29 / 03 / 2024

onur ağaoğlu konut sektörü açıklaması

onur ağaoğlu konut sektörü açıklaması

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Onur Ağaoğlu, koronavirüs salgınının, tüm sektörleri etkilediği gibi, konut sektöründe de trendlerin değişmesine sebep olacağını belirtiyor. Ağaoğlu, karantina süreci bittiğinde, tüketicilerin ne istediklerini çok daha iyi analiz edeceklerini ifade etti..

Hüseyin Ağaoğlu'nun oğlu Onur Ağaoğlu evlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ağaoğlu ve Ayla Ağaoğlu’nun oğlu Onur Ağaoğlu, Burçin Ergöz’le evlendi. Nikâh töreninde damadın şahitliğini amcaları Ali Ağaoğlu ve Hakkı Ağaoğlu yaptı.

Ali Ağaoğlu: Konut fiyatları düşerken, maliyetler artıyor!

2013-2017 Ocak-Eylül dönemi “Türkiye İnşaat Malzemeleri Sanayi Endeksleri” verilerine inşaat malzemeleri sektörü değerlendirildi. Ağaoğlu Şirketlet Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, konut fiyatları düşerken, maliyetlerin arttığını açıkladı.

Ali Ağaoğlu: Konut fiyatlarının düşmesini beklemek hayal!

Ağaoğlu Çekmeköy Park projenin lansmanında konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu "Konut fiyatlarının düşmesi hayal" şeklinde açıklamada bulundu.

Çekmeköy Park Ağaoğlu konut fiyat listesi!

Çekmeköy Park Ağaoğlu konut fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Toplamda 739 daireden meydana gelen proje İstanbul Çekmeköy'de Metro Garden AVM'nin karşında bulunuyor.

Ali Ağaoğlu yeni konut projeleri için İzmir'e yöneliyor!

Rönesans Holding, Türkerler Holding ve DAP Holding’in ardından son olarak ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun da İzmir’de konut projelerine hazırlandığı belirtildi.

Ağaoğlu: Yabancıya 3 milyarlık konut sattık!

İşadamı Ali Ağaoğlu, 102 farklı yabancı ülke vatandaşına konut satarak ülkeye 3 milyar dolar kazandırdıklarını açıkladı.

Ağaoğlu'ndan Trabzon ve Yalova'ya konut müjdesi!

AĞAOĞLU Şirket Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul’da başlattığı ‘my’ konseptli konut projelerini Anadolu’ya götürecek. Ağaoğlu, önce memleketi Trabzon’da, sonra Yalova’da 2 milyar lirayı aşkın değere sahip proje üretecek.

Emlak Konut Ekim ayı satış şampiyonu Ağaoğlu Maslak 1453 oldu!

Emlak Konut Eylül ayı satış şampiyonu 441 milyon 575 bin 893,88 TL'lik satış ile Ağaoğlu Maslak 1453 İstanbul oldu. Emlak Konut Ekim ayında 5 milyon 70 bin 539.972 TL'lik satış gerçekleştirdi.

Ağaoğlu Maslak 1453 konut satış fiyatları!

Ağaoğlu Maslak 1453 konut satış fiyatları 679 bin 400 TL'den başlayarak değişiyor. Maslak 1453 projesinde daireler oturuma hazır...

Ağaoğlu Maslak 1453 Emlak Konut kampanyası!

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi Emlak Konut kampanyası kapsamında yer alıyor. Maslak 1453'te Ağustos ayı boyunca banka kredisi olmadan yüzde 20 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Central Park Ağaoğlu teslim tarihi!

Central Park Ağaoğlu konut projesinde daire fiyatları 976 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Bakırköy'de yükselen Ağaoğlu Central Park projesinde 1+1'den, 7+1'e kadar konutlar bulunuyor...

Ali Ağaoğlu: Konut ihtiyacı 30 yıl daha devam eder!

Ali Ağaoğlu Türkiye’nin en çok tartışılan isimlerinden biri. İş hayatıyla olduğu kadar özel yaşamıyla da sürekli gündemde. Ağaoğlu, Sabah Gazetesi'ne verdiği röportajda konut ihtiyacının 25-30 sene daha süreceğini belirtti.

Emlak Konut Mart ayı satış şampiyonu Ağaoğlu Maslak 1453 oldu!

Emlak Konut GYO Mart ayı satış şampiyonu 79 milyon 350 bin 731,67 ile Ağaoğlu Maslak 1453 oldu. Firma Mart ayında toplamda 708 milyon 925 bin 607,51 TL değerinde, 1.155 adet bağımsız bölümün satışını gerçekleştirdi.

onur ağaoğlu konut sektörü açıklaması Haberi

onur ağaoğlu konut sektörü açıklaması

Dünyayı hızla etkisi altına alan koronavirüs, 11 Mart'ta küresel salgın olarak ilan edilir edilmez hayatımızın önceliklerini değiştirdi. Tüm dünya evlerine kapanırken bir yandan da evde çalışmanın getirdiği farklılıklara alışılmaya çalışıyor. 

Konut ve inşaat sektöründe üreticilerin, tüketiciler talep oluşturmadan onların beklentilerini okuyup hayata geçirmesi gerektiğine dikkat çeken Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Onur Ağaoğlu, konut sektörünü değerlendirdi. 

Evde kalma durumunun oluşturduğu talepler sizce neler?

İnternet, insanların evden çıkmadan neredeyse her istediğini kapılarının önüne kadar getiren bir kurgu ve altyapıya sahip. Bunu sağlamak için de şehir merkezlerinde olup, kirası depolama faaliyetini karşılayacak şekilde ucuz kiraların olduğu alanlar yükselen trend olmaya devam edecektir.

Tüketicilerin sizin sektörünüzde tercihleri nasıl şekillenecek?

Ben konut tercihlerinde trend değişiminin bu süreçten sonra olacağını düşünüyorum. İnsanlar daha önce bu kadar uzun...