26 / 04 / 2024

ofton kurtuluş

ofton kurtuluş

İstanbul'un eski yerleşim birimlerinden Kurtuluş'ta 30 gecekondu sahibi ile anlaşarak sivil bir kentsel dönüşüme imza atan Ofton İnşaat, bölgede yeni projelere hazırlanıyor.

Ofton Elysium Art projesinde 3 farklı ödeme planıyla!

Daire fiyatlarının 700 bin TL'den başlangıç gösterdiği Ofton Elysium Art projesinde yer alan daireler için firma bünyesinde, peşin ve banka kredili olmak üzere 3 farklı ödeme seçeneği sunuluyor.

Zeydan Karalar: Seyhan'ın kurtuluşu kentsel dönüşümde!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan ilçesi'nin makus talihini değiştirmekte kararlı olduğunu bir yıllık icraatını anlattığı toplantıda gösterdi. Karalar, ilçenin kurtuluşunun kentsel dönüşüm, kent meydanı ve yeşil vadi projelerinde yattığını sö

Ofton Elysium Art projesinde 700 bin TL'den başlıyor!

Ofton İnşaat’ın Şişli’deki projesi Elysium Art Şişli, önümüzdeki yıl üçüncü çeyrekte teslim edilecek. Eski Bira Fabrikası’nın olduğu alanda inşa edilen projede 26 katlı tek bir blok bulunuyor.

Ofton İnşaat Elysium Art Şişli fiyat!

Ofton İnşaat Elysium Art Şişli fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 700 bin TL'den başlıyor. Lansmana özel fırsatlar sunan proje 1 oda 1 salon şeklinde tasarlanan dairelerden oluşuyor.

Ofton Elysium Art Şişli lansman fiyatları!

Ofton Elysium Art Şişli lansman fiyatları 700 bin TL’den başlıyor. Şişli, Bomonti ve Kağıthane tünellerinin kesişim noktasında yükselen projede toplam 214 adet daire yer alıyor.

Ofton Elysium Art Şişli satış ofisi!

Ofton Elysium Art Şişli satış ofisi telefon numarası 444 5 350 olarak belirlendi. Daire tiplerinin tamamı 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje toplam 2 bin 950 metrekare alan üzerine yayılıyor.

Ofton İnşaat Elysium Art Şişli'de 700 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 700 bin TL'den başlangıç gösterdiği Ofton İnşaat Elysium Art Şişli projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede 3 farklı ödeme seçeneği sunuluyor.

Seyhan Kurtuluş imar planı değişikliği askıda!

Adana Seyhan İlçesi, Kurtuluş Mahallesi, “Konut+Ticaret Alanı” yapılması amacıyla hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Ofton İnşaat Elysium Elit Konutları'nın yüzde 20'sini sattı!

Ofton İnşaat, Fransa'nın Cannes şehrinde gerçekleşen MIPIM fuarında, son projesi Elysium Elit Koşuyolu'nun ilk yurtdışı lansmanını yaptı. Ofton İnşaat, MIPIM fuarında yabancı yatırımcılara Türkiye projelerini tanıttı.

Ofton Elysium Elit Koşuyolu fiyatları!

Ofton Elysium Elit Koşuyolu fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Daire tipleri arasında 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer verilen proje 2 blok halinde yükseliyor.

Ofton İnşaat 2 yılda 1 milyar lira ciro hedefliyor!

Ofton İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'ndaki projesi "Elysium Elit Koşuyolu"nu satışa çıkardı. Şirket 2015 yılında 570 milyon lira, 2016'da 470 milyon lira ciro hedefine odaklandı.

Ofton Elysium Elit Koşuyolu satılık!

Ofton Elysium Elit Koşuyolu satılık daire alanları minimum 66,68 metrekareden oluşuyor. Marmaray metro hattına yakın mesafede bulunan projede toplam 86 adet daireye yer veriliyor.

Ofton İnşaat 1 milyar TL ciroya ulaşmayı hedefliyor!

Ofton İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası Koşuyolu ’nda hayata geçireceği Elysium Elit Koşuyolu ’nu metrekaresi 4 bin 300 dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıkardı.

ofton kurtuluş Haberi

ofton kurtuluş

Ofton İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Yusuf Şimşek, bir kaç hafta önce satışa çıkan Elysium Cool projesini gerçekleştirebilmek için Kurtuluş'ta 5 yıllık bir hazırlık süreci geçirdiklerini söyledi.

Kurtuluş'da ilk site yaşamı ve ilk çağdaş yaşam merkezi olma özelliğine sahip projenin sivil kentsel dönüşüme örnek gösterileceğine inanan Şimşek, "Burada İSKİ isale hatlarıyla yaşadığımız  sorunlardan, yaptığımız plan değişikliğinin yerel planlarla çakışmasına ve nihayetinde elinde tapusu olan gecekondu sahiplerini ikna etmeye kadar pek çok süreç yaşadık, ama bütün bunlara değdi" dedi.

210 daireli projenin yarısını sattıklarını anlatan Şimşek, gelecek yıl projeyi tamamladıklarında o bölgenin tüm çehresinin ve Hacıhüsrev'in hızla değişeceğini öne sürdü.

İstanbul'un merkezinde bu tür çirkin yapıların ortadan kalkması gerektiğini belirten Şimşek, bu tür projelerin orada yaşayanları...