26 / 04 / 2024

Oral Vural kimdir

Oral Vural kimdir

Mimar Oral Vural kimdir? Oral Vural, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Oral Vural, hangi mimarlık şirketi ile çalışıyor? İşte mimar Oral Vural 'ın biyografisi...

Salih Cem Oral Kimdir? Salih Cem Oral kaç yaşındadır?

Salih Cem Oral kimdir? Salih Cem Oral’ın mesleği nedir? Salih Cem Oral hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Vural Akışık kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Doğan Yatırım Bankası A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Vural Akışık kimdir? Kaç yaşında? Ahmet Vural Akışık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Vural Akışık'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Vural Akışık'ın hayatına dair merak edilenler.

Emin Oral Bülbüloğlu kimdir?

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanan Emin Oral Bülbüloğlu kimdir? Emin Oral Bülbüloğlu hangi görevlerde bulundu?

Özlem Öztekin Vural kimdir?

Özlem Öztekin Vural'ın 2019 yerel seçimlerinde AK Parti İstanbul Adalar Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor.. Peki, Özlem Öztekin Vural kimdir? Özlem Öztekin Vural, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mehmet Serhan Kolaç kimdir?

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Zeynep Hüveyda Oral'ın görevinden ayrılması üzerine Genel Müdür Mehmet Serhan Kolaç oldu. Peki, Mehmet Serhan Kolaç kimdir?

Oral Göktaş kimdir?

Mimar Oral Göktaş kimdir? Mimar Oral Göktaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Oral Göktaş, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Oral Göktaş..

Elif Vural Akgün kimdir?

Mimar Elif Vural Akgün kimdir? Elif Vural Akgün, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Elif Vural Akgün, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Elif Vural Akgün...

Zeynep Hüveyda Oral kimdir?

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Müdürü Zeynep Hüveyda Oral'ın özgeçmişi şöyle: Zeynep Hüveyda Oral, 1982 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Fakültesi’nden mezun oldu.

Metin Oral kimdir?

Altınova Belediye Başkanı Metin Oral kimdir? Metin Oral, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Metin Oral, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Metin Oral..

Noyan Umur Vural kimdir?

Mimar Noyan Umur Vural kimdir? Mimar Noyan Umur Vural, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Noyan Umur Vural, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Noyan Umur Vural..

Muhtar Oral kimdir?

Oral Mimarlık'ın kurucularından Müteahhit Muhtar Oral kimdir? Müteahhit Muhtar Oral, yaşamı boyunca hangi işlere imza attı? İşte Oral Mimarlık'ın kurucusu Müteahhit Muhtar Oral 'ın biyografisi..

Ahmet Oral kimdir?

Oral Mimarlık'ın kurucularından Mimar Ahmet Oral kimdir? Mimar Ahmet Oral, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Oral, Oral Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Ahmet Oral...

Emre Oral kimdir?

Mimar Emre Oral kimdir? Mimar Emre Oral, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Emre Oral, ne zamandan beri Oram Mimarlık'ta görev alıyor? İşte Emre Oral'ın biyografisi..

Oral Vural kimdir Haberi

Oral Vural kimdir

Oral Vural kimdir?

Oral Vural, 1934 Yılında Sinop'ta doğdu. 1941-1952 yıllarında ilk ve orta öğrenimini, 1953-1959 yıllarında İstanbul Teknik üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde yüksek öğrenimini tamamladı. 


1959-1960 Yıllarında Almanya/Stuttgart-Werner Gabriel Mimarlık Ofisi'nde mimar olarak çalıştı. 1962-1963 tarihleri arasında Orta Doğu Teknik üniversitesi İnşaat Reisliği'nde kampüs planlama çalışmalarında bulundu. 


1963 yılında, serbest mimarlık ofisini kurarak, mimarlık yarışmaları ve mimari proje çalışmalarına başladı. Katıldığı proje yarışmalarında altı adedi birincilik olmak üzere çeşitli ödüller kazandı. 


1968-1979 yıllarında, serbest mimarlık çalışmalarının yanı sıra, mimarlık yüksek okullarında öğretim görevlisi olarak çalışmalarda bulundu. 1981-1986 tarihleri arasında, ağır prefabrikasyon sistemi ile yapı üretimi yapan bir kuruluşun mimari, teknoloji ve proje çalışmalarını sürdürdü. 


1987-1990 arasında İstanbul / çırağan Sarayı Restorasyonu ve Yeni Otel inşaatında, proje koordinatörü ve proje müdürü olarak görev yaptı. 


1993 yılından...