27 / 04 / 2024

ÖİB Odunpazarı ihale

ÖİB Odunpazarı ihale

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Eskişehir İli Odunpazarı İlçesi Yıldıztepe Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulün satışı onaylandı..

Konya Büyükşehir Belediyesi 18 taksitle arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Karatay Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 18 ay taksitle satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Eskişehir Büyükşehir Odunpazarı'nda arsa satıyor: 74.6 milyon TL'ye!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda yer alan arsayı 74 milyon 592 bin 400 TL bedelle satışa çıkardı.

Suudiler Türk şirketlerini ihale dışı bırakıyor!

Türkiye’de konut projelerinin devamlı müşterisi haline gelen Türkiye ile Suudi Arabistan arasında ilişkiler kötüleşti. Suudiler şimdi de Türk şirketlerini ihale dışı bırakıyor.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde ihale aşamasına geçiliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan,"Dünyada ilk olmak üzere tek geçişte, tek tünel halinde, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin planlamalarını tamamladık, yakında ihale aşamasına geleceğiz." dedi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihale çağrısı Aralık'ta yapılacak!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi’nin ihale çağrısına Aralık ayında çıkılacak. Dev proje ile 10 istasyonda 9 farklı raylı sistem ekspres metro ile birbirine bağlanacak

Tarihi Odunpazarı Bölgesi değer kazanmaya devam ediyor!

Odunpazarı Belediyesi, Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde Sokak Sağlıklaştırma Projesi kapsamında başlattığı çalışmalarına hızla devam ediyor...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 23 iş yerini ihale yoluyla satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bin 607 yataklı Kayseri Bölge Hastanesi karşısında yapılacak olan iş yerleri için 7 Şubat Çarşamba günü ihale yoluyla satışa gidecek.

Kanal Ankara bütün olarak ihale edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna, "Kanal ankara bütün olarak projelendiriliyor ve bir bütün olarak ihale edilecek." dedi.

Kayseri Büyükşehir'e 14 milyon 675 bin TL'lik ihale geliri!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 12 ayrı arsa için ihale gerçekleştirdi. Büyükşehir ihaleyle satılan dört arsadan toplam 14 milyon 675 bin TL gelir elde edildi.

Osmancık Organize Sanayi bölgesi ihale ediliyor!

Çorum’un Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık Organize Sanayi Bölgesi ihalesinin 8 Haziran’da yapılacağını açıkladı.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin yeni ihale tarihi belli oldu!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nde etüt, proje ve mühendislik hizmetleri için 30 Kasım'da yeniden ihale yapılacak.

Büyükçekmece Sosyal Tesisleri binası 3 milyon TL'ye ihale ediliyor!

Mülkiyeti Büyükçekmece Belediye Başkanlığı'na ait olan Büyükçekmece Sosyal Tesisleri binası 3 milyon 199 bin TL bedelle 15 yıl süreyle irtifak ve intifa hakkı bedeli ödemek suretiyle işletilme hakkı ihale edilecek.

Kayseri Büyükşehir'den Erciyes için iki ihale!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes'e yaptığı yatırımları sürdürüyor. Erciyes'te yapılacak olan bir dizi çalışma için iki ayrı ihale gerçekleştirildi.

ÖİB Odunpazarı ihale Haberi

ÖİB Odunpazarı ihale

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Eskişehir İli Odunpazarı İlçesi Yıldıztepe Mahallesi 7930 ada 1 parseldeki 3 bin 276 metrekare yüzölçümlü taşınmazın satış yönetemi ve pazarlık usulü uygulanmak suretiyle özelleştirilmesini teminen gerçekleştirilen ihale sonucu ihale komisyonunca;

"Taşınmazın en yüksek teklifi veren Hasan Polat ve Ortağı Ortak Girişim Grubu'na ihale şartnamesi çerçevesinde 2 milyon 900 bin TL bedel ile satılmasına, Hakan Polat ve Ortağı Ortak Girişim Grubu'nun satış sözleşmesini imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülüklerini getirmemesi halinde geçici teminatının irat kaydedilerek, ihalenin iptal edilmesine" dair verilen nihai kararın onaylanmasına karar...