19 / 04 / 2024

Ons İncek nerede

Ons İncek nerede

Gayrimenkul sektöründeki yatırımları artırmayı hedefleyen 10. Gayrimenkul Fuarı Arap- Türk Zirvesi’nde yerini alan ONS İnşaat, Ankara'nın gözde projelerinden ONS İncek'i Körfez yatırımcılarına tanıttı.

ONS İncek, Dünya Mimarlık Festivali'nde ödül aldı!

Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri European Property'ta Türkiye'yi temsil eden ONS İncek Residence, birçok ödülün de sahibi oldu. Katar'dan Avustralya'ya ABD'den Hong Kong'a birçok projenin arasında Türkiye'yi temsil etti.

Ons İncek akıllı ev teknolojisi sunuyor!

Residence konut tiplerinin de vazgeçilmezi olan akıllı ev teknolojisinin eıı yüksek kullanıldığı konutlardan biri de ONS İncek Residence. Ons İncek. solo yaşam konseptine getirdiği akıllı çözümler ile kullanıcılara kolaylık sağlıyor.

ONS İncek fiyat!

İçerisinde toplam 992 adet daire bulunan ONS İncek fiyat listesine göre daireler 308 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleri ile alıcılarını bekliyor. Projede satışlar devam ediyor...

Ons İncek Ankara ödemeleri!

Ons İncek Ankara ödemeleri haberimizin içinde yer alıyor. Projede yer alan konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı...

Ons İncek Konutları fiyat listesi!

Ons İncek Konutları fiyat listesi kapsamında minimum fiyat 288 bin lira olarak belirlendi. Ons İncek Konutları'nda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.

Akadia İncek nerede? Akadia İncek fiyat listesi 2022!

Akadia İncek nerede sorusunun yanıtı ve Akadia İncek fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Akadia İncek projesine ilişkin tüm detaylar...

ONS İncek ev fiyatları Şubat 2018!

1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleriyle yaşam standardına prestij kazandırmayı hedefleyen Ons İncek , tüm ihtiyaçlara akılcı çözümler üreterek, hayatı kolaylaştırıyor..

Ons İncek güncel fiyat listesi Ocak 2018!

Ons İnşaat'ın Ankara'da hayata geçirdiği Ons İncek projesinde dairelerin fiyatları güncellendi. İşte Ons İncek güncel fiyat listesi Ocak 2018...

ONS İncek daire fiyatları 450 bin TL'den başlıyor!

ONS İncek tarafından Ankara İncek bölgesinde yükselen ONS İncek daire fiyatları 450 bin TL'den başlyor.

ONS İncek Eylül 2017 fiyat listesi!

ONS İncek Eylül 2017 fiyat listesi kapsamında daireler 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje Ankara'da üç blok olarak yükseliyor...

ONS İncek Konutları güncel satış fiyatları!

ONS İncek Konutları güncel satış fiyatları minimum 450 bin TL'den başlıyor. Proje 39 bin 168 metrekare alan üzerine üç blok olarak inşa ediliyor...

Ankara ONS İncek'te Kurban Bayramı'na özel fiyatlar!

ONS İncek projesi Ankara'da ONS İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede bayrama özel uygulanan kampanyaya göre satış fiyatları 450 bin TL'den başlıyor...

ONS İncek Bayram kampanyası!

ONS İncek Bayram kampanyası ile daire sahibi olmak çok kolay. Ankara İncek'te hayata geçirilen proje Ons İnşaat imzasını taşıyor.

ONS İncek fiyat listesi 2017!

ONS İncek fiyat listesi 450 bin TL'den başlıyor. ONS İncek projesi üç blokta 992 rezidans daireden meydana geliyor...

Ankara Veb Tower nerede?

36 katlı bir kule ve 2 katlı bir yapı şeklinde yükselen İncek Veb Tower projesi Vebtaş Mühendislik İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Ankara Veb Tower nerede?

Empire İncek nerede?

43 katlı tek blokta toplamda 243 adet daireden meydana gelen Empire İncek projesinde satışlar başladı. Peki, Empire İncek nerede?

İnşaat ekonominin lokomotifi olmaya devam edecek!

Bugün açıklanan TÜİK temmuz ayı sektörel güven endeksi rakamlarını inşaat patronları değerlendirdi. İşte KLK YAPI, Dağ Mühendislik, Gül Proje, ONS İncek, ERA Gayrimenkul, değerlendirmeleri şöyle:

ONS İncek'te ödeme kolaylığı kampanyası!

Başkent Ankara'ya yeni nesil rezidans anlayışını getiren ONS İnşaat, ONS İncek projesindeki ödeme kolaylığı kampanyasına Ramazan Bayramı'nda da devam ediyor.

Ons İncek nerede Haberi

Ons İncek nerede

Gayrimenkul sektöründeki yatırımları artırmayı hedefleyen 10. Gayrimenkul Fuarı Arap- Türk Zirvesi’nde yerini alan ONS İnşaat, Ankara'nın gözde projelerinden ONS İncek'i Körfez yatırımcılarına tanıttı.


Türkiye’nin değerli projelerine imza atarak yabancı yatırımcının özellikle de Körfez ülkelerinin gözdesi olan ONS İnşaat, Ankara’da hayata geçirdiği ONS İncek projesi ile ‘10. Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi’nde Körfez yatırımcılarıyla buluştu. 


Ankara’da hemen tapu veren ender projelerden biri olma niteliği ile yabancı yatırımcının Ankara’da en çok tercih ettiği proje olma özelliğine sahip ONS Şirketler Grubu İnşaat Grup Başkanı Tuna Atalay,  projelerinde uluslararası kalite standartlarına önem verdiklerini bu nedenle de yerli yatırımcının yanı sıra yabancı yatırımcıların da projelerine yoğun ilgi gösterdiklerini söyledi.  


Ankara markasını yakından tanıyan ve kentin yaşam deneyimine sahip elçiliklerin de projelerine büyük ilgi göstererek münferit yabancı alımlarının...