26 / 04 / 2024

Onatkutlar Mahallesinde kentsel dönüşüm

Onatkutlar Mahallesinde kentsel dönüşüm

Onatkutlar Mahallesi’nde kentsel dönüşüm ile kamulaştırmaya evi veya arsası giden alana, Şehitkamil Belediyesi tarafından modern ve kaliteli konutlar yapılıyor. Onatkutlar Mahallesinde, 3 bloklu projenin inşaatına başlandı...

Kütahya Sultanbağı'nda kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Kütahya'da 300 kişinin yaşadığı Sultanbağı Mahallesinde kentsel dönüşüm başlıyor. Belediye Başkanı hem müjdeyi verdi hem dönüşüm ile ilgili detayları tek tek anlattı... 

Belediye kentsel dönüşümü duyurdu, eski konutlarda satış patladı! 

Batman Belediyesi, Cumhuriyet ve Şirinevler Mahallesinde kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Kentsel dönüşüm haberini duyan Batmanlılar eski konutları satın almak için harekete geçti.

Bursa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm için start verildi! Asrın projesi geliyor!

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ''Asrın projesi'' olarak adlandırdığı kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını açıkladı.

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümde son nokta! O tarihte Cumhurbaşkanı teslim edecek!

15 Temmuz Mahallesinde yaşam başlıyor! Esenler'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında tamamlanmış 2 bin 37 konut hak sahiplerine teslim edilecek. Hak sahipleri, anahtarları 19 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan alacak. 

Beykoz Tokatköy'de kentsel dönüşüm başlıyor!

İstanbul Beykoz Belediyesi'nin Tokatköy mahallesinde bölgesinde başlatılması planlanan kentsel dönüşüm projesinde yeni bir gelişme yaşandı. Vatandaşların 15 gün içinde evlerini boşaltıp teslim etmesi gerekiyor.

Narlıdere'de kentsel dönüşüm için toplantı gerçekleşti!

Narlıdere'nin dört mahallesinde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm için vatandaşlar bir araya geldi. 

Eyüpsultan İslambey'de kentsel dönüşüm anlaşmaları hızlandı!

Eyüpsultan'ın İslambey mahallesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlar kentsel dönüşüm için ofislere gelerek çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

Mersin'in iki mahallesinde kentsel dönüşüm Eylül'de başlıyor!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı. Barış ve Bahçe mahallelerinde Eylül ayı içerisinde yıkımlar başlayacak.

İzmit Cedit'te kentsel dönüşüm için ödemeler başlıyor!

İzmit'in Cedit mahallesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesi için 1479 hak sahibine uzlaşma ödemeleri yapılmaya başlandı. 

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Kayseri Kocasinan ilçesine bağlı Yunus Emre mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm alanında inceleme yaptı. 

İzmir'in 14 mahallesinde kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir'in Karabağlar ilçesine bağlı 14 mahalle için kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. 

Erdek'in 2 mahallesinde kentsel dönüşüm başlıyor!

Erdek'te faaliyette bulunan Ahmet Öğrenir İnşaat, ilçenin iki farklı noktasında kentsel dönüşüm projesine başlıyor.

Trabzon Çömlekçi Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Çömlekçi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1’inci etap yapım işi ihalesi, TOKİ tarafından yapıldı. Sözleşmesi, iş ve yer teslimi de yapılan proje tamamlandığında, Trabzon yepyeni bir Çömlekçi Mahallesi’ne kavuşacak.

Onatkutlar Mahallesinde kentsel dönüşüm Haberi

Onatkutlar Mahallesinde kentsel dönüşüm

Onatkutlar Mahallesi’nde kentsel dönüşüm ile kamulaştırmaya evi veya arsası giden alana, Şehitkamil Belediyesi tarafından modern ve kaliteli konutlar yapılıyor. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, kentsel dönüşüme evi giden ailelerin konut ihtiyacını karşılamak adına yeni konutlar yapıldığı müjdesini verdi.



KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇERİSİNDE KAMULAŞTIRILMASI YAPILAN BÖLGELERİN İLK ETABINI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ



İlçe genelinde daha önce de yapmış olduğu konutlarla adından söz ettiren Şehitkamil Belediyesi, kentsel dönüşüm ile kamulaştırmaya evi veya arsası giden vatandaşların konut ihtiyacını karşılamak adına yeni konutlar yapıyor. Onatkutlar Mahallesi’nde kentsel dönüşüme evi ve arsası giden vatandaşlar için konut yapıldığını dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Şuanda inşaat halinde olan çalışmaların yanı sıra, Onatkutlar Mahallesinde, 3 blok inşaatımızda yeni başladı. Buradaki amacımızda, özellikle 2+1 olarak kentsel dönüşüm içerisinde kamulaştırmaya evi veya arsası giden vatandaşlarımıza...