26 / 04 / 2024

ömer aras

ömer aras

QNB Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Aras, "FED'in faiz artırımı ABD seçimlerinden sonra olabilir ama 2017’de daha önceki beklentiden daha yavaş bir faiz artırımı olabilir. Gelecek yıl bir ya da iki defa faiz artışı olabilir. 2017 yılını yumuşak geçirirler" dedi.

Şu İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şu İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Aras tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Beylikdüzü, Yakuplu Merkez Mahallesi, Malazgirt Caddesi'nde kuruldu.

İzmir Point Bornova AVM'ye 56 milyon euro kredi!

Kavuklar Grubuna 9 yıl vade ile kredi sağlayan sözleşme. Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras ve Kavuklar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk arasında imzalandı...

Ömer Aras: Tüketicilere kredi vermeyin mesajı veriliyor!

Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras, Perakende Günleri'nde yaptığı konuşmada sektörü uyardı. Aras, önümüzdeki yıl tüketimin kısılmak istendiğini belirterek, bankalara tüketicilere kredi vermeyin mesajının verildiğini söyledi...

Amerika'daki mortgage krizi Türkiye'ye yaradı

Finansbank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Aras, Türkiye'nin 2008'de yüzde 5'lik büyüme hedefini tutturacağını söyledi.

Saba Aras Yapı Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Saba Aras Yapı Otomotiv Anonim Şirketi Ataşehir’de 500 bin  TL sermaye bedeli ile Muhammed FatihBarış  ve Ömer Barış tarafından kuruldu.

Malatya'da depreme dayanıksız Sümer İlkokulu yeniden inşa ediliyor! 

Malatya'da Koyunoğlu mahallesinde bulunan Sümer İlkokulu'nun depreme dayanıksız olduğu belirlenmişti. Okulun yeniden yapımı için, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çalık Holding adına İnşaat Yatırım Genel Müdürü Mesut Kutluay arasında 'Sümer İlkokulu inşaatı protokolü' imzalandı...

Zeytinburnu Sümer Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Zeytinburnu İlçesi, Sümer Mahallesi, 1870 ada, 13, 14, 15, 33 parseller, 2581 ada, 3, 4, 5, 13, 14, 15, 16, 17 parseller, 2582 ada, 1, 2, 6, 7, 10 parsellere ve arasındaki bir kısım yol alanına ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan askıda...

Niğde-Aksaray arasındaki yol TBMM'de konu oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Çiftlik ilçesi ile Aksaray'ın Güzelyurt ilçesi arasındaki karayolunu TBMM gündemine taşıdı..

Ömer Faruk Kavurmacı'nın 15 yıl hapsi istendi!

Fetullah Gülen ve 35’i tutuklu 85 iş adamı hakkında iddianame hazırlandı. İş adamları arasında Ömer Faruk Kavurmacı da bulunuyor.

Ömer Kumova, Kayapa'da beş vizyonel proje planlıyor!

Ömer Kumova İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kumova, Kayapa bölgesinde hayata geçirmeyi planladıkları beş farklı vizyonel proje ile 2016 ila 2018 yılları arasında 432 konutu tamamlamayı hedeflediklerini belirtti.

TMO ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü arasındaki anlaşmazlıklar mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Toprak Mahsulleri Ofisi ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü arasında çıkan bir anlaşmazlığa ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde Değirmenli Mağarası'nın turizme açılması talebi mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde İlinde bulunan Değirmenli Mağarası'nın turizme açılması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Katarlı QNB ile Finansbank birleşti!

Katarlı QNB ile Finansbank birleşmesi tamamlandı. Adı QNB Finansbank olan bankanın Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras, QNB güçbirliğiyle Endonezya ve Mısır’a bankacılık ihraç edeceklerini söyledi.

Niğde'de yapılacak havaalanının adı Ömer Halisdemir olacak!

Niğde'de Bor ile Ulukışla ilçeleri arasındaki Emen Ovası'na yapılması planlanan havalimanına 15 Temmuz'da şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in adı verilecek.

Niğde-Çamardı arasındaki yol yapım çalışmaları meclis gündeminde!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde-Çamardı arasındaki yol yapım çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Şu İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şu İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Aras tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Beylikdüzü, Yakuplu Merkez Mahallesi, Malazgirt Caddesi'nde kuruldu.

Elevit Gayrimenkul Emlak Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elevit Gayrimenkul Emlak Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oktay Ömer Aras tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Hürriyet Mahallesi, Mahmutbey Caddesi'nde kuruldu.

ömer aras Haberi

ömer aras

Qatar National Bank (QNB) Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras, ABD Merkez Bankasının (FED) faiz artırımının ABD seçimlerinden sonra gerçekleşebileceğini belirterek, "2017’de daha önceki beklentiden daha yavaş bir faiz artırımı olabilir. Gelecek yıl bir ya da iki defa faiz artışı olabilir. 2017 yılını yumuşak geçirirler." dedi.


QNB Group'un satınalma sürecini tamamlamasının ardından kurumsal kimliğini yenileyen Finansbank, 20 Ekim'den itibaren "QNB Finansbank" adıyla faaliyet göstermeye başladı.


Bu doğrultuda bankanın gelecek dönem hedefleri ile kurumsal kimlikteki değişikliklere ilişkin düzenlenen bilgilendirme toplantısı, QNB Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras ve QNB Finansbank Genel Müdürü Temel Güzeloğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.


Aras, burada yaptığı konuşmada, Finansbank ve iştiraklerinin hisselerinin, QNB'ye satış sürecinin 15 Haziran'da tamamlanmasıyla banka için yeni bir dönem başladığını ifade etti.


Bu yatırımla birlikte, 630'dan fazla şube...