19 / 04 / 2024

Ordu Çambaşı Yaylası cephe iyileştirme çalışmaları

Ordu Çambaşı Yaylası cephe iyileştirme çalışmaları

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde yapılan Cephe İyileştirme çalışmaları, Çambaşı Yaylası'nda da yapılacak.

Ordu Çambaşı Yaylası'na imar müjdesi!

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya yaptığı açıklamada uzun bir süreden sonra Turnalık İmar Planı ve Çambaşı Revizyon İmar Planı'nın Turizm Bakanlığı tarafından onaylandığını açıkladı.

Çiftçiler dikkat! Fındık fiyatları belli oldu! Serbest piyasada fındık ne kadar oldu? Giresun, Ordu, Sakarya, Trabzon...

Çiftçiler dikkat! Fındık fiyatları belli oldu! Serbest piyasada fındık ne kadar oldu? İşte 12 Ocak 2023 Giresun, Ordu, Sakarya, Trabzon, Çarşamba fındık fiyat listesi...

Ordu Yeni Çarşı esnafının tapu sevinci!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde seneler içerisinde 2 kez yer değiştirilen ve halk arasında Çarşamba Pazarı olarak bilinen Yeni Çarşı esnafı hem tapu sahibi oldu hem de modern bir çarşı haline getirildi.

Ordu Perşembe Yaylası'ndaki kaçak yapılar yıkıldı!

Ordu Aybastı ilçesinde yer alan Perşembe Yaylası'ndaki kaçak yapılar yıkıldı...

Çambaşı Yaylası'ndaki 80 odalı otelin kaba inşaatı tamamlandı!

Ordu'nun 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nın, yürütülen çalışmalarla Türkiye'nin önde gelen turistik merkezlerinden biri haline gelmesi amaçlanıyor. Bölgede kaba inşaatı tamamlanan 80 odalı, 120 yataklı otelin gelecek sezon açılması hedefleniyor.

Çambaşı Yaylası'ndaki binalar yenileniyor!

Ordu'nun önemli turistik alanlarından olan 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nda, Dış Cephe İyileştirme Projesi kapsamında binalara ahşap giydirme uygulanıyor...

Ordu Çambaşı Yaylası'ndaki yapılar iyileştiriliyor!

Ordu'nun "misafir odası" olarak tanımlanan önemli turistik alanlarından Çambaşı Yaylası'ndaki yapılar iyileştiriliyor.

Ordu'da yaylaların cazibesi bungalovlarla artırılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çambaşı Yaylası'nda hayata geçirilen bungalovların ilgi görmesi ve turizme katkı sağlaması üzerine diğer yaylalara da 100'ün üzerinde bungalov inşa edecek.

Ordu Çambaşı'ndaki bunglov ev sayısı artacak!

Tatilcilerin yeni gözdesi Ordu'nun Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylasında ki bungalovlar oldu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler: "Mayıs ayına kadar tüm rezervasyonlarımız dolu. Yoğun talep üzerine bungalovlara yenilerini ekleyeceğiz" dedi...

Ordu Çambaşı'nda bungalov inşasına başlandı!

Ordu’da yer alan Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi'ne bungalov evler inşa ediliyor.

Ordu Çambaşı Yaylası'ndaki otelin inşaatı tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler yaptığı açıklamada, “Çambaşı’nda güzel çalışmalar yaptık. Burada hayata geçireceğimiz otel 5. katına çıktı. Turizm bakanımızla 180 dönüm alan için görüşmeler sağladık" dedi.

Ordu Çambaşı'na 5 yıldızlı otel!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çambaşı Yaylası'na 5 yıldızlı otel inşa ediyor.

Ordu Çambaşı Yaylası'na 5 yıldızlı otel inşa ediliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL A.Ş. ve Ordu iş dünyasının sayılı isimlerinin ortaklığında, 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası’nda inşa edilmesi planlanan 5 yıldızlı otelin temeli atılıyor.

Ordu Çambaşı Yaylası cephe iyileştirme çalışmaları Haberi

Ordu Çambaşı Yaylası cephe iyileştirme çalışmaları

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde yapılan Cephe İyileştirme Projesi, şehrin önemli turizm noktalarından biri olan Çambaşı Yayla merkezinde de uygulamaya konacak. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, doğal yapıya uygun olarak 52 binanın giydirileceğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Bu yaz projeye başlamayı hedefliyoruz. İnanıyoruz ki yapılan bu çalışmalar ilimizde 1 milyon turist hedefini daha da yukarılara taşıyacak” şeklinde konuştu.

52 BİNADA GİYDİRME ÇALIŞMASI YAPILACAK 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, DOKAP, Kabadüz Belediyesi ve vatandaşlarımızın işbirliğiyle hayat bulacak proje kapsamında Çambaşı Yaylası’nın doğal, tarihi, kültürel ve yöresel kimliğine uygun olarak dış cephe iyileştirme çalışması gerçekleştirilecek. Projeyle ilgili açıklamalar yapan Başkan Tekintaş, “Kayak Merkezi’nin de içerisinde bulunduğu Çambaşı turizm merkezimizi iyileştirme projesi çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Turizm merkezine yakışır şekilde...