27 / 04 / 2024

Okan Demirel

Okan Demirel

Elbahar İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi,7 Şubat 2013 tarihinde, 200 bin TL sermaye ile, Fikret İlkbahar ve Okan Demirel ortaklığıyla kuruldu...

Okan Bayülgen Tarabya Sedat Kent Sitesi'nde villa aldı!

Okan Bayülgen, kazandığını gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. Bayülgen, Tarabya’da 2 buçuk milyon dolara bir villa satın aldı.

Osman Suat Demirel, Tepe Home Genel Müdürü oldu!

2016 yılına uluslararası pazarlara açılma ve marka yenilenme yatırımları ile devam eden Tepe Home’da genel müdürlük görevini Osman Suat Demirel üstlendi.

Okan Üniversitesi'nden sağlıkta dev yatırım!

Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Okan, Eylül'de açılacak hastane hakkında bilgi verdi. Kanserde en hassas ölçüm cihazını kullanacağız" dedi.

Okan Bayülgen Bodrum'a taşınacak!

Okan Bayülgen, Bodrum’da açacağı ‘Dada’ sanat ve eğlence kulübüyle yakından ilgilenmek için taşınma kararı aldı. Şovmen, Gümüşlük’te villa inşaatına başladı.

Süleyman Demirel'in vefatının üzerinden 1 yıl geçti!

1993 yılında Türkiye Cumhuriyeti'nin 9. Cumhurbaşkanı seçilen Türk siyasetinin fötr şapkalı "baba"sı Süleyman Demirel'in vefatının üzerinden bir yıl geçti.

Volkan Demirel Bodrum'dan villa aldı!

Milli Takım’da kendisine yer bulamayınca soluğu ailesiyle birlikte ünlü tatil beldesinde alan Fenerbahçeli futbolcu Volkan Demirel, lüks bir villa satın alıp bahçesine takımının bayrağını astırdı.

Kocaeli AD- Demirel Çelik Konstrüksyon Fabrikası icradan satılıyor!

Kocaeli 6. İcra Dairesi, Derince AD- Demirel Çelik Konstrüksyon Fabrikası'nı satışa çıkardı. 22 bin 522 metrekare yüzölçümlü fabrikanın toplam satış bedeli 32 milyon 946 bin 556 TL olarak belirlendi.

Okan Bayülgen Bodrum'da gece kulübü açıyor!

Ünlü oyuncu ve şovmen Okan Bayülgen, Muğla’nın Bodrum ilçesinde 'Dada' salon isimli sanat ve eğlence kulübü açıyor.

Okan Üniversitesi Mimarlık öğrencilerinin projeleri sergilendi!

Okan Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencilerinin yıl sonu projeleri, Kartal Belediyesi Meclis fuaye alanında sergilenmeye başlandı. 160 proje sergide yer alarak hocaların değerlendirilmesine sunuldu.

Şevket Demirel son yolculuğuna uğurlandı!

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede 90 yaşında hayatını kaybeden iş adamı Şevket Demirel, memleketi Isparta'da son yolculuğuna uğurlandı. Törende Şevket Demirel'in tabutunun üzerine gül atıldı ve çevresine gül suyu döküldü.

Kale Grubu'nun acı günü! Şevket Demirel vefat etti!

Göltaş A.Ş., Orma A.Ş. ve Demirel Vakfı'nın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mühendis Şevket Demirel vefat etti. Kale Grubu Şirketleri ve Yalıkon İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Fikirtepe inatçısı Alaaddin Demirel dünya gündeminde!

Fikirtepe inatçısı Alaaddin Demirel'in evi dünya basınında hala ilgi görüyor. Evin yıkılmasının üzerinden yaklaşık iki sene geçmesine rağmen 'sembol' fotoğraf hala internet siteleri tarafından sıkça kullanılıyor.

Şevket Demirel kimdir?

Süleyman Demirel’in kardeşi işadamı Şevket Demirel 90 yaşında yaşlılığa bağlı hastalıklardan dolayı tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Şevket Demirel kimdir? Hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Okan Demirel Haberi

Okan Demirel

200 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Başakşehir Altınşehir Mahallesi Osmanlı Caddesi Onur Sokak NO:16 adresinde faaliyete geçirildi. 7 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  Fikret İlkbahar ve Okan Demirel ortaklığıyla...