24 / 04 / 2024

Olympos Kadirin Ağaç Evleri

Olympos Kadirin Ağaç Evleri

Avrupa’da özellikle gençlere başka ülkelerde güzel bir deneyim yaşatmak için faaliyet gösteren ve önemli lokasyonlar öneren ‘go overseas’ sitesi, Avrupa’da gidilecek en iyi 10 hosteli belirledi.

Olympos Teleferik 5 Aralık'ta açılacak!

Açıldığı günden bu yana dünyanın dört bir yanından gelen yüzbinlerce yerli ve yabancı turistleri zirveye taşıyan Olympos Teleferik bakıma alındı.

Kadir'in Ağaç Evleri alternatif turizmin gözdesi!

TÜRKİYE'DE alternatif turizmin merkezi olarak gösterilen Antalya Olympos'taki ağaç evler yıllardır EMİTT'te ziyaretçilerin ilgi odağı oluyor. Kadir'in Ağaç Evleri bu yıl da fuarda yerini alıyor..

Kadir'in Ağaç Evleri, EMITT Turizm Fuarı'nda sergilenecek!

Türkiye'de alternatif turizmin merkezi olarak gösterilen Antalya Olympos'taki ağaç evler yıllardır EMİTT'te ziyaretçilerin ilgi odağı oluyor. Bu yıl da fuardaki yerini alan Kadir'in Ağaç Evleri, yerli ve yabancı alternatif turizm tutkunlarının ilk adresi.

Martı Myra, yenilenmiş 545 odasıyla yaz sezonunu açtı!

Olympos ve Phaselis antik kentleri arasında, Akdeniz'in eşsiz koylarından birinde yer alan Martı Myra, tamamı yenilenmiş 545 odasıyla yaz sezonunu açtı. Çocuklara, gençlere ve ebeveynlere yönelik aktiviteleriyle tüm ailenin doğayla iç içe, eğlenceli bir t

Olympos'taki Ağaç Evler, LosAngeles Times'a haber oldu

Kadir'in Ağaç Evleri Los Angeles Times'ta. Olympos'taki Kadir'in Ağaç Evleri, Washington Post'tan sonra LosAngeles Times'a da haber oldu...

Astoria yarýn açýlýyor

180 milyon dolara mal olan Astoria Alýþveriþ ve Yaþam Merkezi, yarýn kapýlarýný ziyaretçilerine açacak. Esentepe'de bulunan Astoria Alýþveriþ ve Yaþam Merkezi ile Astoria Residences kompleksi, dü

Finans merkeziyle fiyatlar uçuşa geçti

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Ataşehir'in finans merkezi olmasının onaylandığı gün, finans merkezine komşu 11 dönümlük bir arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hastaneyi açtı yalıyı satıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen cumartesi günü açılan Etiler'deki Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu, Rumelihisarı'ndaki yalısını satışa çıkardı. Kapıcıoğlu'nun 2007'de 7 milyon dolara satın aldığı belirtilen yalı için ne kadar

Zorlu, gayrimenkulde İzmir'e ağırlık veriyor

İzmir'deki Küçükbay'a ait Orkide Alışveriş Merkezi'ni alıp adını Passtel olarak değiştireren Zorlu Grubu, İzmir'de yeni yatırımlara hazırlanıyor.

ATSO‘nun binası satışa çıkacak

Önümüzdeki aylarda yeni hizmet binasına taşınmaya hazırlanan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), mevcut hizmet binasını kapalı teklif alma açık artırma usulüyle satışa çıkaracak.

My World`ün 4. etabı gelecek hafta satışa çıkıyor!

Ağaoğlu, My World'un 4. etabında satışa sunduğu yeni projesi Starland'i, bugüne dek geliştirilmiş en iddialı 'finansman modeli' ile birlikte sunarak bir 'ilk'e imza atıyor.

Başbakan açıkladı! Merkez Bankası Ataşehir`e taşınıyor

Başbakan Tayyip Erdoğan, hükümetin bir yıllık Eylem Planı'nı açıkladığı toplantıda, Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınması konusuna noktayı koydu.

Olympos Kadirin Ağaç Evleri Haberi

Olympos Kadirin Ağaç Evleri

Avrupa’da özellikle gençlere başka ülkelerde güzel bir deneyim yaşatmak için faaliyet gösteren ve önemli lokasyonlar öneren ‘go overseas’ sitesi, Avrupa’da gidilecek en iyi 10 hosteli belirledi.


Avrupa’nın en iyi 10 hosteli arasında Türkiye’den de alternatif turizmin merkezi Olympos’tan Kadir’in Ağaç Evleri yer aldı. Site, yaptığı araştırmayı şöyle yorumladı: “Avrupa’da seyahat severler tatillerini biraz bütçelerine göre yaparlar. Tabii sadece bütçeleri değil seçtikleri yerin kalacakları yerin önemi de çok fazla. Biz de bu kişiler için Avrupa’nın sıradışı, otantik ve keyifli 10 hostelini seçtik. Tabii bütün hosteller eşit değil. Doğu’dan Batı’ya yaptığımızı araştırmalarda bazıları daha sakin, bazıları daha insanı cezbeden nitelikte.”


OLYMPOS’TA TARİHLE İÇİÇE


Kadir’in Ağaç Evleri için doğanın içinde uyumak hissi verdiği belirtilerek, Olympos’da olan hostelin sahile yakınlığı, tarihle içiçe olmasına vurgu yapıldı. Bazı...