29 / 03 / 2024

Olimpiyat Stadı nerede

Olimpiyat Stadı nerede

Şampiyonlar Ligi finalinde maç oynanacak Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta tamamlanacak. Üstü kapatılacak stat için 150 milyon TL harcama yapılacak. 

Som Olimpiyat Konakları nerede? Som Olimpiyat Konakları fiyat listesi!

Som Olimpiyat Konakları nerede sorusunun yanıtı ve Som Olimpiyat Konakları fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Som Yapı imzası taşıyan projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Atatürk Olimpiyat Stadı, Şampiyonlar Ligi final maçı için yenilendi!

2021'de Şampiyonlar Ligi final maçına ev sahipliği yapacak olan Atatürk Olimpiyat Stadı'nda hazırlıklar tamamlandı. TFF Tesislerden ve Yatırımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Akın, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

TFF Spor Kompleksi, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredilecek!

TFF, son rötuşları yapılan ve toplam 38 bin metrekare kullanım alanına sahip olan Riva’daki TFF Spor Kompleksi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devri ve yönetim merkezini de Atatürk Olimpiyat Stadı’na taşıma konusu üzerinde çalışmalarda bulunuyor.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun son hali mest etti!

İstanbul’un önemli stadyumlarından olan Atatürk Olimpiyat Stadı, 2020 UEFA Şampiyonlar Ligi Finaline hazırlanıyor. Stat, hibrit çim ile yenilenen saha zemini, ışıklandırma sistemi ve modern soyunma odalarıyla mest etti.

Roma Olimpiyat Stadı 12 Haziran'da açılacak!

2020 yılının önemli futbol etkinlikleri arasında bulunan 2020 Avrupa Şampiyonası'nda (EURO 2020) 4 karşılaşmaya ev sahipliğinde bulunacak İtalya'nın başkenti Roma'da bulunan Olimpiyat Stadı'nda açılış maçı için hazırlıklar hızla devam ediyor.

Atatürk Olimpiyat Stadı Milli takımın olacak!

UEFA Yönetim Kurulu Üyesi ve TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı Atatürk Olimpiyat Stadı ile ilgili olarak, "Stadın üstünü kapatarak burayı milli takım stadı yapmayı düşünüyoruz." diye konuştu.

Atatürk Olimpiyat Stadı yenileniyor!

2020 UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ev sahipliği yapacak Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yenileme çalışmaları devam ediyor. Stadın kapasitesi 92 bin 208'e yükseltilecek.

Atatürk Olimpiyat Stadı çürümeye terk edildi!

113 milyon TL'ye mal olan Atatürk Olimpiyat Stadı, uzun süredir çürümeye terk edildi.

Olimpiyat Stadı, Wembley gibi olacak!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Olimpiyat Stadı projesinin detayları hakkında açıklamalarda bulundu. Özdemir, ''Olimpiyat Stadı, Wembley gibi olacak'' dedi.

Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta bitecek!

Şampiyonlar Ligi finalinde maç oynanacak Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta tamamlanacak. Üstü kapatılacak stat için 150 milyon TL harcama yapılacak. 

Tekfen ve SOCAR’dan stratejik ortaklık!

Tekfen İnşaat tarafından inşa edilen Bakü Olimpiyat Stadı’nda oynanan Chelsea Arsenal UEFA Avrupa Ligi final maçı, yeni bir işbirliğine vesile oldu...

UEFA Avrupa Final maçı Tekfen'in yaptığı statta oynanacak!

Chelsea ve Arsenal takımlarının mücadele edeceği UEFA Avrupa Final maçı, bu akşam, Tekfen İnşaat tarafından yapılan Bakü Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

Kuzey Otobanındaki kamulaştırma süreci TBMM'de!

Başakşehir Olimpiyat Stadı ile Kuzey Otobanı arasındaki tapulu arsaların kamulaştırma süreci meclis gündeminde konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Olimpiyat Stadı nerede Haberi

Olimpiyat Stadı nerede

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularına cevap verdi. TFF başkanlığının, kulüp başkanlığından çok zor olduğunu sözlerine ekleyen Özdemir, UEFA Süper Kupa finalinde de çok iyi bir sınav verildiğini söyledi.

Özdemir, şu açıklamalarda bulundu: 
''Benim Fenerbahçe'de görevim vardı. Ondan evvel Ankaragücü yönetim görevim vardı. 2012'de ayrılmıştım Fenerbahçe'den. Sayın Demirören, son yönetim kurulunu yaparken beni davet etti... 3 Temmuz'u onunla beraber yaşadık. Çok önemli ve zor günleri beraber geçirdik. Orada benim görevim tesisleşme yönündeydi. Çok şey öğrenmiştim kendisinden. Zor bir yere geldim. Aldığınız her karar birini mutlu ediyor, diğerini etmiyor. Biz inandığımızı yapmak için göreve geldik. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray başkanlığı bu kadar zor değil.

İKİ HEDEFİMİZ VAR

1 Haziran'da göreve getirildik. Normal süremiz 4 yıl. Yönetim kurulunu yaparken,...