18 / 04 / 2024

ÖİB satılık gayrimenkul

ÖİB satılık gayrimenkul

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), 3 ildeki 7 gayrimenkulü satıyor. İşte fiyat bilgileri...

ÖİB 5 ildeki 10 gayrimenkulü 100 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! 12 ay taksit imkanıyla! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, İzmir, Ankara, Antalya, Muğla ve Aydın illerinde yer alan 10 gayrimenkulü 100 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu...

Üç ildeki taşınmaz ihalelerinde süre uzatıldı!

ÖİB, Antalya, Aydın ve Niğde'de yer alan toplam 24 taşınmazın satış süreci şartname alma ve ihale tarihi uzatıldı. 

ÖİB 3 ildeki 20 gayrimenkulün satışını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara, Kütahya ve Artvin'deki 19 gayrimenkulün satışı onaylandı... 

ÖİB 6 ildeki 6 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 6 ildeki 6 gayrimenkulü özelleştiriyor. İhale için teklifler 31 Ağustos'a kadar verilebilecek...

ÖİB'den 4 ili ilgilendiren karar!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Manisa, Balıkesir ve Ankara bazı taşınmazlar hakkında özelleştirme kararı aldı, bazı taşınmazların ise satışını onayladı. Malatya'daki taşınmazın ise bir kısmının Maliye Hazinesi'ne devredilmesine, bir kısmının ise Belediye'ye devredilmesine karar verildi..

ÖİB Ankara'daki 11 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Yenimahalle ve Gölbaşı ilçesindeki 11 gayrimenkulü özelleştiriyor..

ÖİB İstanbul'daki bazı taşınmazların satışını onayladı!

ÖİB İstanbul'daki bazı taşınmazların satışı onaylandı. Kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

ÖİB'den 8 ilde satılık 46 gayrimenkul!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 8 ildeki satılık 46 gayrimenkulü satış yöntemi ile özelleştiriliyor..

ÖİB, 6 ildeki 16 gayrimenkulu özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Balıkesir, Elazığ, Karaman, Kastamonu, Kocaeli ve Osmaniye'de bulunan 16 gayrimenkulü özelleştiriyor.

ÖİB, 16 ildeki 40 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Yozgat, Tokat, Sinop, Konya, Samsun, Kastamonu, Eskişehir, Erzurum, Edirne, Çorum, Bilecik, Bayburt, Balıkesir, Aksaray, Afyonkarahisar ve Ankara'da bulunan 40 gayrimenkulü özelleştiriyor.

ÖİB'den 9 ilde satılık gayrimenkul!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Özelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanun hükümleri çerçevesinde Balıkesir, Hatay, Kars, Mersin, Muğla, Van, Batman, İzmir ve Yalova'daki çeşitli taşınmazların satışı için ihaleler düzenleyecek.

ÖİB'den 9 ilde satılık 20 gayrimenkul!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Balıkesir, Hatay, Kars, Mersin, Muğla, Van , Batman, İzmir ve Yalova'da bulunan 20 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte ihalenin detayları...

ÖİB 7 ilde taşınmaz satışına onay verdi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), ila Gayrimenkul AŞ'ye ait Van, Osmaniye, Kahramanmaraş. Antalya, Adana, Kırıkkale ve Kastamonu'daki bazı taşınmazların satışlarını onayladı.

Milli Emlak'tan Manisa'da satılık gayrimenkul!

Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa Şehzadeler'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

GYODER, deprem bölgesindeki konut piyasasını analiz etti: Satılık ve kiralık konut fiyatları arttı! 

‘GYODER Gösterge’ Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2023 1. Çeyrek Raporu’nda Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin satılık ve kiralık konut sektörüne etkileri değerlendirildi. İşte sektörde merakla beklenen o rapordaki veriler... 

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Kira bütçeleri ve en çok kiralık-satılık ev aranan ilçe belli oldu! Herkes oraya koşuyor

Çevrim içi gayrimenkul platformu olan Emlakjet, 400 bin sayısına gelmiş olan satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanında oluşan hareketler doğrultusunda temmuz ayı emlak verilerini yayımlamasının haricinde özel araştırma dosyasında yaş gruplarına göre kiralık ev arama sürelerini ve bütç

Yazlık bölgelerde satılık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı?

Gayrimenkul sektörünün nabzını tutan hepsiemlak, son 1 senede yazlık yerlere olan talebi rakamsal bilgilerle gözler önüne serdi. Açıklanan bilgilere göre, yazlık alanlardaki satılık ev fiyatlarının son 1 senede yüzde 100’den fazla yükseldiği ortaya çıktı.

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

2020'de en çok satılık ve kiralık daire aranan 5 il ve ilçe belli oldu!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom tarafından hazırlanan rapora göre, satılık konutta Kuşadası, Bodrum ve Beylikdüzü; kiralık konutta ise Beylikdüzü, Esenyurt ve Çankaya yılın en çok emlak aranan bölgeleri oldu.

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

Erzurum'da 40.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün toplam satış bedeli 40 milyon 598 bin 271 TL olarak belirlendi. İhale 29 Eylül 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

ÖİB satılık gayrimenkul Haberi

ÖİB satılık gayrimenkul

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), tarafından Resmi Gazete'de taşınmaz satışına ilişkin bir ilan yayımlandı. Kurumun Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre 3 ildeki 7 gayrimenkul satışa sunuluyor. 

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, 3 ildeki 7 gayrimenkulü özelleştireceğini duyurdu. 

İşte Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılak 3 ildeki 7 gayrimenkulün özelleştirilmesine ilişkin tüm detaylar ve ilan metni...

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre; söz konusu özelleştirme işlemleri "satış" yöntemiyle yapılacak.

Bu çerçevede, İzmir'in Çeşme ilçesinde iki, Kütahya'nın merkez ilçesinde bir, İstanbul'un Tuzla ilçesinde dört gayrimenkulün stışı gerçekleştirilecek.

Taşınmazların ihalesi için 3 bin Türk Lirası ila 5 bin Türk Lirası arasında değişiklik gösteren tutarlarda şartname bedeli açıklandı. 

Bu kapsamda İzmir...