24 / 04 / 2024

öib arsaları

öib arsaları

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara'daki 22 gayrimenkulü özelleştiriyor. Gayrimenkullerin son teklif verme tarihleri 23 Mayıs ve 30 Mayıs olarak belirlendi.

ÖİB otel yapımına uygun arsa satıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Kemerağzı turizm merkezinin en işlek caddesi olan Tesisler caddesinde Royal Holiday Palace ve Melas Lara Otelin bulunduğu sokakta yer alan 39 dönümlük boş araziyi satışa çıkardı.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 23 milyon metrekare arsa satacak!

ÖİB, yalnızca tesis satmıyor. Elinde 23 milyon metrekare arsa var. 40'ı 100 dönümden büyük. 2'si için ilana çıktı. 3 grupta aşama aşama hepsi satılacak.

Kuyumcukent Kuyaş arsaları değerleme raporunu yayınladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatm Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. Kuyaş arsaları değerleme raporunu yayınladı.

Şile, Büyükçekmece ve Pendik'te 20 bin TL'den satılık arsalar!

İstanbul'da 1977 yılında Pendik'te 20 bin liradan, Büyükçekmece'de 50 bin liradan ve Şile'de 100 bin liradan sayfiye arsaları almak mümkünmüş... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

Emlak Konut GYO, Orhantepe'deki arsaları TOKİ'ye iade etti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., anlaşma dahilinde TOKİ'den alınan Kartal Orhantepe'deki arsaları, TOKİ'ye iade ettiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte KAP'a yapılan açıklama...

1976 yılında Aydın Doğan Ticaret'ten 5.400 liraya arsalar!

Reşat Altın'ın bin liraya satıldığı 1976 yılında, Aydın Doğan Ticaret'ten tamamı 5 bin 400 liraya arsa satın almak mümkünmüş. Ayrıca eski Ankara Asfaltı'na cepheli arsaların metrekaresi ise 40 liradan satılıyormuş.

Atakule GYO Çankaya arsaları değerleme raporu!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Çankaya'ya bağlı Gaziosmanpaşa Mahallesi ve Güven Mahallesi'nde yer alan arsalar için hazırlatılan değerleme raporunu bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Reysaş GYO Düzce arsalarının 2014 sonu Ekspertiz Raporları yayınlandı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı bir açıklamaya göre Reysaş GYO Düzce arsalarının 2014 sonu Ekspertiz Raporları yayınlandı..

Aydın Doğan'dan satılık arsalar!

Aydın Doğan Ticaret, 1974 yılında Pendik'e 8 dakika mesafede yer alan arsaları 3 bin 900 liradan satışa çıkarmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

1975 yılında Bostancı'da tapulu arsalar üzerindeki gecekondular yıkılmış!

1975 yılında Bostancı mevkinde kişi malı arsalar üzerinde kurulu gecekondular yıkılmış. 1973 yılında arsaları Hazine malı sanıp gecekondu inşa edenler, kendilerine haber verilmediği için sokakta kalmışlar.

Vakıf GYO Etimesgut'taki arsaların değerleme raporunu yayınladı!

Vakıf GYO Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Ankara Etimesgut Erler mahallesindeki arsaların değerleme raporunu yayınladı. Ankara Etimesgut Erler mahallesindeki arsaların değerleme raporu haberimizin içinde yer alıyor

Yapı Kredi Koray GYO'nun Riva'daki arsalarının değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO, İstanbul Beykoz Riva Doğu ve Göllü mevkilerinde yer alan arsalarına ilişkin Değerleme Raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten yapılan açıklama...

Yapı Kredi Koray GYO, Riva'daki arsalarını satıyor!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Riva'daki arsaları üzerinde proje geliştirmek yerine, bu arsaların satılmasına yönelik hazırlıklara başlanacağını KAP'a bildirdi. İşte şirketin açıklaması...

1972 yılında Bostancı'da 12 ay taksitle satılık arsalar!

1972 yılında Üst Bostancı'da bulunan arsalar yarısı peşin, geri kalanı 12 ay taksitle satılacakmış. Deniz manzaralı arsalardan 300 metrekareden fazla alındığı takdirde, metrekarede 2 lira indirim de yapılacakmış.

1968 yılında Hazine arsalar yağma ediliyormuş!

1968 yılında şehrin çeşitli semtlerinde Hazine'ye ait arsaların işgal ediliyormuş ve yirmi yıllık arsa vergisi ödeyerek tapularının alındığı tespit edilmiş. Bunu önlemek amacıyla bütün hazine arsaları incelenecekmiş.

öib arsaları Haberi

öib arsaları

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara'daki 22 gayrimenkulü özelleştiriyor. Gayrimenkullerin son teklif verme tarihleri 23 Mayıs ve 30 Mayıs olarak belirlendi. 



1 - İhaleler, pazarlık usulü ile gerçekleştirilecektir. İhale Komisyonlarınca gerekli görüldüğü takdirde ihaleler, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilir.


2 - Katılımcılar ayrı ayrı olmak koşuluyla birden fazla ihaleye teklif verebilirler. Birden fazla taşınmaz için teklif verilmesi halinde bu teklifler birbirleriyle ilişkilendirilemez.


3 - İhaleye katılabilmek için her bir taşınmaz için ayrı İhale Şartnamesi ve Tanıtım Dokümanı alınması ve tekliflerin İdarenin Ziya Gökalp Caddesi No: 80 Kurtuluş/ANKARA adresine son teklif verme günü saat 17:00’ye kadar elden teslim edilmesi zorunludur.


4 - İhale Şartnamesi ve Tanıtım Dokümanı bedelleri İdare’nin;

- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Ankara Kamu Kurumsal Şubesi/ANKARA nezdinde...