28 / 03 / 2024

ofis yatırımları 2017

ofis yatırımları 2017

Türkiye'de ofis yatırımları her geçen gün artıyor. İstanbul'daki A sınıfı ofis stoku 5 milyon metrekareye ulaştı. 2020'de bu rakamın 7 milyon metrekareye ulaşması bekleniyor.

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi açıldı!

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi Beykoz’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Yama tarafından açıldı.

Vesta Global, yurt dışında gayrimenkul yatırımları için danışmalık veriyor!

Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından 2017'de kurulan Vesta Global, yurt dışı yatırımlar ve oturma izni konularında danışmanlık hizmeti sağlıyor. Vesta Global, yaklaşık 10 ülke için hizmet veren tek danışmanlık şirketi olma özelliğine sahip.

Gayrimenkulde yatırımlar değişiyor! Hazır arazi konsepti başlıyor!

Konut ve ofis binası yatırımları devam ederken gayrimenkul şirketleri şimdi de öğrenci yurdu, yaşlı bakımevi ve sağlık rezidansları ile hazır arazi konseptleri üzerine yoğunlaştı...

Müstakil evlere ve araziye yatırımlar artacak!

Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Hasan Can, “Gayrimenkul sektöründe koronovirüs salgının ardından hayat normale döndüğünde  arazi yatırımları ve müstakil evlere talep artacak, mağaza, dükkan, ofis gibi gayrimenkullerde ciddi daralma olacak” ifadelerini kullandı.

Anka İstanbul Teknoloji ve Ofis Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Anka İstanbul Teknoloji ve Ofis Yatırımları Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Kekeç tarafından kuruldu.

İnşaat yatırımları 39 çeyreğin dibini gördü!

Türkiye ekonomisinde yatırımlar ikinci çeyrekte yüzde 22,8 küçülürken bu rakam bir önceki çeyrekteki yüzde 12.4'lük daralmanın iki katı bir düşüşe işaret etti. Yatırımlar içinde fabrika ve ofis binaları yatırımlarım anlatan inşaattaki daralma ise yüzde 29’u geçti...

Fiba CP dünyadaki gayrimenkul yatırımlarına rehberlik edecek!

Fiba CP CEO'su Yurdaer Kahraman, Çin'den Romanya'ya uzanan AVM, ofis ve plaza yatırımlarını Fiba Grubu'nun gayrimenkul deneyimi ile birleştirdiklerini ve yatırım danışmanlığı misyonuyla gayrimenkul sektörüne de rehberlik edecekleri belirtti.

Ofis yatırımı kazandırıyor mu?

Uluslararası şirketler, bölge operasyonları için başta İstanbul olmak üzere Ankara ve İzmir’i ofis üssü haline getirdi. Yeni projelerde hizmet standardı yüksek A sınıfı ofis yatırımları dikkat çekiyor. Akıllı projelere yönelik ilgi yoğun...

İnşaat sektörü kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyecek!

2017 yılını değerlendiren Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, gelecek dönemde inşaat sektörünün kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyeceğini söyledi..

Türkiye yatırımları 2017'de 950 milyar liraya yaklaştı!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Ankara Sanayi Odasının (ASO) Kasım ayı meclis toplantısına katıldı. Elvan, toplantıda Türkiye'nin yatırımlarını değerlendirdi.

Regus Türkiye'de yatırımlarına hız verdi!

Hazır ofis alanları sektörünün dünyadaki en önemli ismi olan Regus Türkiye'de yatırımlarına hız verdi.

Reklam yatırımları inşaat ile büyüyor!

2017'nin ilk yarısında reklam yatırımlarının sırasıyla inşaat, finans ve perakende sektörlerinin itici gücüyle büyüdüğü görülüyor.

ofis yatırımları 2017 Haberi

ofis yatırımları 2017

Küreselleşen dünyada rekabet her geçen gün artıyor. İyi olmak, fark yaratmak başarı için şirketlerin olmazsa olmazlarından... Ancak rakiplerden öne çıkma konusunda başka artılar da gerekiyor. İyi bir ofise sahip olmak da bu unsurlardan biri. Çünkü dünya standartlarında iyi bir ofise sahip olmak bir şirket için prestij unsuru olmanın yanı sıra iş süreçlerini kolaylaştırıp mutlu çalışanlarla başarılı işlere imza atmak anlamını da taşıyor. 


Bu gerçekten yola çıkan inşaat şirketleri de son yıllarda dünya standartlarındaki ofis yatırımlarıyla adlarından söz ettirmeye başladılar. Ekonomisi hızla gelişen Türkiye'de ekonominin kalbi olan İstanbul ofis yatırımlarında başı çekerken, son yıllarda Ankara, İzmir gibi büyük kentlerde de ofis yatırından yapılmaya başlandı. Günümüzde İstanbul'daki A sınıfı ofis stoku 5 milyon metrekareye ulaşmış durumda. Yatırımlar soluksuz devam ederken, İstanbul Finans...