19 / 04 / 2024

okmeydanı mıpım

okmeydanı mıpım

Beyoğlu, 25 yatırımcı ve 25 proje ile katıldığı MIPIM 2018 Gayrimenkul Fuarı’nda yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini çekti. Beyoğlu Belediyesi tarafından Okmeydanı’nı yeniden inşa etmek için hayata geçirilen Okmeydanı Dönüşüm Projesi fuarın en çok ilgi gören projelerinden oldu.

Okmeydanı dönüşüm projesi MIPIM'e damga vurdu!

Beyoğlu, 25 yatırımcı ve 25 proje ile katıldığı MIPIM 2018 Gayrimenkul Fuarı’nda yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini çekti. Beyoğlu Belediyesi tarafından Okmeydanı’nı yeniden inşa etmek için hayata geçirilen Okmeydanı Dönüşüm Projesi fuarın en çok ilgi gören projelerinden oldu.

Fikirtepe Pırlanta Göztepe ulaşım!

Fikirtepe Pırlanta Göztepe ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yer alıyor. 24 katlı 3 bloktan oluşan projede banka kredili ve peşin alımlarda yüzde 7 indirim yapılıyor.

Koç Vakfı MedAmerikan Tıp Merkezi'ne 10 milyon dolar yatırım yaptı!

Vehbi Koç Vakfı'nın bünyesinde bulunan MedAmerikan Polikliniği, yeni yasalar çerçevesinde 10 milyon dolar yatırım ile MedAmerikan Tıp Merkezi'ne çevrildi. Merkez, Bağdat Caddesi, Feneryolu'nda 9 bin metrekare kapalı alanda hizmet veriyor.

Kadıköy Pırlanta Göztepe ulaşım!

Kadıköy Pırlanta Göztepe ulaşım bilgilerine göre proje, Bağdat Caddesi'ne 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Daire fiyatları 540 bin TL'den başlangıç gösteren proje 3 blok halinde yükseliyor.

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde uzlaşmalar başladı!

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu sorununun çözülmesiyle birlikte, ikinci ve en önemli adım atıldı. Toplam 1 Milyon 650 bin metrekare alanı kapsayan Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesinde 1. Etap uzlaşmaları başladı

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm başladı!

Okmeydanı’nda 50 yıllık tapu sorununu çözen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, dönüşüm için Fetihtepe ve Piripaşa’dan startı verdi. Proje Okmeydanı’nda, Piripaşa ve Fetihtepe’yi kapsayıyor.

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe ulaşım!

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe ulaşım bilgilerine göre projenin İstanbul Kadıköy'de yükseldiğini söyleyebiliriz. Teslimlerin 2017 yılının Mayıs ayında gerçekleşeceği proje 3 bloktan oluşuyor.

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Okçulak Tekkesi'ndeki tapu dağıtım törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, hak sahiplerine tapularını dağıttı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı'nda kentsel dönüşümün başlatılacağının da müjdesini verdi.

Eyüp Axis İstanbul ulaşım!

Ofis teslimlerinin 2016 yılı Ağustos ayında yapılacağı projede ofisler 74 metrekareden başlıyor. Eyüp Axis İstanbul ulaşım Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.

Orman Genel Müdürlüğü taşınmazları satıp kiraya verebilecek!

ORMAN Genel Müdürlüğü'nün "OGM Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmeliği" Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Yönetmeliğe göre Orman Genel Müdürlüğü taşınmazları satıp, kiraya verebilecek..

Eyüp 5. Levent ulaşım bilgileri!

Eyüp 5. Levent ulaşım bilgileri kapsamında proje Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. Projedeki daireler studyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Cihat Kurt Eyüp Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü oldu!

Eyüp Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü görevine Emine Ataktürk’ün yerine Cihat Kurt atandı. Emine Ataktürk ise bundan böyle Yapı Kontrol Müdürü olarak görevine devam edecek

Eyüp Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü'nden SMS uygulaması!

Eyüp Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Hürriyet Gür, daha önce mail yoluyla gerçekleşen bilgilendirme yönteminin artık SMS yoluyla yapılmasının olumlu sonuçlarını önümüzdeki günlerde daha çok belirginleşeceğini söyledi...

okmeydanı mıpım Haberi

okmeydanı mıpım

Dünyanın en önemli gayrimenkul organizasyonlarından biri olan MIPIM 2018, Fransa'nın Cannes kentinde kapılarını açtı. 100'e yakın ülkenin katıldığı MIPIM 2018'e Türkiye, 250 kuruluş ve 657 kişilik temsil ile adeta çıkarma yaptı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan öncülüğünde fuara katılan Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG), 25 yatırımcı ve 25 proje ile fuara damgasını vurmayı başardı. Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Okmeydanı'nı yeniden inşa etmek için hayata geçirilen Okmeydanı Dönüşüm Projesi fuarın en çok ilgi gören projelerinden biri oldu.

DEMİRCAN, YABANCI YATIRIMCILARLA TEK TEK GÖRÜŞEREK TÜRKİYE'YE DAVET ETTİ

Dünyanın en büyük Emlak Fuarların biri olan Canes kentindeki MİPİM 18'de Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, uluslararası yatırımcıların en çok ilgilendiği, görüşmeler yaptığı kişilerden oldu. Başkan Misbah Demircan küresel yatırımcı firma yetkilileri ile bire...