da yükseldi. Peki, konut kredisi yapılandırma nedir, nasıl yapılır? İşte konut kredisi yapılandırmayla ilgili detaylar...

ödül yapı konut projeleri Haberi

ödül yapı konut projeleri

Balıkesir Altınoluk'ta Ödül Yapı imzasıyla hayata geçirilen Altınoluk Confor projesi 4 bloktan meydana geliyor. Projede 2 blok 3+1, diğer 2 blok ise 4+1 şeklinde tasarlandı.


Altınoluk Confor projesinde toplam 72 adet daire bulunuyor. Projede konut satışları başladı.


3+1 bloğunda yer alan daireler 2016 sonunda teslim edilirken, 4+1 bloğunda yer alan daireler ise 2017 Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor.


Proje şehir merkezine ve OSB'ye yakın bir konumda yükseliyor. Altınoluk Confor'un imkanları arasında, çocuk oyun alanları, mini basketbol ve futbol sahası, kamelyalar,toplantı salonu, görüntülü diafon ve güvenlikli bina girişi yer alıyor. 


Balıkesir Altınoluk Confor projesinde yer alan dairelerin fiyatları 228 bin TL'den başlayarak değişiyor. 


Ödül Yapı iletişim;

Web: http://www.odulyapi.com/

Tel: 0532 232 22...