26 / 04 / 2024

Okan buruk ev

Okan buruk ev

Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk ile modacı eşi Nihan Buruk, İzmir-Urla’ya bağlı Barbaros Köyü’nde 2 bin 800 metrekarelik arsa aldı...

Nuray-Okan Fenercioğlu çifti ev sahibiyle kriz yaşıyor!

Sosyetenin tanınan yüzlerinden Nuray-Okan Fenercioğlu çifti otopark sorunu nedeniyle Bebek’te bulunan dairelerinin ev sahibiyle kriz yaşıyor.

Tuba Büyüküstün ile Okan Bayülgen gayrimenkullerini paraya çevirdi!

Paris’te ev sahibi olan isimlerden Tuba Büyüküstün ile Okan Bayülgen, gayrimenkullerini paraya çevirdi. Paris'te ev sahibi olan ünlü isimler evlerini kiraya verip para kazanıyor.

Okan ile Nihan Buruk Urla'dan arsa aldı!

Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk ile modacı eşi Nihan Buruk, İzmir-Urla’ya bağlı Barbaros Köyü’nde 2 bin 800 metrekarelik arsa aldı...

Okan Buruk Alaçatı'dan 5 milyon liraya ev aldı!

Orta saha mevkiinde forma giymiş eski Türk millî futbolcu ve teknik direktör Okan Buruk, Alaçatı'dan 5 milyon liraya taş ev aldı. Buruk, yeni evinin tadilatına başladı.

Demet Akalın Beykoz Konakları’nda ev arıyor!

Okan Kurt'un iflası nedeniyle evine haciz gelen Demet Akalın, Beykoz Konakları’nda kiralık ev arıyor.

Okan Kurt Levent'ten ev arıyor!

Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde boşandığı eşi Okan Kurt'un evdeki tüm eşyalarını toplattı. Ünlü şarkıcı, yardımcılarının topladığı eşyaları daha sonra Okan Kurt'un baba evine yolladı.

Demet Akalın ve Okan Kurt ev borcu için çalışıyor!

Demet Akalın ve Okan Kurt Nisan ayında Beykoz'da satın aldıkları 18 milyon TL'lik villanın borcunu ödemek için gece gündüz çalışıyor.

Okan Kurt'tan Demet Akalın'a villa göndermesi!

Demet Akalın ve eşi Okan Kurt Acarkent’te 5 milyon dolara villa satın aldı. Yeni villayla ilgili soruları cevaplandıran Kurt, “Evin fiyatıyla ilgili konuşmam doğru değil, fakat ben ev alarak sözümü tuttum'' dedi.

Demet Akalın'ın ev krizi bitmiyor!

Acarkent’teki villası tadilatta olduğu için ev bakan Demet Akalın, beğendiği evin değeri 2,5 milyon euro olunca eşi Okan Kurt’un almadığını itiraf etti.

Demet Akalın 2.6 milyon dolara ev alacak!

Kurban Bayramı'nda İtalya'ya giden Demet Akalın, bir ev parası harcadığını söyledi. Akalın, "Oturduğum sitede bir ev var, rüyalarımı süslüyor. Fiyatı 2 milyon 600 bin dolar. Evi istiyorum, çünkü çok güzel beyaz dolapları var. Okan'la ortak alacağız." dedi.

İzmir Bornova Stadı yeni sezonda hizmete giriyor!

PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepe'nin teknik direktörü Okan Buruk, Yeni Bornova Stadı'nda incelemede bulundu. Buruk, Yeni Bornova Stadı'nı gezip, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli kura sonuçları!

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli kura sonuçları yarın saat: 10.00'da açıklanacak. Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ev tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı.

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ kura sonucu!

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ kura sonucu 3 Mayıs Salı günü saat: 10.00'da belirlenecek. Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ev tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı.

Okan buruk ev Haberi

Okan buruk ev

Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk ile modacı eşi Nihan Buruk, köy hayatına geçiyor.

Hürriyet'ten Deniz Boy'un haberine göre; yer alan habere göre; Çift, bir süre önce İzmir-Urla’ya bağlı Barbaros Köyü’nde 2 bin 800 metrekarelik arsa aldı. Arsanın değerinin 400 bin TL olduğu öğrenildi.

Arsaya ev yaptırmayı planlayan Buruk çifti, bir yandan da köyün kalkınması için uğraşıyor. 

Nihan Buruk’un son olarak belediyenin açtığı resim atölyesinde sergilenen tabloların tamamını satın aldığı öğrenildi. 

Ayrıca çiftin sempatik tavırları ve verdikleri desteklerle şimdiden köy halkının büyük sempatisini kazandığı öğrenildi. 

Ünlüler köylerden ev...