29 / 03 / 2024

Omurilik Felçlileri Derneği kulak inşaat

Omurilik Felçlileri Derneği kulak inşaat

Sektör de 70. Yılını kutlayan Kulak İnşaat’ın iştiraki olan KLK Yapı, Omurilik Felçlileri Derneği ile uzun soluklu devam edecek olan bir sosyal sorumluluk projesine destek veriyor

ERA'dan 'Hayat Yaşamak İçin Tasarlandı' resim sergisine destek!

ERA AS’ın sponsorluğunda düzenlenen ve 7-9 Aralık tarihleri arasında gezilebilecek ‘Hayat Yaşamak İçin Tasarlandı’ isimli resim sergisinin geliri Omurilik Felçlileri Derneği’ne bağışlanacak.

ERA, 'Hayat Yaşamak İçin Tasarlandı' resim sergisine sponsor oldu!

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, 7-9 Aralık 2016 tarihlerinde geliri “Omurilik Felçlileri Derneği”ne bağışlanacak olan “Hayat Yaşamak İçin Tasarlandı” isimli resim sergisine sponsor oldu.

Karabağlar Kentsel Dönüşüm Hak Arayanlar Derneği kuruldu!

İzmir' in en büyük kentsel dönüşüm merkezlerinden Karabağlar' da, yeterli bilgi alamadığını, görüşlerinin sorulmadığını öne süren bir grup halk, "Karabağlar Kentsel Dönüşüm Hak Arayanlar Derneği"ni kurdu...

Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği kuruldu!

Türkiye ve dünyanın en önemli gündem maddelerinden biri olan enerji ve ısı tasarrufu alanında önemli bir adım daha atıldı. Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği (ETADER) faaliyete geçti.

Enerji Tasarrufu Derneği kuruldu!

Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği (ETADER) tarafından yapılan açıklamaya göre, Derneğin hizmet kapsamı Türkiye'de enerji ve ısı tasarrufu bilincini artırmak ve bu amaçla kamu yararına etkinlik göstermek olacak...

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği’nin yeni binası hizmete açıldı!

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (ASİAD) yeni binası, aralarında milletvekilleri, belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de bulunduğu çok sayıda katılımcının yer aldığı görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği yelken sporu ile turizmi güçlendiriyor!

Sporcu Deniz Öksüz ve Antrenör Cemal Özdiyar, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) yönetimini ziyaret ederek yelken sporuna verdikleri destekten dolayı yönetim kurulu adına ALTİD Başkanı Burhan Sili’ye teşekkür plaketi verdi.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Kültürel Aşçı Değişimi Projesini başlattı!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve Fushun Turizm Bölgesi işbirliğinde Kültürel Aşçı Değişimi Projesi yürütülecek. Kültürel Aşçı Değişimi Projesi, Club Paradiso Hotel'de düzenlenen basın toplantısında tanıtıldı.

Erciyes Üniversitesi yeni hizmet binası için İstanbul Develiler Derneği ile protokol imzalandı!

Erciyes Üniversitesi'ne yeni hizmet binası İstanbul Develiler Derneği ile Erciyes Üniversitesi ( ERÜ ) arasında Develi Seyrani Kampüsüne yeni hizmet binası yapılması için protokol imzalandı....

Demirtaş Lozan Mübadilleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yeni binası açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan Demirtaş Lozan Mübadilleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yeni binası, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ’nin de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği Soma'daki anaokulunu açtı!

Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin 23. Anaokulu, 13 Mayıs 2014’te Türkiye’yi yasa boğan maden faciasının yaşandığı Manisa’nın Soma ilçesinde 18 Eylül 2014 Perşembe günü düzenlenen törenle açıldı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 23. Anaokulunu Soma'da açıyor!

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 23. Anaokulunu Soma'da açıyor. Çocuklara modern bir eğitim ve oyun ortamı sunacak olan anaokulu, 18 Eylül’de yapılacak açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanacak.

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği'nden Mecidiyeköy asansör kazası açıklaması!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği 06/09/2014 tarihinde Şişli-Mecidiyeköy'deki eski Ali Sami Yen Stadyumu'nun yerine yapılan rezidans inşaatında asansörün zemine düşmesi sonucunda meydana gelen iş kazası ile ilgili açıklama yaptı...

Omurilik Felçlileri Derneği kulak inşaat Haberi

Omurilik Felçlileri Derneği kulak inşaat


Sektör de 70. Yılını kutlayan Kulak İnşaat’ın iştiraki olan KLK Yapı, Omurilik Felçlileri Derneği ile uzun soluklu devam edecek olan bir sosyal sorumluluk projesine destek veriyor. Bu desteğini ilk olarak derneğin 15. Yaş gününü kutlayacağı 27 Eylül 2013 Cuma gecesi yapacakları özel bir davet ile duyuracak. Dernekten desteklerini esirgemeyen Fulya – Fatih Terim ailesi önderliğinde tüm yardımseverlerin katılacağı gecede ENBE orkestrası sahne...