28 / 03 / 2024

Onur Park Life İstanbul telefon numarası

Onur Park Life İstanbul telefon numarası

Onur Park Life İstanbul’dan 61 aya sıfır faiz; 120 aya 0,44 faiz oranı, yüzde 5 peşinatlı vadeli dev kampanya. Kampanya için son gün 2 Nisan.

Onur Life 180'de hemen tapu hemen teslim!

Pendik Onur Life 180 projesinde yaşam başlıyor. Projedeki konutların satış süreci devam ediyor.

Onur Life 180'de yüzde 20 indirim fırsatı!

Pendik'te inşa edilen Onur Life 180, Onur inşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede peşin alımlarda yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor.

Onur Life 180 nerede?

Pendik Onur Life 180'de satış süreci devam ediyor. Projedeki konutların fiyatları 375 bin TL'den başlıyor.

Onur Life 180'de yüzyılın fırsatı!

Pendik Onur Life 180 yeni kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların fiyatları 375 bin TL'den başlıyor.

Pendik Onur Life 180 yeni kampanya!

Pendik Onur Life 180 yeni kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projedeki son 20 konutun satış süreci devam ediyor.

Pendik Onur Life 180 kampanya detayları!

Pendik Onur Life 180 kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutların satış süreci devam ediyor.

Onur Life 180 fiyat listesi!

Onur Life 180 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projedeki son 20 konutun satışı devam ediyor.

Onur Life 180 güncel konut fiyatları!

Onur Life 180 güncel konut fiyatları haberimizde yer alıyor. Projedeki son 20 daire için yeni bir kampanya başlatıldı.

Onur Park Life'ta ticari alan kiralamaları başladı!

Bölgenin en büyük caddesi, Onur Park Life İstanbul'da ticari alan kiralamaları başladı. Onur ParkLife İstanbul, toplamda 231 cadde dükkanıyla, bölgenin en büyük cadde avm konsepti olacak.

Onur Park Life İstanbul teslim için gün sayıyor!

Esenyurt'ta 50 dönüm alanda 3 etap halinde hayata geçirilen ve depremlere dayanıklı özelliği ile dikkat çeken Onur ParkLife İstanbul teslim için gün sayıyor...

Onur Park Life İstanbul 3. etapta hastane inşa edilecek!

Onur Park Life İstanbul'un üçüncü etapta bir de hastane inşa edilmesi planlanıyormuş. Firma buranın işletmesini bir hastane zincirine verecekmiş. Kiralama için hastane gruplarıyla görüşmelere başlanmış... 

Onur Park Life İstanbul'da yaşam başlıyor!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş.'nin kendi arazisi üzerinde hayata geçirdiği Onur Park Life İstanbul'da yaşam başlıyor...

Onur Park Life projesinde anahtar teslimleri başlıyor!

Onur İnşaat A.Ş ve Onur Çimento Yapı A.Ş,  yarım asırlık deneyimi ile demir, çimento ve betonun; mühendislik ve mimarlığın bir araya gelmesiyle güvenin inşa edildiği Onur Park Life İstanbul’da ilk etabın satışları tamamlandı. 

Onur Park Life İstanbul telefon numarası Haberi

Onur Park Life İstanbul telefon numarası

Onur Park Life İstanbul 61 aya sıfır faiz; 120 aya 0,44 faiz oranı ve  yüzde 5 peşinatlı ödeme avantajı sunuyor…


Onur Park Life İstanbul Projesi; kişiye özel otopark ve depo alanlarının yanı sıra, 1000 m2’lik kreş, bir katta dört daire konsepti, teslim sonrası düşük aidat ve kaliteli yönetim garantisi, birbirini görmeyen manzarası açık blok anlayışı, yüksek tavanlı mimarisi, en küçük 2+1’lerin 132 m2 den başladığı daireleri ve az yoğunluklu inşaat olma özelliği ile bölgedeki projelerden ayrılıyor.


Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş.’nin  sahibi olduğu, 46.800 m2 ve kendi arazisi üzerinde geliştirilen residence, mall ve business karma konsept projesi olan Onur Park Life İstanbul, Bahçeşehir’in hemen yanı başında hayata geçiyor.


Onur İnşaat A.Ş ve Onur Çimento Yapı A.Ş,  yarım asırlık deneyimi...