24 / 04 / 2024

operasyon sonucu emlak sektörüne nasıl yansıdı

operasyon sonucu emlak sektörüne nasıl yansıdı

Gündeme damgasını vuran yolsuzluk soruşturmasının emlak sektörünü nasıl etkilendiğini ölçmek için dün gözler satışların yoğun olarak yaşandığı hafta sonu dönemine çevrilmişti. Patronların projelerinde satışlarla bizzat ilgilendikleri görüldü...

Emlak dolandırıcılığı davası için Trump'tan 100 milyon dolar teklifi!

Eski ABD Başkanı Donald Trump, emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları suçlamasıyla yargılandıkları dava sonucu çarptırıldıkları ceza için 100 milyon dolar teklifte bulundu.

Tebernüş Kireçci: GYO'lara bir operasyon şart!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabı X'ten borsadaki son durum için ''GYO'lara bir operasyon şart!'' diyerek açıkladı. İşte o açıklama...

THY Emlak Konut GYO kura sonucu 2023 ne zaman açıklanacak? Emlak Konut Arnavutköy kura tarihi belli oldu mu? Hemen bakın

THY Emlak Konut GYO kura sonucu 2023 ne zaman açıklanacak? Emlak Konut Arnavutköy kura tarihi belli oldu mu? Hemen bakın...

Emlak Konut GYO 2020 yılı olağan genel kurul toplantı sonucu!

Emlak Konut GYO'nun 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Şirketin 2020 yılına ait, toplantı tutanağı ve E-hazirun cetveli yayınlandı. 

Altın Emlak’ın kurucusu Nuri Özelmacıklı vefat etti!

Altın Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özelmacıklı, 23 Kasım pazartesi geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Emlak Konut GYO'nun 2 dev arsasına rekor teklif!

Emlak Konut GYO, Avcılar'da ve Çankaya'da bulunan 2 dev arsasını satışa çıkarmıştı. E-ihale usulüyle gerçekleşen satış sonucu arsalara 149 milyon 900 bin TL teklif geldi.

İstanbul Milli Emlak İl Müdürlüğü'ne operasyon! 

Milli Emlak İl Müdürlüğü'ne gerçekleşen operasyonla aralarında Milli Emlak çalışanının da yer aldığı 12 kişi gözaltına alındı. 

Adana'da emlak ofisine operasyon! 314 tüp zehri ele geçirildi!

Adana'da emlak ofisine operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda 314 tüp kobra yılanı zehri ele geçirildi.

İzmir’de emlak fiyatları ne kadar?

İzmir’de emlak fiyatları vatandaşlar tarafından en çok araştırılan konular arasında bulunuyor. 2019’un ilk günleri ile 2020’nin ilk günleri arasında kıyaslama sonucu, konut fiyatı en çok il ve ilçeler açıklandı.

Emlak Konut'un 4 arsasına 167 milyon 73 bin TL'lik teklif! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından satışa çıkarılan 4 adet bağımsız bölüme, ihale sonucu KDV Dahil 167 milyon 72 bin 600 TL teklif geldi.

'FETÖ'cü emlakçılara operasyon düzenliyoruz' diyerek dolandırdılar!

Kendilerini telefonda, FETÖ üyelerine operasyon düzenleyen polisler olarak tanıtan dolandırıcılar, emekli Ali Rıza Irmak'ın sattığı arsasından ve bankadan çektiği krediden elde ettiği toplam 760 bin lirayı aldı.

Emlak Konut 2017 olağan genel kurul toplantı sonucu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yılı olağan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı...

Adana Sarıçam Buruk Orta Gelir kura sonucu 16.02.2018!

Adana Sarıçam Buruk Orta Gelir kura sonucu 16.02.2018 henüz belli olmadı. Adana Sarıçam Buruk Orta Gelir kura sonucu 16.02.2018 açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

operasyon sonucu emlak sektörüne nasıl yansıdı Haberi

operasyon sonucu emlak sektörüne nasıl yansıdı


Gündeme damgasını vuran yolsuzluk soruşturmasının emlak sektörünü nasıl etkilendiğini ölçmek için dün gözler satışların yoğun olarak yaşandığı hafta sonu dönemine çevrilmişti. Gün boyunca satış ofislerine yönelik yaptığımız ‘nabzı ölçme’ seferinde bazı müteahhitlerin sıkıntılı süreç sonrası projelerinin satışlarının nasıl gittiğine dair bizzat projelerinin başında olduklarını gördük. Patronların, yüzlerce milyon dolarlık projelerinde satışlarla bizzat ilgilenirken, müşterileriyle de görüşme imkânı bulmaları dikkat çekti. 


‘SATIŞ OFİSİNDEKİ TALEP UMDUĞUMUZDAN DAHA İYİ’

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya’ya, Halkalı’da yapımına devam ettiği Konsept projesinde rastladık. Durumu izlemek için bütün projeleri bizzat dolaştığını anlatan Dumankaya, “Satışlarda herhangi bir düşüş söz konusu değil, umduğumuzdan daha iyi bir talep olduğunu görüyoruz. Bilinçli ve olayları takip eden bir tüketici var Türkiye'de, güveni kesilse almaz. Ayda 150-180 konut satıyoruz. Haftaiçi satışlarımız...