19 / 04 / 2024

oper bulvar 216nın ofislerini aldı

oper bulvar 216nın ofislerini aldı

Gayrimenkul sektörünün önemli oyuncularından ÖzakGYO'nun. Alaşehir'de tamamladığı Bulvar 216'nın projesinin tüm kiralanmalarının tamamlanmasının ardından 31 bağımsız bölümden oluşan ofislerinin tamamı Koç Grubu iştiraklerinden Opet Petrolcülük'e satıldı

Kahramanmaraş'ın kalbi 'Azerbeycan Bulvarı' baştan sona hızla yenileniyor! 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin ana arterlerinde başlattığı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalardan biri de Kahramanmaraş'ın kalbi, Azerbeycan Bulvarı'nda yapılıyor.

Bulvar 34 İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulvar 34 İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esra Akürek ve Orbay Akürek ortaklığında kuruldu.

Bulvar 216 AVM'deki 43 adet bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Özak GYO portföyündeki Bulvar 216 AVM'deki yer alan 43 adet bağımsız bölümün 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Büyükyalı Bulvar yakında kapılarını açıyor!

İstanbul Kazlıçeşme sahilinde yükselen Büyükyalı Bulvar yakında kapılarını açıyor. Büyükyalı Bulvar, kafeleri, gurme restoranları, sanat merkezleri ve etkinlik programlarıyla yeni biz cazibe merkezi olacak.

Prestij Park Bulvar Evleri geliyor! Yeni proje!

Prestij Park Bulvar, Bursa'nın Osmangazi ilçesinde Bakyapı imzası ile hayata geçirilecek. Proje toplam 1.100 konut ve 50 işyerinden meydana gelecek..

We Bulvar Çarşı'da yüzde 30 ön talep toplandı!

Ilgın İnşaat'ın Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliği ile hayata geçirdiği We Haliç projesinin çarşı bölümü olarak planlanan We Bulvar Çarşı projesine yüzde 30 ön talep geldi...

Bulvar İstanbul 3. Etap'ın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bulvar İstanbul Kısmi Kesin Kabulünü yayınladı.

Bulvar Atakent'te ön satışlar başladı!

Maksem Grup Oğuzkağan ortaklığıyla hayata geçen Bulvar Atakent projesinde ön satışlar başladı.

Bulvar Loft’ta kampanya için son gün 18 Haziran!

Ankara’nın genişleme aksı üzerinde yaşam ve getiri bakımından en avantajlı noktalar üzerinde gösterilen Bulvar Loft’ta 18 Haziran’a kadar eski fiyatlarını uygulamada tutacak. Bu tarihten sonra yeni fiyatlar devreye girecek...

Bulvar Atakent'te ön talep toplanıyor!

Bulvar Atakent projesinde ön talep toplama dönemi başladı. Projede dairelerin metrekaresi 5 bin 780 TL’den başlarken, projenin aile öncelikli yüksek standartlardaki konsepti de ilgiyi artırıyor.

Kayseri Gültepe Bulvarı gün sayıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin ulaşımını büyük ölçüde rahatlatacak projelerinden Gültepe Bulvarı'nda çalışmalar son sürat devam ediyor.

Ankara Anadolu Bulvarı'na ikinci U dönüş köprüsü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yapılan “U” dönüş köprüsündeki çalışmalar tamamlandı.

Arhavi İnönü Bulvarı yenilendi!

Artvin Arhavi Belediyesi’nin şehir merkezinde başlattığı kilit taşı yenileme çalışmalarında sona gelindi. Belediyenin fen işleri ekipleri tarafından Musazade Mahallesi İnönü Bulvarı’nda kilit taşı yenileme çalışmaları sonlandırılıyor.

oper bulvar 216nın ofislerini aldı Haberi

oper bulvar 216nın ofislerini aldı

Gayrimenkul sektörünün önemli oyuncularından ÖZAK GYO'nun Ataşehir'de Bulvar 216, OPET petrolcülüğün genel merkezi oldu. 

Ataşehir'deki ödüllü proje Bulvar 216'nın, tüm kiralanmalarının tamamlanmasının ardından, 31 bağımsız bölümden oluşan ofislerinin tamamı Koç Grubu iştiraklerinden OPET Petrolcülük'e satıldı. 


Ofis ve perakende alanlarıyla karma bir proje olan Bulvar 216 tam bir yeni nesil yaşam merkezi olarak dikkat çekiyor. Düşey ve yatay konumlanmış çok iyi entegre olmuş bir bina olan Bulvar 216'da, insanların yaşamlarında ihtiyaç duyabileceği her türlü gereksinim yerini aldı ve kiralamalar tamamlandı. 


Aydınlık Gazetesi 


Bulvar 216 Ataşehir satış ofisi

Telefon: +90 216 688 34 26

Web Adresi: