26 / 04 / 2024

ordu gençlik merkezleri

ordu gençlik merkezleri

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, 52 projeyi kamuoyuna tanıttı. Yılmaz, konuşmasında, AK Parti hükümetinin Ordu’ya yaptığı en büyük yatırımın Ordu’nun büyükşehir yapılması olduğunu ifade etti...

Çekmeköy'de gençlik merkezleri inşa ediliyor!

Çekmeköy Belediyesi, birçok mahallede toplam 4 adet kitap evi ve gençlik merkezi inşa ediyor.

Kocaeli Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni ekliyor.

Gençlik merkezi sayısı 2 milyonu aştı!

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı olarak faaliyette bulunan gençlik merkezleri sayısı 2 milyonu aştı. 2011 yılında 16 olan sayı bugün itibarıyla 300'e ulaştı.

Ordu Ünye Gençlik Merkezi 1 yılda tamamlanacak!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Tabakhane Deresi kenarında yapımına başlanan Gençlik Merkezi'nin inşaatını inceledi. Çamyar 2 milyon 600 bin lira bedelle hayata geçirilen gençlik merkezinin 1 yılda teslim edileceğini söyledi.

Bursa Gemlik'e gençlik merkezi yapılıyor!

Bursa Gemlik Belediyesi'nin "Gençler Bizim Geleceğimizdir, Geleceğimize Yatırım Yapıyoruz" sloganıyla projelendirdiği gençlik merkezleri ardı ardına açılıyor. Cihatlı Mahallesi çocuk ve gençlerine yönelik görkemli bir Gençlik Merkezi haline getirdi.

Gemlik'te kırsal mahallelere gençlik merkezi yapılıyor!

Gemlik Belediyesi, kırsal mahallelere gençlik merkezleri yapıyor. Kurtul ve Engürücük mahallelerinde açılan gençlik merkezleri, Umurbey'den sonra Cihatlı'da da hizmete girdi.

Turgutlu Gençlik ve Kültür Merkezi tamamlandı!

Turgutlu Belediyesi tarafından inşa ettirilen gençlik ve kültür merkezi tamamlandı.Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, inşaatı tamamlanan gençlik ve kültür merkezinde incelemelerde bulundu.

Turgutlu’da Gençlik Ve Kültür Merkezi Tamamlandı!

Manisa Turgutlu Belediyesi tarafından inşa ettirilen gençlik ve kültür merkezi tamamlandı. Bodrum, zemin kat ve üzerinde 5 kattan oluşan bina, toplam 3044 metrekare alandan oluşuyor.

Zonguldak Alaplı Gençlik Merkezi yapım ihalesi Ağustos'ta!

Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı’da gençlere hizmet edecek olan Gençlik Merkezi’nin Ağustos ayında ihaleye çıkacağını söyledi.Yavuz, Alaplı Gençlik Merkezi’nin 2015 yatırım programına alındığını belirtti.

Zonguldak Gençlik Merkezi yapım ihalesi Ağustos'ta gerçekleşecek!

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı Gençlik Merkezi yapımı için ihaleye çıkacağını bildirdi. Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alaplı Gençlik Merkezi yapımının 2015 yatırım programına alındığını söyledi.

Alaplı’da Gençlik Merkezi ihaleye çıkıyor!

AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı’da gençlere hizmet edecek olan Gençlik Merkezi’nin 2015 yatırım programına alındığını, Ağustos ayında ihaleye çıkacağını söyledi. İşte ayrıntılar...

Antalya'daki Gençlik Mahallesi'ne müteahhitler neden akın ediyor?

Antalya'nın en gözde caddelerinden olan Işıklar, son dönemde müteahhitlerin istilasına uğradı. Gençlik Mahallesi Muhtarı Ömer Kaya, mahallelerindeki eski binaların müteahhitlere verilerek kentsel dönüşüm olamayacağını vurguladı.

Trabzon Gençlik Merkezi 1 milyon 285 bin TL’ye mal olacak!

Trabzon Gençlik Merkezi inşaat çalışması hızla devam ediyor. Mahallenin önemli sosyal alanlarından biri olacak Gençlik Merkezi 2 bin 500 m2 alan üzerinde taban alanı 400 m2’den iki katlı olarak inşa ediliyor.

ordu gençlik merkezleri Haberi

ordu gençlik merkezleri


AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, 52 projeyi kamuoyuna tanıttı.


Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde geçekleştirilen Proje Tanıtım Toplantısına Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, İlçe başkanları, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Belediye Başkan Adayları ve çok sayıda partili katıldı.


Proje tanıtım toplantısında konuşan Enver Yılmaz, konuşmasına AK Parti hükümetinin Ordu’ya yaptığı yatırımları anlatarak başladı.


“AK PARTİ ‘ŞU HİZMETİ GETİRMEDİ’ DİYECEĞİMİZ BİR TANE PROJE YOK”


Yılmaz, konuşmasında, AK Parti hükümetinin Ordu’ya yaptığı en büyük yatırımın Ordu’nun büyükşehir yapılması olduğunu ifade etti.


Yılmaz, “Ünye çevre yolu 400 Milyon TL, Ordu Çevre Yolu 600 Milyon TL, Ordu Giresun havalimanımız, denizi 18 metre doldurduk 4 bin 650 metre uzunluğunda pist yaptık. Deniz seviyesinin...