26 / 04 / 2024

ofisim istanbul kampanya

ofisim istanbul kampanya

Ofisim İstanbul’da; ofis alanlarının metre kare fiyatı 4.950 TL ile 6.500 TL arasında şerefiye farkından dolayı değişiyor...

İstanbul'da ilk evini alacaklara yeni kampanya müjdesi! Yenişehir Evleri'nde 7500 lira taksitle ev sahibi olma imkanı

İstanbul'da ilk evini alacaklara müjdeli haber geldi. Vatandaşlar kampanya kapsamında Yenişehir Evleri'ne yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 7.500 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecek.

Markalı konutlarda beklenen kampanya başladı! İşte İstanbul'daki 3 kampanyalı proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 25 Ekim tarihinde orta ve üst gelir grubunu konut sahibi yapmak için kampanya hazırlığındayken, bazı konut şirketleri süreci erken başlattı. İşte konut projelerindeki o kampanyalar ve İstanbul'daki 3 kampanyalı proje!

Kanal İstanbul için yeni kampanya!

AK Parti hükümeti Kanal İstanbul Projesi'ni vatandaşa anlatmak için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya ile Kanal İstanbul'un faydaları anlatılacak. 

Skyland İstanbul’dan yeni yıla özel kampanya!

Eroğlu Gayrimenkul’ün yeni teknolojiler, kusursuz mimari ve konforu prestijle buluşturduğu projesi Skyland İstanbul’da yeni yıla özel kampanya sunuluyor.

Lens İstanbul'dan gurbetçilere özel kampanya!

Lens İstanbul’da, teslim için sayılı günler kalırken, son 100 daire için de gurbetçilere yönelik özel bir kampanya hazırlandı. Daire fiyatları 370 bin TL'den başlıyor.

Lens İstanbul yeni kampanya detayları!

Lens İstanbul yeni kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 2+1 loft, 3+1 loft, 4+1 loft daire tipleri bulunuyor.

Ege Yapı Kordon İstanbul kampanya!

820 milyon TL yatırım değerine sahip Ege Yapı Kordon İstanbul projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri sunuluyor. Ege Yapı Kordon İstanbul kampanya detayları haberimizde yer alıyor. 

Skyland İstanbul yeni kampanya 2018!

Eroğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Skyland İstanbul yeni kampanya 2018 kapsamında 0 peşinat imkanı sağlanıyor.

İstanbul Panorama Evleri kampanya 2018!

498 daire ile 19 ticari birimden meydana gelen İstanbul Panorama Evleri'nde satışlar devam ediyor. İşte İstanbul Panorama Evleri kampanya 2018 bilgileri..

Ödül İstanbul kampanya 2017!

Özyurtlar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ödül İstanbul projesinde yüzde 5 peşinat ve şirket bünyesinde 60 ay vade kampanyası başladı. Projede fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor.

Kordon İstanbul Kağıthane'de kampanya fırsatı!

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de hayata geçirilen Kordon İstanbul Kağıthane'de kampanya fırsatı ile daire sahibi olunabiliyor. 

Ödül İstanbul'da ev almayı kolaylaştıran kampanya!

Özyurtlar tarafından Esenyurt-Beylikdüzü aksında hayata geçirilen Ödül İstanbul projesine yeni bir kampanya başladı. İşte kampanyanın detayları...

Avangart İstanbul'da 2019'da öde kampanya fiyatları!

Toplam 735 daire ve 18 dükkandan meydana gelen Avangart İstanbul projesi Gül Proje tarafından İstanbul Seyrantepe'de hayata geçiriliyor. İşte Avangart İstanbul'da 2019'da öde kampanya fiyatları...

ofisim istanbul kampanya Haberi

ofisim istanbul kampanya

Anadolu yakasında çalışma anlayışına yepyeni bir boyut kazandırarak, iş yerlerinin emsalsiz vitrini olacak proje Maltepe’de yükseliyor.  


İller Bankası, Özkartallar ve Yapı Yatırım gibi uzun yılların birikimi ve inşaat tecrübesiyle sektörde söz sahibi şirketlerin işbirliği ile oluşan Özyapı Grubu Ortaklık Girişim İşletmesi, Mayıs ayında satışa sunduğu, her türlü lüks, sosyal ve işlevsel donanıma sahip (restaurant, toplantı salonları, arşiv odalarının yanı sıra bay-bayan fitness center, bay-bayan sauna, hobi odası, bay-bayan kuaför, lostra, oto yıkama, profesyonel yönetim ile birlikte vale parking, donanımlı güvenlik ve back office), yenilikçi fikirlere yönelik özel çözüm üreten OFİSİM İSTANBUL projesiyle farklı gayrimenkul projelerini takip eden yatırımcılar ve işverenler profilini hedefliyor.


OFİSİM İSTANBUL Projesi,  3 Blok halinde kısa bir dönem içerisinde, kentsel dönüşüm projesinin ve Adalet Sarayının hayata geçirileceği,...