25 / 04 / 2024

Önsoy İnşaat kimin

Önsoy İnşaat kimin

Önsoy İnşaat Turizm Taşımacılık Bilişim İthalat İhracat Ticaret ve Limited Şirketi Yahya Erdem tarafından bugün 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. açıldı!

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Altınsoy ve Ertuğrul Altınsoy ortaklığında açıldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Önsoy İnşaat Turizm Taşımacılık Bilişim İthalat İhracat Ticaret ve Limited Şirketi kuruldu!

Önsoy İnşaat Turizm Taşımacılık Bilişim İthalat İhracat Ticaret ve Limited Şirketi Yahya Erdem tarafından bugün 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Panorama Pavli'de 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirilen Panorama Pavli projesi Altınsoy İnşaat imzasıyla yükseliyor.  Panorama Pavli'de 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabiliyor.

Pendik Panorama Pavli projesi!

Pendik Panorama Pavli projesi Altınsoy İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. 156 adet daireden meydana gelen Panorama Pavli projesi 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Altınsoy İnşaat, konut sektörüne giriyor!

Galatasaray Oteli, Forum İstanbul ve Pendorya AVM gibi projeleri hayata geçiren Altınsoy İnşaat şimdi de konut sektörüne giriyor. Altınsoy İnşaat'ın Pendik'te hayata geçireceği Panorama Pavli'yi projenin satış koordinatörü İsmail Gökalp'le konuştuk. İşte o röportaj...

Günsoy Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Günsoy Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Sinan Güneş ve Fatih Özersoy ortaklığında 500 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da kuruldu.

Altınsoy Isı Yalıtım Söve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınsoy Isı Yalıtım Söve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsa Altın, Musa Altın, Ziya Altın ortalığıyla 15 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Beylikdüzü, Kavaklı Mahallesi, Eskipınar Caddesi'nde kuruldu.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Bir binanın inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi verilen inşaat ruhsatı gerekli belgeler ile belediyeye yapılacak başvuru sonrasında alınabiliyor. Peki, inşaat ruhsatı nasıl verilir? İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Altınsoy Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınsoy Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fevzi Onat Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta Kağıthane, Sanayi Mahallesi'nde kuruldu.

Önsoy İnşaat kimin Haberi

Önsoy İnşaat kimin

Önsoy İnşaat Turizm Taşımacılık Bilişim İthalat İhracat Ticaret ve Limited Şirketi Yahya Erdem tarafından bugün 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 


Önsoy İnşaat Turizm Taşımacılık Bilişim İthalat İhracat Ticaret ve Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özelinşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Önsoy İnşaat Turizm Taşımacılık Bilişim İthalat İhracat Ticaret ve Limited Şirketi  adres;ESENŞEHİR MAH.HAMİDİYE SK. NO:63...