25 / 04 / 2024

Ofis ortamı

Ofis ortamı

Ofis sektöründe de yeni akımlar kendini göstermeye başladı. TSKB Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Seda Güler, ofislerde değişen trendleri değerlendirdi.

Mini ev ofisler iş dünyasında çalışma düzenini sil baştan değiştiriyor!

Hollandalı mimarların dizayn ettiği mini ev ofisler, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla daha yaygın hale gelen uzaktan çalışma uygulaması için evde ofis ortamı ihtiyacına yanıt veriyor.

Dijitalleşmeyle birlikte yeni ofis anlayışı oluşuyor! 

Ev ve sosyal yaşam konforunda ofis ortamı yaratmak öncelik haline geldi. Birçok kurum ofislerinde farklı tasarımlar uygulamaya başladı. 

Ofisi olmayan firmalar çoğalıyor! 

Firmalar, son yıllarda giderek yükselen bir trendle ofis ortamını tamamen terk ediyor. Peki bu çalışanlar için iyi bir haber mi?

Akyapı Ofis, Gönye Proje tarafından tasarlandı!

Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal'ın iç mekan tasarımını gerçekleştirdikleri Akyapı Ofis, konforu ön plana alırken aynı zamanda kullanıcılarına fonksiyonel kurgusuyla modern bir çalışma ortamı sağlıyor. 

Ankara Arp Kule'de A plus çalışma ortamı!

Mimari tasarımı, teknik ve sosyal olanakları ile Ankara'nın ofis yaşamına A plus çalışma ortamı sağlayan Arp Kule, Eskişehir Yolu'nun A plus ofis projesi olarak gayrimenkul değerleme uzmanları tarafından lokasyonu, inşaat kalitesi, teknik sosyal donatıları ile iyi bir yatırım aracı olarak görülüyor.

Ofisci, Bade koleksiyonu ile ofis alanlarına pratik çözümler sunuyor!

Herkes çalışma ortamında rahat hareket etmek için kişisel alana ihtiyaç duyar. Günümüz ofisleri için özel mobilya sistemleri tasarlayan Ofisci, Bade koleksiyonu ile ofis çalışanlarının beğenisi ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışma alanları yaratıyor.

Balance Güneşli'de ofis fiyatları 371 bin TL’den başlıyor!

Mimari tasarımı, teknik ve sosyal olanakları ile İstanbul ofis yaşamına A plus çalışma ortamı sağlayan Balance Güneşli’den 371 bin TL’den başlayan fiyatlarla ofis sahibi olmak mümkün…

Üçüncü dalga ofis kültürü; Kolektif House!

Ortak çalışma ve ofis alanı Kolektif House’un kurucularından Ahmet Onur: “Üçüncü dalga ofis gibi bir kültür oturtuyoruz burada. Hayalimiz ilk günden çalışanların mutluluğunu, motivasyonunu artıran iş ortamı”

İstanbul'da ofis projelerinin artışı rekabet ortamı yaratıyor!

İstanbul lüks konut projelerinden sonra ofis yatırımlarıyla da önemli şehir haline geldi.İş yaşamındaki değişimler, modern hayatın getirdiği yeniliklerle insanların yaşam tarzları, iş yapış süreçleri ve beklentileri de değişiyor.

Koleksiyon verimliliği artıracak mobilya üretiyor!

Çalışanların psikolojileri ve verimlilikleri arasındaki bağa yönelik araştırmalar yapan Koleksiyon Mobilya, çalışma verimini artıran mobilya üretti. Yeni tasarım mobilyalar ile ofis ortamı baştan sona değişiyor...

Iglo Architects'ten elegan ve dinamik çalışma ortamı!

Iglo Architectst ofis yapısı, modern kurgulanan çalışma alanları, özgün malzeme seçimleri, rafine detayları ve kurumsal renklerle yaratılan dinamik çözümleriyle bankacılık hayatının ciddiyetini dengeleyerek renkli ve yaratıcı bir çalışma ortamı sunuyor.

Ak Plaza'da ofis metrekare fiyatları 3 bin 500 dolardan başlıyor!

Tek katta 3 bin 500 metrekareye varan ofisleriyle çalışanlara 'akıllı' çalışma ortamı sunan ofis projesi Ak Plaza, işletme maliyetleriyle ofis kiracılarına avantaj sağlamayı planlıyor.

Home ofis avantajları ve dezavantajları nelerdir?

İçerisinde hem ofis ortamının hem de ev ortamının yer aldığı daireler olarak tasarlanan home ofisi, işi gereği serbest çalışanlar tercih ediyor. Peki, home ofis avantajları ve dezavantajları nelerdir?

Ofis ortamı Haberi

Ofis ortamı

Son yıllarda gelişen teknoloji, farklılaşan yaşam biçimleri ve gün geçtikçe değişen taleplerle birlikte, ofis sektöründe de yeni akımlar kendini göstermeye başladı. Gününün büyük bölümünü ofis ortamında geçiren çalışanlar için verimi ve sürekliliği artıracak şekilde ofis tercihlerinde değişiklikler yaşanıyor.


TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Özel Projeler Departmanı’ndan Kıdemli Değerleme Uzmanı Seda Güler, ofislerde değişen trendleri şöyle anlattı…


AÇIK OFİSLER (MEKANSIZLAŞMA)


2000’li yılların başında daha çok hiyerarşik düzene sahip dikey ofis kullanımları yaygınken, günümüzde yerini yatayda geniş alanlara ve açık ofislere bıraktı. Ayrıca gelişen teknolojiden yararlanılan, akıllı sisteme sahip ofis binalarının tercih edilirliği de önemli ölçüde arttı. Artık tek katta çözümlenmiş alt yapısı ile her türlü hizmeti sağlayacak, çalışma alanları kadar sosyalleşme alanlarının da yer kapladığı ofis alanları tercih edilir hale geldi. Daha önceden yaklaşık...