26 / 04 / 2024

Ofishane İstanbul fiyat listesi

Ofishane İstanbul fiyat listesi

Ofishane İstanbul'da 3 bin 383 metrekare kiralanabilir alan bulunuyor. İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane' de yer alan Ofishane İstanbul'da geniş ve ferah A sınıfı ofis seçenekleri...

Beylikdüzü Botanica İstanbul fiyat listesi!

Beylikdüzü Botanica İstanbul fiyat listesine göre 1+1 daireler 266 bin TL'den başlıyor. Marmara Park AVM'nin karşısında yükselen proje de daireler Aralık 2016 yılında teslim edilecek.

Botanica İstanbul fiyat listesi!

Botanica İstanbul fiyat listesine göre daireler 266 bin TL'den başlıyor. Toplam 522 adet daireden oluaşn projede dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak dizayn edildi. Proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor.

Oryapark İstanbul fiyat listesi!

Oryapark İstanbul fiyat listesine göre daireler 471 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Daire teslimlerinin Aralık 2016'da yapılacağı projede toplam 526 adet daire bulunuyor.

Oryapark İstanbul fiyat listesi!

Oryapark İstanbul fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edilen projede toplam 526 adet konut yer alıyor.

Ümraniye Oryapark İstanbul fiyat!

Ümraniye Oryapark İstanbul fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Oryataş İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 6 Nisan Pazartesi günü görücüye çıkacak.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile yükselen proje 800 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Nlogo İstanbul fiyat!

Nlogo İstanbul fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilen proje toplam 2 bin 550 adet daireden meydana geliyor.

Minopolis İstanbul fiyat 2015!

Minopolis İstanbul fiyat 2015 kısmından önce Marmara Forum'da yer alan Minopolis hakkında biraz bilgi verelim. Minopolis İstanbul'a 4 ila 14 yaş arası çocuklar gidebiliyor.

Başakşehir Mall of İstanbul fiyat listesi!

Başakşehir Mall of İstanbul fiyat listesine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İkitelli Mall of İstanbul projesi toplam 1.114 adet konut ve 350 adet mağazadan meydana geliyor...

Küçükçekmece Tema İstanbul fiyat listesi!

Küçükçekmece Tema İstanbul fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 300 bin TL'den başlıyor Projedeki dairelerin teslimleri Temmuz 2015 tarihinde gerçekleşecek. Projede 3 bin 610 tane daire yer alıyor.

Esenyurt Hep İstanbul fiyat!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Hep İstanbul satışları devam ediyor. 26 blok olarak inşa edilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. İşte Esenyurt Hep İstanbul fiyat...

Sur Yapı Axis İstanbul fiyat!

Satış süreci devam eden Axis İstanbul ofis projesi toplamda 195 adet ofisten meydana geliyor. Projede 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebilir ofisler yer alıyor. İşte Sur Yapı Axis İstanbul fiyat listesi...

The Veliefendi İstanbul fiyat!

The İstanbul Veliefendi projesinde banka kredisi ile daire bedelinin yüzde 75'ine kadar vade yapılıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. İşte The Veliefendi İstanbul fiyat...

Ofishane İstanbul fiyat listesi Haberi

Ofishane İstanbul fiyat listesi

Ofishane İstanbul projesi özellikleri


Tek katta 1.703 m² ye çıkabilen  esnek  ve bölünebilir alan seçenekleri

Her ofis katında kat bahçeleri ve teras yürüme yolları

Cephelerde açılabilir pencereler

Her katta bay-bayan-engelli tuvaletleri, ofis depo alanı ve mutfak

Her 75 m²'ye 1 araçlık otopark alanı

6 adet 10 kişilik ve 1 adet yük ve sedye taşımaya uygun asansör

Fiber kablo ağı ile güçlü telekomünikasyon altyapısı

VFR ısıtma-soğutma sistemi ile her bir ofis için münferit ve otomatik kontrol sistemi

Tam destekli 1600 kVA'lık jenaratör

Konum ve Ulaşım

Maslak ve Levent’in yanı başında, ulaşımı oldukça rahat olan ve hızla gelişen Kağıthane bölgesinde, Cendere Caddesi üzerinde yer almaktadır. Şehrin ana arterlerinin buluşma noktasında olan Ofishane, Dolmanahçe-Bomonti ve Kağıthane-Piyalepaşa tünelleri ile hızlı ulaşım imkanlarına sahiptir. Projenin zemin katında önde gelen yapı marketlerden Bauhaus yer almaktadır.


Yaklaşık ulaşım...