25 / 04 / 2024

Omurga Portföy Genel Müdürü Oğuz Kösebay

Omurga Portföy Genel Müdürü Oğuz Kösebay

Omurga Portföy, "Omurga GPYŞ Karma Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu"nun ihracını gerçekleştirdi. Fonu"nun ihracını gerçekleştirdi. Omurga Portföy Genel Müdürü Kösebay: "İlk fonun yatırımını tamamladıktan sonra ikincisini çıkaracağız" dedi.

Gayrimenkul Yatırım Fonları yabancı yatırımcılar için alternatif olacak!

Birleşmiş Milletler Ticaret ve Kalkınma Örgütü (UNCTAD) 2016 Dünya Yatırım Raporu’nu değerlendiren Omurga Portföy Genel Müdürü Oğuz Kösebay, yabancı yatırımcı için Gayrimenkul Yatırım Fonları’nın (GYF) önemli bir alternatif olacağını söyledi.

Emlak danışmanı gayrimenkul portföyü oluştururken nelere dikkat etmeli?

Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, emlakçıların portföy oluştururken nelere dikkat etmesi gerektiğini anlattı.

Reysaş GYO'nun portföy büyüklüğü 5.1 milyar TL'ye ulaştı!

Reysaş GYO'nun 2021 yıl sonu  gayrimenkul değerlemeleri neticesinde; toplam portföy büyüklüğü ise 3 milyar 118 milyon 480 bin TL iken yüzde 63 artışla 5 milyar 82 milyon 925 bin TL'ye ulaştı. 

Re-Pie Portföy, büyüklüğünü 5 milyar TL'ye çıkaracak!

Re-Pie Portföy Yönetimi, 2020 yılında 464 milyon Türk Lirası olan portföy büyüklüğünü Haziran 2021 itibariyle 3.5 milyar Türk Lirası'na ulaştırdı. Şirketin 12 gayrimenkul, 10 girişim sermayesi yatırım fonu ve bir emeklilik fon bulunuyor. 

Emre Bayar, Koray GYO Yatırımcı İlişkileri ve Portföy Yönetim Müdürü oldu!

Koray GYO'nun Yönetim Kurulunun 28 Haziran 2021 tarihli kararıyla, Emre Bayar'ın Koray GYO Yatırımcı İlişkileri ve Portföy Yönetim Müdürü olarak atanmasına karar verildi.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Radisson Blu EMEA portföyüne 16 yeni tesis ekledi!

Avrupa'nın en büyük lüks markası konumunda yer alan Radisson Hotel Group'a bağlı Radisson Blu 2021 yılı ilk çeyreğinde portföyüne eklenen 2 binden fazla oda ve 16 yeni tesis ekledi.

TF Varlık Kiralama'nın 300 milyon TL'lik kira sertifikası portföy varlığı oldu!

TF Varlık Kiralama'nın TRDTFVK62153 ISIN kodlu kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 300 milyon TL tutarlı finansman desteği, portföy varlığı olarak belirlendi. 

Re-Pie Portföy, portföy büyüklüğünü 4 milyar TL'ye yükseltecek!

Türkiye’nin bankacılık dışı en büyük portföy yönetim şirketi olan Re-Pie Portföy, 2021 yılı içerisinde enerji, gıda ve teknoloji sektörlerinde yapacağı yeni yatırımlarla portföy büyüklüğünü 2.4 milyar TL’den 4 milyar TL seviyesine yükseltmeyi planlıyor. 

TF Varlık Kiralama'nın 600 milyon TL'lik kira sertifikası portföy varlığı oldu!

TF Varlık Kiralama'nın TRDTFVK62120 ISIN kodlu kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 600 milyon TL tutarlı finansman desteği, portföy varlığı olarak belirlendi. 

TF Varlık Kiralama'nın 200 milyon TL'lik kira sertifikası portföy varlığı oldu!

TF Varlık Kiralama'nın TRDTFVK62112 ISIN kodlu kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 200 milyon TL tutarlı finansman desteği, portföy varlığı olarak belirlendi. 

TF Varlık Kiralama'nın portföy varlığı 700 milyon TL oldu!

TF Varlık Kiralama'nın hracını gerçekleştirdiği kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 700 milyon TL tutarlı finansman desteği, portföy varlığı oldu. 

TF Varlık Kiralama'dan 300 milyon TL yurtiçi kira sertifikası portföy varlık girişi!

TF Varlık Kiralama'nın ihracını gerçekleştirdiği TRDTFVK52139 ISIN kodlu kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, 300 milyon TL tutarlı finansman desteği, portföy varlığı olarak belirlendi. 

TF Varlık Kiralama portföy varlığını 650 milyon TL olarak belirledi!

TF Varlık Kiralama ihracını gerçekleştirdiği kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 150 milyon TL tutarlı finansman desteği, başlangıç portföy varlığı olarak belirlendi...

Omurga Portföy Genel Müdürü Oğuz Kösebay Haberi

Omurga Portföy Genel Müdürü Oğuz Kösebay

Omurga Portföy, "Omurga GPYŞ Karma Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu"nun ihracını gerçekleştirdi.


Omurga Portföy'den yapılan açıklamaya göre, ilk fonunun ihracını duyuran Omurga Portföy’ün ilk yatırımcıları yine Omurga ortakları olacak.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Omurga Portföy Genel Müdürü Oğuz Kösebay, fonun ilk yatırımcılarının Omurga ortakları olduğunu belirterek, "Oluşturacağımız portföyün yaratacağı değere inanıyor ve güveniyoruz." ifadesini kullandı.


Gayrimenkule dayalı varlık yönetimi alanında 2011 yılından bu yana yoğun bir şekilde çalıştıklarını aktaran Kösebay, 2014 yılında kurdukları gayrimenkul portföy yönetim şirketi ile büyüme potansiyeli gördükleri fon piyasasına giriş yaptıklarını kaydetti.


Kösebay, ilk fonun ihraç belgesi onayını 2 Şubat’ta aldıklarını kaydederek, "Omurga GPYŞ Karma Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun ihracını da önceki gün gerçekleştirdik. Fon büyüklüğünün 200 milyon TL’ye ulaşmasını öngörüyoruz. Kazancı maksimize etmek amacıyla ilk fonumuzu karma gayrimenkul tiplerine...