26 / 04 / 2024

ordu 2015 yatırımları

ordu 2015 yatırımları

Ordu Büyükşehir Belediyesinin de hayata kazandırdığı kamu yatırımlardan oluşan toplam 99 proje bugün saat 13.00’da Altınordu İlçesi, Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un da katılacağı törenle hizmete girecek.

Ordu Ünye'nin altyapısı yenileniyor!

Ünye ilçesindeki alt yapı çalışmaları, Saray Caddesi’nde yağmur suyu kanal inşaatıyla devam ediyor. Yaşanan sağanak yağışlarla birlikte geçmişten gelen sorunların gün yüzüne çıktığı Ünye’de, OSKİ alt yapı konusunda ciddi müdahalelerde bulunuyor...

Ordu projelerinde son durum ne?

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu; Genel Sekreter Yardımcıları Hikmet Yıldırım, Bülent Civelek ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Mehmet Dikici ile birlikte Fatsa, Ünye, Çaybaşı ve İkizce ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Ordu'ya 28 dönümlük sosyal tesis!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların kullanabileceği sosyal tesisleri hizmete kazandırmaya devam ediyor. Her ilçede spor tesisleri için önemli çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, sporun her alanında yatırımlarını sürdürüyor.

Enver Yılmaz: Ordu cazibe merkezi olacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, televizyonların ortak yayınladığı programın konuğu olarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yılmaz Ordu'nun kısa süre içerisinde cazibe merkezi olacağını söyledi

Ordu Ünye'nin altyapısı yenilendi!

Ünye Saray Caddesinde yenilenen isale hattından artık sular akmaya başladı. Ordu Büyükşehir Belediyesi Saray Caddesinde eskiyen su hatlarına neşter atarak isale ve şebeke hatlarını yeniledi.

Ordu Mesudiye'ye 25 milyon liralık yatırım yapıldı!

Mesudiye’de önümüzdeki süreçte hayata geçecek yatırım programları hakkında bilgi veren Başkan Enver Yılmaz, “Büyükşehir Belediyesi Mesudiye ilçesine 2 yıl içinde 25 milyon liralık yatırım yapacaktır” dedi.

Ordu'ya 3 milyar liralık 270 proje yapılacak!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, 2014 yılı itibariyle il genelinde yapılan, yapılmaya devam eden veya yapılması planlanan toplam 270 projenin toplam proje bedelinin yaklaşık 3 Milyar TL olduğunu açıkladı.

Ordu Arıtma Tesisi projesinde sona gelindi!

Ordu Büyükşehir Belediyesine bağlı OSKİ tarafından Korgan'ın su ihtiyacını gidermek ve daha kaliteli su hizmeti sunmak için yapımına 4 ay önce başlanılan su arıtma tesisinde sona gelindi

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi geride kalan 3 ayın değerlendirmesini ve 1 yılın planlamasını masaya yatırdı.

Ordu Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, şubat ayı meclis toplantısında kentteki yatırımlar masaya yatırıldı.

Ordu Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Belediye Başkanı Enver Yılmaz öncülüğünde gerçekleşen toplantıda yatırımlar konuşuldu. Yılmaz, bölgede hayata geçirilecek Ters Ev projesinin ihale edildiğini söyledi.

Ordu yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Nisan ayı olağan toplantısı gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda Ordu yatırımları masaya yatırıldı.

Ordu'nun 2017 yatırımları için hazırlıklar tamam!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Gürgentepe’de gerçekleştirdiği ve 2017 yılında hayata geçirmeyi planladığı yatırımlar masaya yatırıldı.

Ordu Akkuş'ta yatırımları hız kazandı!

ORDU’nun Akkuş İlçe Belediye Başkanı İsa Demirci, ilçede yürütülen kamu ve belediye yatırımlarının hız kazandığını söyledi.

2015'te özel inşaat yatırımları yüzde 2,5 arttı!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin 2015'te yüzde 4 büyüdüğünü belirtti. geçen yılın büyüme verilerini değerlendiren Yılmaz, Özelinşaat yatırımlarının yüzde 2,5 arttığına dikkat çekti.

OSKİ, Gölköy yatırımlarına başladı!

Ordu Gölköy ilçesinin içme suyu temini, isale ve şebeke hattı ile içme suyu depolarının inşa edileceği yatırımların ihale ve yer teslimi gibi prosedürleri OSKİ tarafından tamamlandı.

Ulaşım yatırımları Ordu'ya en kısa sürede kazandırılmalı!

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın da katıldığı Ordu zirvesinde mevcut ve yavaşlamış yatırımların hızlandırılmasına karar verildiğini söyledi.

OSKİ 2016 yatırımları için ilk kazmayı vuruyor!

Ordu’da içme suyu ve kanalizasyon alt yapı yatırımlarını planlı ve programlı bir şekilde her geçen yıl üstüne koyarak devam ettiren Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü projelerine start verdi.

Ordu yatırımları MIPIM'de sergilendi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, hem ülkenin hem de şehirlerinin prestijini artıracak yatırımları MIPIM'da sergilediklerini söyledi. Yılmaz; fuara katılmadan önce projelerinin ilgililerle paylaşıldığını belirtti.

Katarlılar Türkiye'de gayrimenkul, inşaat ve turizm yatırımları yapıyor!

2005-2015 yılları arasında yaklaşık 450 milyar dolarlık yurt dışı yatırımı gerçekleştiren Katar'ın geçen yılki dış yatırımları ise 19 milyar doları buldu. Katar, Türkiye'de medyadan tekstile, bankacılık ve gayrimenkulden enerjiye kadar yatırım yapıyor.

ordu 2015 yatırımları Haberi

ordu 2015 yatırımları


Ordu Valiliğinin öncülüğünde içerisinde Büyükşehir Belediyesi’nin de yapmış olduğu kamu yatırımları bugün  düzenlenecek olan törenle açılıyor. 

Yol yapım çalışmaları, Efirli- Fatsa- Ünye Kadınlar Plajı, Altınordu Sahil Mescidi, farklı ilçelerdeki içme suyu ve paket arıtma tesisleri gibi Ordu Büyükşehir Belediyesinin de hayata kazandırdığı kamu yatırımlardan oluşan toplam 99 proje bugün saat 13.00’da Altınordu İlçesi, Ordu Büyükşehir Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde, Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un da katılacağı törenle hizmete girecek.


Ordu Büyükşehir...