19 / 04 / 2024

okullara yakın konut projeleri

okullara yakın konut projeleri

Ankara'da hayata geçirilen Uptown İncek konutlarında, “town” konsepti ile kendilerini spordan sanata çok sayıda alanda geliştirme olanağı bulan çocuklar, hemen yanı başlarındaki kaliteli eğitim kurumları ile yeni sınav sisteminin de en şanslıları oldu.

Türkiye genelinde 5 milyona yakın konut yeni yasayla kentsel dönüşüme girmeli! 

Kentsel dönüşüm yasasıyla Türkiye genelinde 5 milyon konutun kentsel dönüşüme girmesi bekleniyor. Deprem bölgesinde ise 850 bin konut dönüştürülecek.  Peki, Yeni yasa kentsel dönüşümü nasıl etkileyecek? 

7 milyon kiracıya düşük faizle konut müjdesi! Teslime yakın konut projeleri de kampanyaya dahil olacak mı?

Fahiş kira artışları ile beraber barınma problemi adeta krize dönüşürken, hükümetin düşük faizli, 180 ay vadeli kampanya mesajı 7 milyon kiracıya konut sahipliği için resmen umut oldu.

Zeytinburnu'nda 3 bine yakın konut dönüştü!

Mega kent İstanbul'un nüfus yoğunluğu yüksek olan en eski yerleşim bölgelerinden Zeytinburnu'nda, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, belediye ve TOKİ işbirliğinde son dönemde yapılan çalışmalarla 3 bine yakın konut dönüştü.

Konut sektörü yakın takipte! 80 bin mükellef resmen RADAR'a takıldı! Evinin değerini düşük gösterenler dikkat!

Gayrimenkul sektöründe kira geliri elde edenlere ve emlakçılara ilişkin yapılan incelemelerin sonucunda ilk etapta 55 bin riskli işlem olduğu belirlendi. Konut sektörü yakın takipte! 80 bin mükellef resmen RADAR'a takıldı! Evinin değerini düşük gösterenler dikkat!

TOKİ'den Ordu'ya 200'e yakın konut geliyor! Tarih belli oldu!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Ordu Perşembe projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Aydın'ın o ilçesine 400'e yakın konut geliyor! Ucuz konut bekleyenlere müjde!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve peşinatlarla ev sahibi yapan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın'da 390 konut ve 8 dükkan inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ'den İstanbullulara büyük müjde! 1.400'e yakın yeni konut geliyor! Dört gözle beklenen tarihler açıklandı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın İstanbul projeleri için beklenen tarihler açıklandı. Söz konusu projeler kapsamında İstanbul'a 1.400'e yakın yeni konut geliyor...

TOKİ İstanbul projeleri için düğmeye bastı! 1.000'e yakın konut geliyor! Ev sahibi olmak isteyenlere ucuz konut müjdesi!

2023'e kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etme hedefi olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın İstanbul projeleri için düğmeye basıldı. TOKİ'nin İstanbul projelerinde tarih belli oldu. İşte ayrıntılar...

15 bin TL nakiti olana TOKİ'den büyük müjde! 40'a yakın ilde sıfır 2+1 ve 3+1 konut fırsatı! Ucuz ev arayanlar dikkat!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni açık artırmasını yarın gerçekleştirecek. İşte TOKİ'nin 40'a yakın ildeki konut satışa çıkaracağı o açık artırmanın detayları...

Yabancıların konut alımlarında kritik detay! Resmen açıklandı!

Türkiye'de 2021'de yabancı vatandaşlara 59 bine yakın konut satışı gerçekleşti. Yapılan bu yatırımların en belirgin özelliğini yine vatandaşlık sebebi oluşturdu. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2021 senesi boyunca yabancıların türk vatandaşlığına geçmek için Türkiye'de yaptıkları gayrimenkul yatırımların

Marinaya yakın konutlara ilgi arttı!

Marinalara yakın konutlara ilgi artarak devam ederken, yeni konut projelerinde de tekne bağlama iskeleleri dikkat çekiyor.

Pandemi sonrası kolejlere yakın evlerin fiyatı arttı!

Koronavirüs salgını nedeniyle tatil bölgelerine göç artınca özel okullara ve kolejlere talep arttı. Hal böyle olunca bu bölgelerde kolejlere yakın evlerin fiyatları ve kiraları yükseldi.

Altan Elmas: İlk defa yüzde 60’a yakın konut kredili alım gerçekleşti!

Z. Altan Elmas, Haziran ayı konut satışlarına ilişkin,"Normalleşmeye “V” şeklinde başladık diyebiliriz" dedi ve ilk defa yüzde 60’a yakın konut kredili alım gerçekleştiğini, sektörün canlandığını belirtti.

okullara yakın konut projeleri Haberi

okullara yakın konut projeleri



Ankara’nın en seçkin eğitim kurumlarından TED Koleji’nin kapı komşusu olan, İncek Okyanus Koleji, Maya Koleji, Bahçeşehir Okulları, Doğa Okulları ve Nesibe Aydın Okulları gibi kaliteli eğitim kurumlarına yakın mesafede bulunan Uptown İncek sakinleri, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın “öğrencilerin evlerine en yakın okullara yerleştirileceği” açıklamasını memnuniyetle karşıladı. 
 


Birbirinden başarılı eğitim kurumlarının hemen çevresinde yer aldığı Ankara Uptown İncek Konutları’nda okula gitmek için serviste onlarca kilometre yol kat etmek, dolayısıyla da zaman kaybetmek zorunda kalmayan, bu zamanı konutlarındaki town konseptlerini kendilerini geliştirmeye ayıran çocuklar, şimdi konum avantajını kullanarak hayallerindeki okula daha kolay yerleşebilecek.


6 blok ve 226 ünitenin yer aldığı projede, bölgenin genel ihtiyacı göz önünde bulundurularak kurgulanan 1 oda 1 salon loft dairelerden, 5 oda 1...