19 / 04 / 2024

Odunpazarında kira yardımı

Odunpazarında kira yardımı

Odunpazarı Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonunda Sanayi Çarşısında yapılacak olan ' Kentsel Dönüşüm ' ile ilgili Sanayi Çarsısında büro açılacak...

Emekliye yüzde 70 zam 10 bin TL kira yardımı müjdesi! Emeklinin gözleri yuvalarından fırladı!

Son dakika gelişmesine göre, emekli ve memur maaşlarında büyük bir artış gerçekleşecek. Yapılan son açıklamaya göre, emekli ve memur maaşlarına yüzde 70 oranında bir zam yapılacak ve ayrıca 10.000 TL tutarında kira yardımı uygulanacak.

Memurlara il ve ilçe bazında kira yardımı geliyor! Bakan resmen duyurdu!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, fahiş kira artışlarının vatandaşların en çok tepki gösterdiği sorunlardan olduğuna dikkat çekti ve kira yardımı müjdesi verdi. 

Kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımına zam yapıldı! Hangi şehirde ne kadar oldu?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımının artırıldığını duyurdu. İstanbul'da 3 bin 500 TL’ye; Ankara, Bursa, Antalya ve İzmir'de ise 3 bin TL’ye çıkarıldı.

Hisseli tapuya kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar ödenir?

Kentsel dönüşüm kapsamında sağlanan finansal destekler arasında kira yardımı da yer alıyor. Peki, hisseli tapuya kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar ödenir?

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2022 ne kadar?

Kentsel dönüşümde riskli yapısını boşaltan hak sahiplerine verilen destekler arasında kira yardımı da bulunuyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı 2022 ne kadar?

Kar altında kira yardımı isteyen yaşlı çift için harekete geçildi!

Sosyal medyada dikkat çeken bir videoda, Kadıköy'de yaşlı bir çiftin sokakta kar yağarken kira yardımı istediği görüldü. Yaşanan olay üzerine ekipler harekete geçti...

Özcan Purçu'dan üniversite öğrencilerine kira yardımı yapılması için kanun teklifi!

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, kredi ve burs alan üniversite öğrencileri için aylık 500 Türk Lirası tutarında kira yardımı yapılmasına ilişkin kanun teklifi sundu.

Yangında evleri hasar gören vatandaşlara kira yardımı yapılacak!

Marmaris'te meydana gelen yangınları incelemek için bölgeye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yangında evleri zarar gören vatandaşlara kira yardımı yapılacağını açıkladı.

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2021 ne zaman açıklanacak?

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kira yardımı başvurusu onaylanan hak sahiplerine verilecek yardım miktarları her sene Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklanıyor. Peki, Kentsel dönüşüm kira yardımı 2021 ne zaman açıklanacak?

2021 kentsel dönüşüm kira yardımı ne zaman belli olacak?

Kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımı başvurusu onaylanan hak sahiplerine verilecek yardım miktarları her yıl Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca açıklanıyor. Peki, 2021 kentsel dönüşüm kira yardımı ne zaman belli olacak?

2021'de kimler kentsel dönüşüm kira yardımı alabilecek?

Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanuna göre, kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımı sunuluyor. Peki 2021'de kimler kentsel dönüşüm kira yardımı alabilecek? İşte tüm merak edilenler...

Kentsel dönüşüm alanlarında 521 milyon TL kira yardımı yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, riskli alanlar ve riskli yapıların bulunduğu kentsel dönüşümün alanlarında yılın 10 ayında 521 milyon lira kira yardımı yapıldı.

Kira yardımına nasıl başvurulur 2020?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm kapsamında sunulan finansal destekler arasında kira yardımı da yer alıyor. Son gelişmeyle kira yardımı süresi 48 aya uzatıldı. Peki kira yardımına nasıl başvurulur? Kira yardımı süresi ne kadar?

Odunpazarında kira yardımı Haberi

Odunpazarında kira yardımı

Odunpazarı Belediyesi ile Sanayi Çarşısında arsa ve işyeri olan vatandaşların anlaşmaları üzerine 'Kentsel Dönüşüm' için önemli gelişme sağlandı. Odunpazarı Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonunda Sanayi Çarşısında yapılacak olan 'Kentsel Dönüşüm' ile ilgili Sanayi Çarsısında büro açılacak. Odunpazarı Belediyesi tarafından açılacak olan büro'da Sanayi Çarşı'sında yapılacak olan dönüşüm ile ilgili arsa ve dükkan sahiplerine gerekli bilgilendirme yapılacak. 



ODA BAŞKANLARI DÖNÜŞÜMDEN YANA 


Geçtiğimiz günlerde Ticaret Odası'nda toplanan Küçük Sanayi Çarşısında faaliyet gösteren işyerlerinin bağlı oldukları meslek odaları başkanları, yıllardır beklenen dönüşüm gerçekleşmesi için atılan adımlardan duydukları memnuniyeti ifade ettiler. 


TAŞINMA SORUN DEĞİL Tornacılar ve Oto Tamircüer Odası Başkanı Halil Kılıç da sanayi esnafının taşınmaya hazır olduğunu belirterek, "Burada 1800 işyeri var. Esnafımız yıllardır bugün taşınacak yarın taşınacak söylentileri arasında...