29 / 03 / 2024

OPEC Genel Sekreteri Muhammed Sanusi Barkindo

OPEC Genel Sekreteri Muhammed Sanusi Barkindo

OPEC Genel Sekreteri Muhammed Barkindo görev süresinin dolmasına kısa bir süre kala hayatını şüpheli bir şekilde kaybetti. Barkindo'nun bildirilen bir sağlık sorunu bulunmazken ölüm nedenine ilişkin de bir açıklama yapılmadı.

İBB Genel Sekreteri Gökce’den çok konuşulacak kentsel dönüşüm eleştirisi! Kent rantının yeni bir yolu mu?

Hak gaspına sebep olacağı eleştirileriyle gündemden düşmeyen kentsel dönüşüme ilişkin düzenlemeleri kapsayan kanun teklifi, Meclis Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı. Yasaya yönelik tartışmalar sürerken İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce, çok konuşulacak bir açıklama yaptı

OPEC'ten flaş açıklama!

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) Genel Sekreteri Heytham Al Ghais, petrol üretimini kısma kararı alan OPEC+ grubunun küresel petrol piyasalarında bir krizi önlemek için doğru zamanda hareket ettiğini söyledi.

OPEC Genel Sekreteri Muhammed Barkindo'nun şüpheli ölümü dikkat çekti! İki ülkeye işaret etmişti

OPEC Genel Sekreteri Muhammed Barkindo görev süresinin dolmasına kısa bir süre kala hayatını şüpheli bir şekilde kaybetti. Barkindo'nun bildirilen bir sağlık sorunu bulunmazken ölüm nedenine ilişkin de bir açıklama yapılmadı.

OPEC'ten kritik açıklama: Rusya krizi kontrolümüz dışında!

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) Genel Sekreteri Barkindo kritik açıklamalarda bulundu. Barkindo, Avrupa Birliği yetkililerine küresel petrol piyasalarında yaşanan krizin kendi kontrolleri dışında geliştiğini söyledi.

Suudi Arabistan'daki petrol tesislerine yapılan saldırı petrol piyasasını etkiledi!

OPEC Genel Sekreteri Barkindo,Suudi Arabistan'daki petrol tesislerine yapılan saldırının petrol piyasasını etkilediğinin vurgusunu yaptı.

Yavuz Erkut, İBB Genel Sekreteri oldu!

Tüpraş eski Genel Müdürü Yavuz Erkut, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği'ne atandı...

Hasan Yalçın, Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri oldu!

Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreterliği görevini 16 Ocak 2019 tarihi itibariyle Hasan Yalçın üstlendi...

Timur Diz, İZODER Genel Sekreteri oldu!

İZODER Teknik İş Geliştirme Yöneticisi Timur Diz, İZODER Genel Sekreterliği’ne getirildi...

İTO’nun yeni genel sekreteri Doç. Dr. Nihat Alayoğlu oldu!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Genel Sekreterliği görevine Doç. Dr. Nihat Alayoğlu atandı. Alayoğlu, İstanbul Ticaret Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde ders veriyor.

İmar Affı Kanunu, TBMM Genel Kurulu'nda!

CHP Genel Sekreteri Hamzaçebi, "İmar Affı Kanunu'nun uygulamasının ilk yıllarında vatandaşlarımızın bir kısmı tapusunu aldı. 34 yıldır bu vatandaşlarımızın çok önemli kısmı tapu bekliyor" dedi. 

Gümüşhane İl Genel Meclisi Ekim ayı toplantısı başladı!

Meclis Başkanı Şerif Bayraktar başkanlığında yapılan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan’ın da katıldığı toplantılarda İl Özel İdaresinin 2016 yılı yatırım ve performans planlarıyla ilgili hazırlanan komisyon raporları görüşüldü.

Günöz Atakan, AYD Genel Sekreteri oldu!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği’nin (AYD) Genel Sekreterlik görevine temmuz ayı itibari ile Günöz Atakan atandı. Atakan, yeni görevini Nihat Sandıkcıoğlu’ndan devralarak çalışmalarına başladı.

Doruk Karşı Değerleme Uzmanları Birliği’nin sekreteri oldu!

Türkiye’de gayrimenkul piyasası ve değerleme faaliyetlerinin geliştirilmesi görevi kendisine kanunla verilmiş tek meslek birliği olan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği (TDUB) Genel Sekreteri Doruk Karşı oldu.

OPEC Genel Sekreteri Muhammed Sanusi Barkindo Haberi

OPEC Genel Sekreteri Muhammed Sanusi Barkindo

Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle petrol arzının daraldığı bir dönemde daha fazla petrol üretmek için arayışlarını sürdüren Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) Genel Sekreteri Muhammed Sanusi Barkindo hayatını şüpheli bir şekilde kaybetti.

OPEC Genel Sekreteri Muhammed Sanusi Barkindo'nun dün gece saat 23:00 sıralarında hayata veda ettiği öğrenildi. Barkindo'nun ölüm haberine lişkin açıklamayı Nijerya Ulusal Petrol Şirketi (NNPC) Grup İcra Direktörü Mele Kyari, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda duyurdu.

Kyari, hayatını kaybeden Barkindo'nun ailesi, NNPC, Nijerya, OPEC ve tüm enerji sektörü için çok büyük bir kayıp olduğunu cenaze töreniyle ilgili detayların kısa süre içinde duyurulacağını bildirdi.

Nijerya doğumlu Barkindo, 63 yaşındaydı ve bilinen herhangi bir hastalığı yoktu. Barkindo, dün son olarak Nijerya Devlet Başkanı Muhammed Buhari ile bir görüşme yapmıştı.

OPEC Genel Sekreterliği görevine 1 Ağustos 2016'da başlayan Barkindo'nun görev süresi 31 Temmuz itibarıyla sona eriyordu.

OPEC'TEN "ÖLÜMÜ BİZİ ŞOKE ETTİ" AÇIKLAMASI

OPEC Genel Sekreteri Muhammed Sanusi Barkindo'nun ani ölümü nedeniyle...