26 / 04 / 2024

Ofton İnşaat yeni konut projesi

Ofton İnşaat yeni konut projesi

Ofton İnşaat yeni projelerine hazırlanıyor. Ofton İnşaat yeni projelerini İstanbul Bomonti, Nişantaşı ve Levent'te inşa edecek. Projeler henüz plan aşamasında...

Ofton İnşaat Cityscape’te yatırımcılarla buluşuyor!

Yatırımcıya değer kazandıran markalı konutun liderlerinden Ofton,uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape’te İstanbul’a değer kazandıran projelerini sunacak.Altun “Dört projemiz de bölgelerindeki yaşamı daha modern hale getirecek özellikler taşıyor” dedi.

Ofton İnşaat üçüncü konut projesine Koşuyolu'nda başlayacak!

Merkezi Altunizade'de olmasına rağmen projelerini bugüne kadar ağırlıklı olarak Avrupa Yakası'nda yapan Ofton, Anadolu Yakası'nda Kandilli ve Taşdelen'den sonra üçüncü konut projesini Koşuyolu'nda yapmaya hazırlanıyor...

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

ARTE İnşaat yeni dönemde çalışmalara başlıyor!

Ankara'da inşaat sektöründe çalışmalarını sürdüren ARTE İnşaat, yeni vizyon ve çalışma anlayışı ile faaliyetlerine devam edeceklerinin bilgisini verdi..

İnşaat hatasını azaltan yeni model geliyor!

İnşaat hatalarını engellemek, projelerde maliyeti düşürmek için yeni bir sisteme geçiliyor. Yeni uygulama ile inşaatın 3 boyutlu simülasyonu yapılıyor, tüm eksiklikler önceden tespit edilebiliyor. 

Ofton İnşaat'tan Bodrum'a üçüncü proje!

Yerli ve yabancı turistin gözdesi olan Bodrum’dan gayrimenkul alanların her zaman kazançlı çıktığına dikkat çeken Ofton İnşaat Eş Başkanı Yusuf Şimşek, kazandırmaya devam edeceklerini söyledi..

Erkut İnşaat yeni projelerle yatırımlarını artırıyor!

Kalıplaşmış mimari anlayışın dışına çıkarak devler liginde var olmayı hedefleyen Erkut İnşaat, 2018 yılı için yeni projelerle yatırımlarını artırıyor..

Ofton İnşaat'tan 3 proje geliyor! Yeni projeler!

Ofton İnşaat yeni projelerine hazırlanıyor. Ofton İnşaat yeni projelerini İstanbul Bomonti, Nişantaşı ve Levent'te inşa edecek. Projeler henüz plan aşamasında...

Ofton İnşaat 2017'de 150 milyon TL'lik yatırım yapacak!

Ofton İnşaat 2017 yılında Kemerburgaz ve Tuzla'da yeni yatırımlara hazırlanıyor. Şirket 2017'de 150 milyon TL 'lik yatırım yapacak.

Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisiyle yüzde 25 büyüdü!

Proje bazlı demir çelik ürünleri işlemesi ve kaba inşaat malzemeleri satışı yapan Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisini devreye alarak, 2016 yılında yüzde 25 büyüdü.

Ofton İnşaat rotayı Bodrum'a çevirdi!

Ofton İnşaat bu yıl inşaatlara ara vermeden devam edeceğini açıkladı. Şirketin Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, merkezi noktalara yakın bölgelerde yüksek üretim ve satış potansiyeline uygun büyük ölçekli projeler geliştirmeyi planladıklarını söyledi.

Ofton İnşaat’tan 4 projede 60 ay 0 faiz kampanyası!

Merkezi lokasyonlarda yaptığı butik ve nitelikli projelerle dikkat çeken Ofton İnşaat, 2016 bitmeden farklı bölgelerdeki 4 projesinde 60 ay yüzde 0 faiz kampanyası başlattı.

Ofton Bomonti'de üç yeni projesini 2017'de satışa çıkaracak!

Ofton İnşaat, 2017 yılı başında İstanbul Şişli-Bomonti bölgesinde üç yeni projesini lanse edecek.

Ofton İnşaat, CNR Emlak Fuarı’na satışla başladı!

4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Ofton İnşaat, Avrupa yakasından Elysium Art Şişli, Elysium Soul Beyoğlu, Anadolu yakasından ise Elysium Serenity Kandilli, Elysium Elit Koşuyolu, ve Elysium Es Beykoz projeleri ile damga vurdu

Ofton İnşaat 5 projesiyle CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Ofton İnşaat, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli, Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Soul Beyoğlu ve Elysium Es Beykoz projeleri ile damga vuracak.

Ofton İnşaat yeni konut projesi Haberi

Ofton İnşaat yeni konut projesi

Ofton İnşaat Ofton Beykoz, Ofton Beyoğlu, Ofton Kandilli, Ofton Koşuyolu, Ofton Şişli, Ofton Miramar Bodrum, Ofton Premier Bodrum, Ofton Yalıkavak projelerine devam ediyor. 

Ofton Bomonti Projesi

Ofton Bomonti Projesi üçüz kule olarak hayata geçirilecek. Arsa alanı 10 bin metrekare olan proje konum olarak Şişli'de yer alacak. 
 


Ofton Nişantaşı Projesi

Ofton Nişantaşı Projesi 7 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek . Nişantaşı'nda inşa edilecek proje Taksim, Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli gibi lokasyonlara yakın mesafede bulunuyor. Projede planlanan inşaat alanı 20 bin metrekare olarak belirtiliyor. 


Ofton Levent Projesi

Ofton Levent Projesi 2 bin 838 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek. Plan aşamasında olan projeler hakkında detaylı bilgi için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. 

Telefon: 444 5 350
Web: http://www.ofton.com.tr/