29 / 03 / 2024

Odunpazarı satılık iş yeri

Odunpazarı satılık iş yeri

Odunpazarı Belediye Başkanlığı tarafından 2 adet iş yeri 10 yıllığına 15 milyon TL'ye kiraya verilecek.

1942'de Boğaziçi'nde 130 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Boğaziçi'nde 1942 yılında bahçesi olan yalı 130 bin liraya satışa çıkarılmış. Satılık ilanında yalının taş yapılı olduğu belirtiyor...

Satılık konutların metrekare fiyatı yüzde 134,9 arttı! İşte fiyat artışının en yüksek olduğu iller! 

Sahibindencom ’un, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) işbirliğiyle hazırladığı “sahibindex Satılık ve Kiralık Konut Piyasası Görünümü” Ocak Raporu verileri resmen belli oldu. 

Satılık konut fiyatları ne oldu? Hangi ilde daha çok arttı? Kiralar ucuzladı mı? İşte yanıtları

Emlak piyasasının nabzını tutan sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) iş birliğiyle satılık ve kiralık konut piyasasına ilişkin raporunu yayınladı.

En çok satılık otomobil ilanı o ilçeden! İşte Mart 2022 raporu!

Mart 2022'de en çok satışa sunulan araçlar belli oldu. SmartIQ tarafından online otomobil pazarından açıklanan veriler kapsamında otomobil pazarının hareketlendiği belirlendi. Peki Mart 2022'de en çok hangi araçlar satışa sunuldu? En çok hangi ilçeden satılık otomobil ilanı verildi?

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Yabancıya konut satışında vatandaşlık işlemlerine dikkat!

250 bin dolarlık gayrimenkul satın alan yabancılar tapu kayıtlarına üç yıl satılmama şerhi koyularak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olabilecek. Peki, yabancıya konut satışı vatandaşlık işlemlerinde nelere dikkat edilmeli?

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Erzincan'da satılık işyeri 13,2 milyon TL'ye!

Erzincan İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı Erzincan'da Atatürk Mahallesi, Fevzipaşa Caddesi, Müftülük Sitesi'nde yer alan işyerini 13 milyon 200 bin TL muhammen bedelle satıyor. Satış ihalesi 25 Nisan'da yapılacak. 

Şişli Vogue Bomonti satılık ev!

Şişli Vogue Bomonti satılık ev fiyatları metrekare birim olarak 5 bin 400 TL'den başlıyor. Proje Ayse Yapı imzası taşıyor...

Şişli Nidapark Bomonti satılık daire!

İstanbul Şişli ilçesine bağlı Bomonti bölgesinde yükselen Nidapark Bomonti projesi rezidans, ofis, meydan ve mağazalardan oluşuyor. Şişli Nidapark Bomonti satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Şişli Anthill Rezidans satılık ev!

Şişli Anthill Rezidans satılık ev fiyatları 505 bin dolardan başlayarak değişiyor. Projedeki dairelerin teslimleri ise hemen yapılıyor...

Keçiören Ovalife Konutları satılık!

MZB İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ovalife Konutları 21 katlı 2 blok şeklinde inşa ediliyor. Keçiören Ovalife Konutları satılık daire fiyatları 435 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Odunpazarı satılık iş yeri Haberi

Odunpazarı satılık iş yeri

Odunpazarı Belediye Başkanlığı tarafından 2 adet iş yeri 10 yıllığına kiraya verilecek. 10 yıllık muhammen bedel için 15 milyon TL isteniyor.

Odunpazarı Belediye Başkanlığından:

1 - İhalenin Yapılacağı Yer ve Bilgileri:
a) Adresi : Yenidoğan Mah. Çamkoru Sok. No: 4 Odunpazarı/ ESKİŞEHİR
b) Telefon ve faks numarası : Tel: 0 222 213 30 30 / 2214 Faks: 0 222 227 96 07
c) Elektronik posta adresi : [email protected]
d) İhalenin Yapılacağı yer : Odunpazarı Belediyesi Encümen Salonu

2 - İhalenin Konusu:
Tapunun Kızıltoprak Mahallesi 2783 ada 4 parselinde kayıtlı, Vişnelik Mahallesi Atatürk Bulvarı Kayıhan Sokak No: 1 adresinde bulunan yapıda yer alan 2 (iki) adet işyerinin (market+işyeri) 15.000.000,00 TL (on beş milyon Türk Lirası Sıfır Kuruş) muhammen bedel üzerinden Aylık kirası 125.000,00 TL altında...