23 / 04 / 2024

Önder Tabak kimdir

Önder Tabak kimdir

Wind Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tabak, Ankara’nın gelişimini sürdürdüğünü ve artık merkez kavramının da değiştiğini anlattı. Tabak, “Yaşamkent, Çayyolu ve Temelli istikametine doğru ilerleyen yapılaşma, ilerleyen dönemde Başkentlilerin şehir kavramını şekillendirecek” diye konuştu.

Önder Türkkanı kimdir? Önder Türkkanı nereden mezun?

Önder Türkkanı ne iş yapıyor? Önder Türkkanı hangi mesleği yapıyor? Önder Türkkanı nereden mezundur? İşte detaylar!

Yapılaşma Başkentlilerin şehir kavramını şekillendirecek!

Wind Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tabak, Ankara’nın gelişimini sürdürdüğünü ve artık merkez kavramının da değiştiğini anlattı. Tabak, “Yaşamkent, Çayyolu ve Temelli istikametine doğru ilerleyen yapılaşma, ilerleyen dönemde Başkentlilerin şehir kavramını şekillendirecek” diye konuştu.

Konut piyasasında yaz aylarında hareketlilik yaşanacak!

Wind Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tabak, yaz mevsiminin gelmesiyle konut sektöründe hareketlenmelerin de yaşanacağını belirtti.

Önder Halisdemir kimdir?

Önder Halisdemir, Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı oldu. Peki, Önder Halisdemir kimdir? Önder Halisdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Önder Halisdemir...

Önder Kul kimdir?

Mimar Önder Kul kimdir? Mimar Önder Kul, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Önder Kul, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Önder Kul..

Abdullah Baysal kimdir?

İNDER İstanbul İnşaatçılar Derneği genel sekreterliği ve İNDERgi Sorumlu müdürlüğü görevlerini yapan Abdullah Baysal kimdir? Abdullah Baysal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Abdullah Baysal..

Mevlüt Alp Gürün kimdir?

3S Kale Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş.’de yönetim kurulu üyesi ve genel müdür olarak görev yapan ve aynı zamanda İNDER yönetim kurulu üyesi olan Mevlüt Alp Gürün kimdir?

Burak Ünder kimdir?

Mimar Burak Ünder, Mimar Selçuk Avcı tarafından kurulan Avcı Architects'in ortağı ve İstanbul Ofisi'nin direktörü. Burak Ünder, Avcı Architects'e 2008 yılında katıldı. Peki Burak Ünder kimdir? İşte biyografisi...

Sırrı Süreyya Önder kimdir?

HDP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sırrı Süreyya Önder kimdir? Sırrı Süreyya Önder, HDP' den önce hangi parti ile çalışıyordu? İşte Sırrı Süreyya Önder'in biyografisi...

Önder Kaya kimdir?

Türkiye’de Park Yaşam Konutları ve Toskana Vadisi gibi konut projelerinin yanı sıra Rusya’daki Soçi Olimpiyat Oteli ve Kongre Merkezi gibi uluslar arası projelerde çalışan mimar Önder Kaya kimdir?

Semih Serhat Dumankaya kimdir?

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Semih Serhat Dumankaya kimdir? Semih Serhat Dumankaya gruptaki yeniden yapılanma ile Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi olmadan önce hangi görevdeydi?

Barış Değer Dumankaya kimdir?

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanvekili Barış Değer Dumankaya kimdir? Ağabeyi Uğur Dumankaya’nın vekili olan Barış Değer Dumankaya, ne zamandan beri bu görevde? İşte Barış Değer Dumankaya...

Ayla Dumankaya Pirinççi kimdir?

31 Mayıs 2013 tarihi itibariyle Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi olan Ayla Dumankaya Pirinççi kimdir? Ayla Dumankaya Pirinççi bugüne kadar nerede, hangi görevlerde bulundu? İşte Ayla Dumankaya Pirinççi biyografisi...

Önder Tabak kimdir Haberi

Önder Tabak kimdir

Ankara’nın gelişen ulaşım ağının, konut seçiminde ve bölge tercihinde etkili olduğunun altını çizen Önder Tabak “Ulaşım ağının gelişmesi ile birlikte, Başkentliler hayallerindeki konutlara erişme şansına da sahip oldu. Çayyolu istikametine doğru ilerleyen yapılaşma ve lüks konut projeleri şehrin geleceğinin nasıl ilerlediğinin bir göstergesi. Ankaralılar şehrin gürültüsü ve karmaşasından uzak, lüks ve güvenlikli bir sitede yaşamak istiyor ve bu talepleri doğrultusunda Çayyolu, Temelli ve Yaşamkent gibi yeni yerleşim bölgelerinde gayrimenkul yapımı büyük bir hız kazanmış durumda” diye konuştu.


Geleceğin Ankara'sı Çayyolu


Çayyolu’nun Ankara’nın en nezih bölgelerinden biri olduğunu anlatan Tabak, her türlü sosyal donatıyı içinde bulunduran bölgenin gün geçtikçe daha fazla değerleneceğinin altını çizdi. Tabak sözlerine şunları ekledi: “Ankara’nın gelişen bölgelerinden Çayyolu, hızla değer kazanan ve gelişen bir lokasyon. Eşsiz konumu ve...