29 / 03 / 2024

okan kurt konkordato

okan kurt konkordato

Okan Kurt,  Martaş Group'un ortaklarından. Son zamanlarda zor dönemler geçiren şirket konkordato talebinde bulundu. Şirketin 18 Şubat 2019'da ilk duruşması yapılacak.

Okan Kurt'tan konkordato açıklaması!

Konkordato talebinde bulunulan Türkiye'nin önde gelen lojistik şirketlerinden Martaş Group ortaklarından Okan Kurt, konkordato talebiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Demet Akalın boğazda lüks restoran mı açtı?

Demet Akalın, Okan Kurt ve kızları Hira, Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Akalın, boğazda lüks restoran açtığına dair basına yansıyan haberleri yanıtladı.

Demet Akalın'a hırsız şoku!

Ünlü sanatçı Demet Akalın'ın evine dün gece konser verdiği saatlerde hırsız girdi. Evin eski çalışanı olduğu öğrenilen hırsızın, olay sırasında evde olan Akanlın'ın eski eşi Okan Kurt tarafından yakalandığı ifade edildi...

Yönetiminde Okan Kurt'un olduğu Martaş'ın duruşma tarihi belli oldu!

Okan Kurt,  Martaş Group'un ortaklarından. Son zamanlarda zor dönemler geçiren şirket konkordato talebinde bulundu. Şirketin 18 Şubat 2019'da ilk duruşması yapılacak.

Okan Kurt Demet Akalın'ın Acarkent’teki evine taşındı!

Geçtiğimiz günlerde boşanan Demet Akalın ve Okan Kurt ilişkilerine yeniden şans verdiklerini açıkladı. Demet Akalın, eşiyle barışmasının ardından yan yana görüntülendi, çift sahne sonrası Acarkent’teki evlerinin yolunu tuttu.

Okan Kurt'tan konkordato açıklaması!

Konkordato talebinde bulunulan Türkiye'nin önde gelen lojistik şirketlerinden Martaş Group ortaklarından Okan Kurt, konkordato talebiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Yönetiminde Okan Kurt'un da bulunduğu Martaş konkordato talep etti!

Şakıcı Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt ve babası Abdi Kurt'a ait olan Martaş Group şirketi konkordato talebinde bulundu. Geçici mühlet verilen konkordato talebi için komiser atandı.

Okan Kurt Maslak 1453'ten daire kiraladı!

Şarkıcı Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt, Maslak 1453'ten 2+1 daire kiraladı.

Demet Akalın Beykoz Konakları’nda ev arıyor!

Okan Kurt'un iflası nedeniyle evine haciz gelen Demet Akalın, Beykoz Konakları’nda kiralık ev arıyor.

Okan Kurt Levent'ten ev arıyor!

Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde boşandığı eşi Okan Kurt'un evdeki tüm eşyalarını toplattı. Ünlü şarkıcı, yardımcılarının topladığı eşyaları daha sonra Okan Kurt'un baba evine yolladı.

Demet Akalın'ın evinden haczedilen eşyalar!

Şarkıcı Demet Akalın ve Okan Kurt’un yaşadıkları Beykoz'daki lüks villaya haciz geldi. Acar Mahallesi'ndeki evin eşyalarına haciz konuldu. İşte haczedilen o eşyalar...

Demet Akalın'ın evine neden haciz geldi?

Demet Akalan'ın Beykoz'daki süper lüks villasına haciz geldi. Okan Kurt'un borçları nedeniyle evde haciz işlemleri yapılıyor.

Demet Akalın'ın evine haciz geldi!

İflas durumuna gelen Martaş Lojistik'in borçları nedeniyle Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin Beykoz'daki villasına haciz geldi. Akalın'ın evinde bulunan eşyalar için haciz işlemi yapılıyor.

Demet Akalın'dan eşi için haciz açıklaması!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, eşi Okan Kurt'un haciz haberleriyle ilgili ilk kez konuştu. Akalın, “Benim eşimle mal varlığım, her şeyim ayrı. Adam hırsız değil, sadece borçlu'' dedi.

okan kurt konkordato Haberi

okan kurt konkordato

Okan Kurt'u herkes ünlü popçu Demet Akalın ile evliliği sonrası tanıdı. Bazen kavgaları bazen ayrılıkları derken en son da boşanmalarıyla gündeme geldiler. Ancak Kurt aynı zamanda bir iş insanı.

Sekiz şirketi, 400 çalışanı olan Martaş Group'un ortaklarından. Uluslararası taşımacılık, lojistik, inşaat, akaryakıt, lastik ticareti, sigortacılık ve dış ticaret alanlarında faaliyet gösteriyor.

Para’da yer alan habere göre; Temelleri Mersin'de atılmış ama İstanbul'dan yönetilen bir şirket. Ancak resmi adresleri halen Mersin. Temmuz ayında medyaya yansımıştı. Kurt'un şirketleri uzunca süredir mali sıkıntı yaşıyordu. Hatta villasına haciz yapıldığı haberleri medyaya yansıdı. 100 milyon TL borçtan bahsediliyor. Babası Abdi Bey ve Okan Kurt, şirketlerini düze çıkarabilmek için son çareye başvurmuş. Kurt Ailesi, Mersin 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne müracaat ederek ENS inşaat, Mar Dış Ticaret, Markon Lojistik,...