26 / 04 / 2024

öib balıkesirde arsa sattı

öib balıkesirde arsa sattı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı T.C. Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü adına kayıtlı Balıkesir ili, Edremit ilçesi'ndeki arsayı Etter Karabıyık'a sattı.

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta 7 adet arsa satılıyor! 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta yer alan toplam 7 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte satış ihaleleri ile ilgili detaylar...

Balıkesir ve Kayseri'de imarlı 11 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Balıkesir ve Kayseri'de yer alan imarlı 11 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 5 Mart ve 6 Mart'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan Şubat 2024 fırsatı! Ankara ve Balıkesir'de KDV'den muaf arsa-arazi satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Balıkesir'de yer alan arsa ile araziyi satışa çıkardı. Milli Emlak tarafından paylaşılan detaylara göre arsa ve arazilerin satış ihaleleri 8 Şubat ve 13 Şubat'ta yapılacak.

Balıkesir Gönen'de 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla 18 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Balıkesir Gönen Milli Emlak Şefliği, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 3 arsa ile 15 araziyi yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. Peki Gönen'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Satış fiyatları kaç TL? 

Balıkesir'de 8 taksitle arsa ve arazi fırsatı!

Balıkesir İli Burhaniye Kaymakamlığı Edremit Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Burhaniye'de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. İşte detaylar...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi imarlı arsa satacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Balıkesir Büyükşehir tam beş adet arsa satıyor! 6 taksitle arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül'de yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 1 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Balıkesir Belediyesi 2 arsa satacak! Edremit'te 3 taksitle konut imarlı arsa fırsatı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Edremit'te yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bandırma Belediyesi Balıkesir'de 3 arsa satacak! 

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 9 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Balıkesir Edremit'te 2 arsa ve 1 konut satılıyor! 592 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Balıkesir ili Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Edremit ilçesi, Çıkrıkçı, Hamidiye ve Sarıkız mahallesinde yer alan 2 arsa ile 1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

Balıkesir Burhaniye'de 2 arsa satılıyor! İhalesi 2 Ağustos'ta! 

Balıkesir Burhaniye'de 2 arsa satılıyor. Arsaların büyüklükleri 1.171 metrekare ve 2.744 metrekare olarak belirlendi.

Balıkesir'de 236 bin 985 TL'den başlayan fiyatlarla satılık 20 arsa! 

Balıkesir ili, Susurluk ilçesi, Balıklıdere Mahallesi'nde yer alan 20 arsa 236 bin 985 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte arsaların fiyatları...

Milli Emlak Balıkesir Bandırma'da imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir ili Bandırma ilçesi, Ömerköy Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

öib balıkesirde arsa sattı Haberi

öib balıkesirde arsa sattı

TEBLİĞ

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:

ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI

Tarih          :  29/5/2015

Karar No    :  2015/36

Konu          :  TCDD/Balıkesir/Edremit/ Akçay Taşınmazının Satışı

Özelleştirme Yüksek Kurulunca;

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare)’nın 27/04/2015 tarih ve 2620 sayılı yazısına istinaden;

1- Kurulumuzun 30/04/2009 tarih ve 2009/20 sayılı Kararı ile özelleştirme kapsam ve programına alınan T.C. Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü adına kayıtlı Balıkesir ili, Edremit ilçesi, Akçay mahallesi, 862 ada, 490, 497, 129, 130, 131, 502, 504 ve 861 ada, 488 numaralı parsellerde kayıtlı arsa ve üzerindeki yapıların (Balıkesir/Akçay Taşınmazları) özelleştirilmesini teminen İhale İlanı ve İhale Şartnamesinde belirtilen hususlar kapsamında yapılan ihale sonucunda İhale Komisyonunca; “TCDD adına kayıtlı, Balıkesir/Akçay Taşınmazlarının 17.050.000.- (Onyedimilyonellibin) Türk Lirası bedelle en yüksek teklifi veren Etter KARABIYIK’a İhale...