20 / 04 / 2024

Onur Özgen

Onur Özgen

Optima Proje Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi, 4 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Bora Samman, Onur Özgen ve Tolga Güven ortaklığıyla kuruldu...

Tebernüş Kireçci'nin Emlak Kulisi'nde konuğu Onur Özgen!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Bilgili Holding Satış ve Pazarlama Direktörü Onur Özgen'i ağırlıyor

Onur Park Life'ta metrekaresi 2 bin 600 TL’den başlayan fiyatlarla!

Hazır beton üretimiyle tanınan Onur Çimento Yapı, Esenyurt’un kuzeyinde hayata geçirdiği 718 konutluk Onur Park Life projesiyle gayrimenkule girdi. Projede metrekare satış fiyatları 2 bin 600 TL’den başlıyor.

Onur Market, Lüleburgaz TOKİ şubesini açtı!

'Alışverişte Onur Sözü' ilkesi ile her geçen gün büyüyen ve gelişen Onur Market, zincirlerine yeni halkalarını eklemeye tüm hızıyla devam ediyor. Özen Grup çatısı altındaki Onur Market, Lüleburgaz Toki şubesini hizmete açtı.

İzmir Körfez Evleri 13. onur projemiz!

Ege-Koop'un Başkanı Hüseyin Aslan, kentsel dönüşüm projelerinden, politikadaki duruşuna, sosyal hayatından bugüne kadar kente kazandırıdıklarına ve yapımı devam eden onur projesi İzmir Körfez Evleri'ni anlattı..

Onur Park Life güncel fiyatlar!

Onur Park Life güncel fiyatları 2+1'lerde 400 bin liradan başlıyor. Onur Park Life projesinin ilk etabı Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Onur Park Life'ta yüzde 8 KDV oranını firma karşılıyor!

İlk etabın 2018'de teslim edilmesi planlanan Onur Park Life'ta 132 metrekare 2+1 daireler 399 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 8 KDV oranı firma tarafından karşılanıyor.

Batı Koop, Onur İnşaat ve CNT İnşaat'tan işbirliği protokolü!

Kooperatifçilik alanında İzmir'de lider olan Batı Koop, Onur İnşaat ve CNT İnşaat işbirliği ile dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmak için bir protokole imza attı.

Onur Park Life İstanbul'da 0,69 faizle!

Onur Park Life İstanbul'da Ağustos ayına özel kampanya devam ediyor. Projede 0,69 faiz oranıyla 120 ay vadeli ödeme fırsatı sunuluyor.

Onur Park Life İstanbul'da Ağustos'a özel kampanya!

Onur Park Life İstanbul’dan Ağustos ayına özel kampanya! Onur Park Life İstanbul, Ağustos ayına özel kampanyasında 132 metrekare 2+1 dairelerini, 399.000 TL. fiyatla, 120 ay ve 0,69 faiz oranıyla satışa sunuyor.

Onur Park Life İstanbul'da 3.500 TL taksitle!

Onur Park Life İstanbul Projesi, yüzde 25 i peşin yüzde 25 i vade farksız taksitle, geri kalanını teslimde öde avantajı sunuyor! 3 bin 500 TL taksitle ev sahibi olunuyor.

Onur Doğanay İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onur Doğanay İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onur Doğanay tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Temmuz'da Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı'nda kuruldu.

Onur Öngün: 10 yıl içinde mevcut konut ihtiyacı daha fazla artacak!

Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, “10 yıl içinde mevcut konut ihtiyacı daha fazla artacak” dedi.

Onur Park Life İstanbul'da şimdi al teslimde öde kampanyası!

Onur Park Life İstanbul yatırım değeri yüksek, zengin içerikli cadde dükkanlarını 299.000 TL den başlayan fiyatlarla, şimdi al teslimde öde seçenekleriyle satışa sunuyor. Projede yer alan dükkanlar 55 metrekare ile 225 metrekare arasında değişiyor.

Onur Park Life İstanbul’da lansmana özel fırsatları!

Bahçeşehir ‘in hemen yanı başında yer alan Onur Park Life İstanbul’da lansmana özel ve sınırlı sayıdaki 2+1, 132 metrekare daireler şimdi 345 bin TL.

Onur Özgen Haberi

Onur Özgen

50 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak satmak yurt içinde ve yurt dışında her türlü arsa arazi bina tesis almak satmak komisyonculuğunu yapmak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beşiktaş Cihannüma Mahallesi Barbaros Bulvarı İsmailiye Sokak Güvercin Apartmanı A/1 adresinde faaliyete geçirildi. 1 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  Bora Samman, Onur Özgen ve Tolga Güven ortaklığıyla...