29 / 03 / 2024

Orçun Oğlakcıoğlu Yolculuk

Orçun Oğlakcıoğlu Yolculuk

Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş. ortağı, iş insanı Orçun Oğlakcıoğlu’nun, ikinci kitabı Yolculuk Martı Yayınları’ndan çıkarak kitapçılarda yerini aldı.

Orçun Oğlakcıoğlu, “Yolculuk” kitabını imzalıyor!

Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş. ortağı, iş insanı Orçun Oğlakcıoğlu’nun, 2. kitabı Yolculuk’un imza günü, 18 Kasım 2018 Pazar günü 14.00 – 15.00 saatleri arası Martı Yayınları standında yapılacak.

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Afra Saraçoğlu'nun reklamlarında oynadığı Garnier Siyah Serum kaç TL? İşte 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Afra Saraçoğlu, Garnier AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serum’un yüzü oldu. Garnier’nin yeni ürünü için objektif karşısına geçen Saraçoğlu, güzelliği ve pürüzsüz cildiyle dikkat çekti. 

Mimarlar Odası Saraçoğlu Mahallesi için Mehmet Nuri Ersoy'la görüştü!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Saraçoğlu Mahallesi'nde yapımına başlanan imar projesinin durdurulması için Kültür ve Turizm Bakanı Nuri Ersoy ile görüştü. Ersoy’un Saraçoğlu’nda yürütülen mevzuatı savunduğunu, ortada bir sıkıntı olmadığını söylediğini belirtti. 

Ankara Saraçoğlu Mahallesi projesi için 106 kuruluştan tepki!

Ankara Saraçoğlu Mahallesi'nde yapımına başlanan imar projesinin durdurulması için 106 kuruluşun imzasıyla "Rant hedefinden vazgeçin" çağrısında bulunuldu. 

Okan Gaytancıoğlu’ndan imar barışı eleştirisi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu tarafından kendisine yöneltilen soru önergesine yönelik imar barışından 25 milyar para toplandığını söylemişti. CHP’li Gaytancıoğlu, Bakan Kurum’un yanıtı hakkında değerlendirmede bulundu.

Metal Yapı Konut'un acı günü! Ömer Saçaklıoğlu hayatını kaybetti!

Metal Yapı Konut'un kurucusu ve Doğa Koleji’nin eski sahibi olan ve kurumun girdiği ekonomik krizi sonrasında çok tartışılan iş insanı Ömer Saçaklıoğlu yaşamını yitirdi.

Canan Kaftancıoğlu'ndan Kanal İstanbul ihalesine tepki! 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kanal İstanbul için dün yapılan ilk ihaleye ilişkin, "İstanbul’un İstanbulluların Kanal İstanbul’a değil, Sahra Hastanelerine, evde kalabilecek ekonomik koşullarının oluşturulmasına ihtiyacı var" dedi...

İsmail Tatlıoğlu: Kanal İstanbul'un kamu kaynakları ile finansa edilmesi doğru değil!

İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Kanal İstanbul Projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Mehmet Çakılcıoğlu: Kanal İstanbul'un yapılacağına inanmıyoruz!

İBB’nin düzenlediği “Kanal İstanbul Çalıştayı”, İstanbul Kongre Merkezinde yapıldı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Mehmet Çakılcıoğlu'nun yer aldığı çalıştay’a 2685 kişi katıldı...

İlyas Gençoğlu'nun oğlu Sercan Gençoğlu evlendi!

Otel ve gayrimenkul yatırımları bulunan Gençoğlu Group'un eş başkanı İlyas Gençoğlu'nun oğlu Sercan Gençoğlu, Mina Ekici ile evlendi. Zorlu PSM düğün için Fransız Versay Sarayı'na dönüştürüldü. 

Emlak Konut Saraçoğlu ihalesi 2019'un 3. çeyreğinde yapılacak!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Çankaya Saraçoğlu Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi yılın 3. çeyreğinde yapılacak...

Orçun Oğlakcıoğlu'nun “Yolculuk” kitabı çıktı!

Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş. ortağı, iş insanı Orçun Oğlakcıoğlu’nun, ikinci kitabı Yolculuk Martı Yayınları’ndan çıkarak kitapçılarda yerini aldı.

Orçun Oğlakcıoğlu, “Yolculuk” kitabını imzalıyor!

Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş. ortağı, iş insanı Orçun Oğlakcıoğlu’nun, 2. kitabı Yolculuk’un imza günü, 18 Kasım 2018 Pazar günü 14.00 – 15.00 saatleri arası Martı Yayınları standında yapılacak.

Orçun Oğlakcıoğlu Yolculuk Haberi

Orçun Oğlakcıoğlu Yolculuk

İş insanı Orçun Oğlakcıoğlu’nun, “çocukluğa, kendimize, aşka ve bize dair yolculukların” yer aldığı ikinci şiir ve deneme kitabı Yolculuk Martı Yayınları tarafından çıkarıldı. 

Martı Yayınları’ndan çıkan Yolculuk, 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarında ilk defa satışa sunuldu. İlk kitabı Hayal Et’de yer alan şiirlerde Oğlakcıoğlu, aşk ve sevgiyi anlatırken, ikinci kitabı Yolculuk’ta ise “bir”den bize giden ve hayal ederek çıkılan yolculukları ifade ediyor. 

Orçun Oğlakcıoğlu, kitabının önsözünde, “Büyük keşifler hayal ederek çıktığımız yolculuklarla başladı. Sevginin o muhteşem sihrinin farkındalığıyla beraberce nefes aldık. Hayallerimiz çatı arasına sakladığımız sevgiyle kucaklaştığından beri daha güçlü uyandık yeni güne. Çocuklar için adil bir dünya isteyen yanımız daha güçlü söylemeye başladı güneşin şarkısını. Şimdi yolculuk zamanı… Çocukluğumuza, kendimize, aşka ve bize. Hayatımızda ne eksikse ona, hayatımızda çoğaltmak istediklerimize ve hayatımızda...