19 / 04 / 2024

OPEC'ten flaş açıklama!

OPEC'ten flaş açıklama!

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) Genel Sekreteri Heytham Al Ghais, petrol üretimini kısma kararı alan OPEC+ grubunun küresel petrol piyasalarında bir krizi önlemek için doğru zamanda hareket ettiğini söyledi.



Güney Afrika'da bir enerji konferansına katılan Gays, OPEC Plus grubunun 5 Ekim'de petrol üretimini kısma kararına ilişkin bir açıklama yayınladı.

Küresel petrol piyasalarındaki oynaklığın ihtiyatlı bir duruş gerektirdiğini ifade eden Gays, OPEC+ grubunun küresel petrol piyasalarında bir krizi önlemek için bu ay doğru zamanda hareket ettiğini söyledi.

Gays fosil yakıt kaynaklarına olan talebin arttığı bir zamanda Afrika'da petrol ve gaz rezervlerine ihtiyaç olduğunu da açıkladı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön